2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım hatırlıyorum erken doğum yaptığını. . Toparlandı ama değil mi?
Berbat bir 2,5 aydan sonra biraz daha iyi oldu en azından eskisi gibi katılmıyor çok fazla....acayip zor bir bebek herkes şaşkın sulalem görmemiş valla böyle bir bebek

Kızlar bebeginizi hala yan yatırıyor musunuz? Birde yastık kullanıyor musunuz. Her kafadan bi ses çıkıyo bazen yastıkla uyuyakaliyor bende dokunmuyorum yeter ki uyusun diye
Bizim doktor yastikla yayir reflü olur dedi. Ince bi yastigi var onunla yatiriyorum bisey olmadi daha rahat ediyor ve cidden kusmuyor o kadar.

Günaydın nn. .adet ağrısı gibi bi sancı var karnımda. biliyorum ki RIA dan..Dr a gideceğim. .smear alacakoo f kadin olmak ne zor yaa

duman91 canim ben hic yan yatirmadin ya denedigim zamanlar oldu,kisa bi sure oyle biraktigim ama sevmio..yuzustu de sevmiyo bicir yan yatirmiom die bisi olmaz dmi hic bilmiyrm da

dötündeği o picama ,o kaş bıyık ,o kokmuş saç başınla o tüylü bamya halinleeeeeee
Eyt....bu iş zor
Ş
Aaa aşk olsun. Düzenli banyomu yapıyorum, pijama ile gezsem de bakımlıyım,

kaş hayatımda aldırmadım derdim değil.
Bıyıklar ağda bantları sağolsun
Bacakları, koltuk altını tuvalete girdikçe makine ile alıp bitiriyorum zaten çok az ve ince
Bikini bölgesi dikişler nedeniyle korku dolu
Saçlar kıvırcık zaten iki salla düzeliyor
Liseden bu yana hayatımda ilk kez makyajsız geziyorum.
Ama hala düzenli manikürümü yapıp ojemi sürüyorum. Hatta şuan ojem pembiş

Ada'm götünü devirip hard ninni kıvamında horlarken ben bebişe bakıyorsam her halime köle olsun beee kıçıma bir kaş bir göz çizsem de Boş da geçsem bakımsız da olsam kıııaaaz o kadar süre vermemişim gözmez onları

Ya oglum kucagimdan indigi an uyaniyor,aksam 7-8sonrasindan sabah 6ya kadar daha rahatim ama o saate kadar kok sokturuyo resmen.kucagimda uyumaya alismis sanirim,artik kabullendim bu durumu. Napacam ama boyle ya

Ya oglum kucagimdan indigi an uyaniyor,aksam 7-8sonrasindan sabah 6ya kadar daha rahatim ama o saate kadar kok sokturuyo resmen.kucagimda uyumaya alismis sanirim,artik kabullendim bu durumu. Napacam ama boyle ya
aynı şeyleri yaşıyoruz su an deli gibi uykusu var ama uyumuyor deli olucam artık, su gaz illeti de bitmedi gitti

Baba slinge ince battaniye serdim.çaprazcs yattı..bakındı ve uyudu..bende bardak çanak topladım

48 gunluk olduk canm megersem oglusumun kulaklari kizarmis agriyomus ilac kullanmaya basladik yavrum rahatladi bin sukur Allahima aglamalar azaldi uyku cogaldi ☺
canim bizede dr kulaklari agriyor dedi antibiyotik verdi bizim cocuk normalindede hic durmadigi icin anlayamadik biz takı hicc susmadan aglayana kadar size ne verdi dr bende hic antibiyotik kullanmak istemiyorum

aynı şeyleri yaşıyoruz su an deli gibi uykusu var ama uyumuyor deli olucam artık, su gaz illeti de bitmedi gitti

Aynen bizde de devam o gaz.. Ben de anlayamiyrm o kadar uykuluyken savasiyorlar,sanirim uykuya dalamiyorlar.benmki sakinlemsiyordu emzirdim biraz sakinledi zorla daldi ve su an kucagimda. Nasil birakcam bilemiyom yani son zamanlard emip emip en sonunda bagirarak da agliyor,doyuyor eminim ama bunu yine uykusuzluga bagliyorum..uff yorgunum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…