- 7 Eylül 2014
- 529
- 855
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.801
Hem mercimek hem bulgur.. Bebeyi gazdan çatlatma planlarını şiddetle kınıyorumAğşama yeşil mercimek yemeği,bulgur pilavı,çoban salata yapıcam
Düşünenlere duyurulur..
Mercimek düdüklüye 4 dk
Salata 10 dk
Pilav 3 dk
Afiyet olsun...
Hadi kaçtım
Geceleri emerken uyuyakaldığı için mecbur yan yatırıyorum ben. Aslında gündüz de yan yatırıyorum. Düşündüm de ben hep yan yatırıyormuşum:)Kızlar bebeginizi hala yan yatırıyor musunuz? Birde yastık kullanıyor musunuz. Her kafadan bi ses çıkıyo bazen yastıkla uyuyakaliyor bende dokunmuyorum yeter ki uyusun diye
Anamm doğru mu?yoksa pembişinki gibi şaka mı?Kızlar bu arada sizede soyleyim sevindimmi bilmiyorum ama 2.bebiş geliyor hamileymişim 5 haftalık
Zaten yan yatması gerekiyor sanırım da biz bazen düz yatiyoruz:)) sen doğru yoldasin:)Geceleri emerken uyuyakaldığı için mecbur yan yatırıyorum ben. Aslında gündüz de yan yatırıyorum. Düşündüm de ben hep yan yatırıyormuşum:)
Yan yatmayi sevmiyor bebisim.ben sırt üstü yatırıyorum.Kızlar bebeginizi hala yan yatırıyor musunuz? Birde yastık kullanıyor musunuz. Her kafadan bi ses çıkıyo bazen yastıkla uyuyakaliyor bende dokunmuyorum yeter ki uyusun diye
Dinlerse ekime dinlemezse s..... Kadar yolu varkıaaaaaozzzzz müge anlıda mı izlemiyo bu nere gaçiği
Aaaa aaaaaaaaaa.....
Eee abisinden korkacak dinleyecek mi ki
Bulgur beyeHem mercimek hem bulgur.. Bebeyi gazdan çatlatma planlarını şiddetle kınıyorum
AhahahjkıtvvnllşşDinlerse ekime dinlemezse s..... Kadar yolu var
Hmm peki kafası nasıl şekillendi mi baya benimki hala sivriYan yatmayi sevmiyor bebisim.ben sırt üstü yatırıyorum.
Ben yaptimda meme travmasi gecirdim gece cocugu uyandirip emzirdim saat basi süt sagdim git anaaam git öldüm o gün bi dahada süt icin hic bise yapmadim benim sütüm yeterliymis onu anladimAnneler bende yaradı size de söyleyeyim bebeğini emziren anneler dut kurusu kompostosuu ve kuru incir yiyin çok sut yapıyor kahvaltilardada ayva ve incir. Reçeli yiyin. Ve karisik kuru yemis
48 gunluk olduk canm megersem oglusumun kulaklari kizarmis agriyomus ilac kullanmaya basladik yavrum rahatladi bin sukur Allahima aglamalar azaldi uyku cogaldi ☺Kaç gunluksunuz canım?
O gülüşler var ya muhteşem. . Helede gözleriyle takip etmesi senden başkasına gelmemesi ayrı bi zevk:)
Ahahahahah
Dönence ha
Mikropsun işte
2 dk Sevin diye şeyettimana...
Kıazzzz o sen miydin
Bende illede biri hamile olsun be diyodum
Oy oy. ... Eeee
Erken davrandın ha ...
Erken kalkan yol alır...uyy bence güzel güzelk
Veri gud veri gud
Bende avatarimi degistireyim bariAhahahjkıtvvnllşş
Şaka şaka hamile görmek istiyorlarmisMaşallah canım. . Pek bi cesaretliymissin :))
Geçmiş olsun canım. . Kulak Ağrısı da pek anlaşılmaz. Nasıl analdınız kızarinca mi?48 gunluk olduk canm megersem oglusumun kulaklari kizarmis agriyomus ilac kullanmaya basladik yavrum rahatladi bin sukur Allahima aglamalar azaldi uyku cogaldi ☺
Yani o kadar bulantilardan sonra tostcu güzeli iyı cesaret etti bebisi de sakin heralde dedim:)Şaka şaka hamile görmek istiyorlarmisuzatmim sakayi gerceklesmesin bide korkarım
Şaka kız şakaAnamm doğru mu?yoksa pembişinki gibi şaka mı?
Hayırlı olsun grrçekse canım :)
Hehehhe bebis beni yedi bitirdi bak dogurdugumdan beridir tost 1 defa yedimYani o kadar bulantilardan sonra tostcu güzeli iyı cesaret etti bebisi de sakin heralde dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?