- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.821
Evet canım hatırlıyorum erken doğum yaptığını. . Toparlandı ama değil mi?Hehehhe bebis beni yedi bitirdi bak dogurdugumdan beridir tost 1 defa yedimzaman yok 1 aralıkta dogurdum 5 hafta erken geldi çok kızmış tost çok yemisim
Berbat bir 2,5 aydan sonra biraz daha iyi oldu en azından eskisi gibi katılmıyor çok fazla....acayip zor bir bebek herkes şaşkınEvet canım hatırlıyorum erken doğum yaptığını. . Toparlandı ama değil mi?
Hadi ya, kime çekmiş acaba? Bütün tostlar erimistir o zaman:)Berbat bir 2,5 aydan sonra biraz daha iyi oldu en azından eskisi gibi katılmıyor çok fazla....acayip zor bir bebek herkes şaşkınsulalem görmemiş valla böyle bir bebek
Bizim doktor yastikla yayir reflü olur dedi. Ince bi yastigi var onunla yatiriyorum bisey olmadi daha rahat ediyor ve cidden kusmuyor o kadar.Kızlar bebeginizi hala yan yatırıyor musunuz? Birde yastık kullanıyor musunuz. Her kafadan bi ses çıkıyo bazen yastıkla uyuyakaliyor bende dokunmuyorum yeter ki uyusun diye
Taktırmasam mı?Günaydın nn. .adet ağrısı gibi bi sancı var karnımda.biliyorum ki RIA dan..Dr a gideceğim. .smear alacak oo f kadin olmak ne zor yaa
Taktırmasam mı?
Vaz mı geçsem?
Pufff
Randevumu da aldım
Aaa aşk olsun. Düzenli banyomu yapıyorum, pijama ile gezsem de bakımlıyım,dötündeği o picama ,o kaş bıyık ,o kokmuş saç başınla o tüylü bamya halinleeeeeee
Eyt....bu iş zor
Ş
Aman 2. Ay aşısı var haftaya. Yandık. Düzen kalır mı bilmem, gece nöbeti tutarız artıkeminim daha da düzelecekler...
Bu sefer diş cıkıcak...
Bakalım neler olacak..
Çizgi film izlesin istiyorum artık
Üstüne kimyon serp bir şey olmaz. Ben yaptımHem mercimek hem bulgur.. Bebeyi gazdan çatlatma planlarını şiddetle kınıyorum
aynı şeyleri yaşıyoruz su an deli gibi uykusu var ama uyumuyor deli olucam artık, su gaz illeti de bitmedi gittiYa oglum kucagimdan indigi an uyaniyor,aksam 7-8sonrasindan sabah 6ya kadar daha rahatim ama o saate kadar kok sokturuyo resmen.kucagimda uyumaya alismis sanirim,artik kabullendim bu durumu. Napacam ama boyle ya
Şe ııııı peki2 dk Sevin diye şeyettimdaha birinin totosunu toplayamazken töbe töbe hadi uyuyom ben
Baba slinge ince battaniye serdim.çaprazcs yattı..bakındı ve uyudu..bende bardak çanak topladımYa oglum kucagimdan indigi an uyaniyor,aksam 7-8sonrasindan sabah 6ya kadar daha rahatim ama o saate kadar kok sokturuyo resmen.kucagimda uyumaya alismis sanirim,artik kabullendim bu durumu. Napacam ama boyle ya
Ciksss 0 ihtimalŞe ııııı pekigebe olma ihtimalin va mı
canim bizede dr kulaklari agriyor dedi antibiyotik verdi bizim cocuk normalindede hic durmadigi icin anlayamadik biz takı hicc susmadan aglayana kadar48 gunluk olduk canm megersem oglusumun kulaklari kizarmis agriyomus ilac kullanmaya basladik yavrum rahatladi bin sukur Allahima aglamalar azaldi uyku cogaldi ☺
aynı şeyleri yaşıyoruz su an deli gibi uykusu var ama uyumuyor deli olucam artık, su gaz illeti de bitmedi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?