- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.841
Baba slinge ince battaniye serdim.çaprazcs yattı..bakındı ve uyudu..bende bardak çanak topladım
Aaa aşk olsun. Düzenli banyomu yapıyorum, pijama ile gezsem de bakımlıyım,
kaş hayatımda aldırmadım derdim değil.
Bıyıklar ağda bantları sağolsun
Bacakları, koltuk altını tuvalete girdikçe makine ile alıp bitiriyorum zaten çok az ve ince
Bikini bölgesi dikişler nedeniyle korku dolu
Saçlar kıvırcık zaten iki salla düzeliyor
Liseden bu yana hayatımda ilk kez makyajsız geziyorum.
Ama hala düzenli manikürümü yapıp ojemi sürüyorum. Hatta şuan ojem pembiş
Ada'm götünü devirip hard ninni kıvamında horlarken ben bebişe bakıyorsam her halime köle olsun beeekıçıma bir kaş bir göz çizsem de Boş da geçsem bakımsız da olsam kıııaaaz o kadar süre vermemişim gözmez onları
Bizim yarın 2.ay aşımı z.9 u 20 geçe gel dedi hemşire arayipAman 2. Ay aşısı var haftaya. Yandık. Düzen kalır mı bilmem, gece nöbeti tutarız artık
Ben ikincide korkudan iki yıl sonra taktirmistim. 3.de 40 im çıkınca takıldım ara ara hem leke hem kanama var ..bi de sancı tabii..heralde RIA dan.bir kaç ay içinde düzene oturacak.herkeste aynı tepki oluşmuyordur korkma belki sende hiç bişey olmayacak..benim cildi m tenim çok hassas hep ondan.dolgu yu bile kabul etmiyor bünye. .imitasyon şeyleri takamiyorum alerji yapıyor. Haliyle bunu da zor kabulleniyor bunyemTaktırmasam mı?
Vaz mı geçsem?
Pufff
Randevumu da aldım
Slinge nasıl yatırdın üstünde mi uyudu.Sling miling var ya bnm oglana islemeyebilir..aslinda cok sorunlu bi bebek degil ama bi kizdi mi kolay sakinlesmio.emiyo mesela kizmis ya oncesinde,emerken iiii iii diyo nasil bakiyo gozumun icine kizarak.dili olsa konussa varya kesin kufredioinatcii unutmuyo kolay kolay..
Gecen kanguruya bayilan oglan dun icine girmediiki saat keyfini bekledik sonra biz de normal bebek arabasina koyduk da carsiya ciktik bizmki ters biraz,tersinegelme cok ters haha
Slinge nasıl yatırdın üstünde mi uyudu.
Şekli düzgün çok şükür sağlıklı olsunlarda Kom sivri kafa çevrende. Saç kapatır onuHmm peki kafası nasıl şekillendi mi baya benimki hala sivri
merhabalar. 7 ayım bitmek üzere. Cengiz bey e devam etmek isiyorum. Memnun musunuz? Birde ben normal doğum yapmak istiyorum. Kişiyi sezeryana zorluyor mu?İstanbul'da Central Hospital canım. Cengizhan Kolata doktorum
abooKızlar bu arada sizede soyleyim sevindimmi bilmiyorum ama 2.bebiş geliyor hamileymişim 5 haftalık
monozebra@ surrender şu zeka kartının adı neydi ya...
Bi bakıtıcam
Kırmızı balık nereye kadar
Seneye nat geo wıld alıcam
Bende arada ince bi yastık var onunla yatırıyorum canım ama kimisi yastıksiz yatır sırtı düz olur diyoBizim doktor yastikla yayir reflü olur dedi. Ince bi yastigi var onunla yatiriyorum bisey olmadi daha rahat ediyor ve cidden kusmuyor o kadar.
nefes alışverişinden dolayı ara sıra yatırıyorum. kullanmıyorum yastık. yatagın altına bişiler koydum hafif dikey yaptım.Kızlar bebeginizi hala yan yatırıyor musunuz? Birde yastık kullanıyor musunuz. Her kafadan bi ses çıkıyo bazen yastıkla uyuyakaliyor bende dokunmuyorum yeter ki uyusun diye
Canım ben kafası şekilleniyor ya o yüzden soruyorum. Çünkü bizim kafa hala sivri:) ama hemşireler yan yatırıyorum diyordu gerçi kusarsa genziné geri kaçmasın diye söylüyorlardı sanirimduman91 canim ben hic yan yatirmadin ya denedigim zamanlar oldu,kisa bi sure oyle biraktigim ama sevmio..yuzustu de sevmiyo bicir yan yatirmiom die bisi olmaz dmi hic bilmiyrm da
ben orayı doktora bıle elletmedım. nasıl taktırıyorsunuz şunuTaktırmasam mı?
Vaz mı geçsem?
Pufff
Randevumu da aldım
Neee.daha yeni dogurmadunmi
Ben yastik kullandum.halada kullaniyom.cocuk bogulnasi fiye kullanmayi diyolar.ben pamuk yaptrdim.ince ve sert bir yadtik oldunefes alışverişinden dolayı ara sıra yatırıyorum. kullanmıyorum yastık. yatagın altına bişiler koydum hafif dikey yaptım.
Ayniyiz canim.ayni saatler.10.30 yatis gece kalk emzir.sabah 6.30. 7.00 kaka yapiyoKızlar bebekleriniz sabah saat kaçta kalkıyor? Benim 2. Ayina kadar 8 civarı kalkarsa 2. Aydan sonra (73 günlüğüz ) saat 6 - 6.30 arasinda kalkar oldu. Çok erken değil mi sizde durumlar ne? Gece 9-10 arası uyutup sabaha kadar 2-3 kere emziriyorum
Bizde oyleyiz 10 10 30 gibi yatiyor 2 3 sefer emiyor 5 ten sonra mikir mikir 6 6 30 gibi uyaniyor 1 1.5 saat sonra uyuyor 10 30 gibi kalkiyor .. ne zaman duzene oturur acabA yoksa gece uykusuna daha gec gecse daha gec mi kalkar bilemedimKızlar bebekleriniz sabah saat kaçta kalkıyor? Benim 2. Ayina kadar 8 civarı kalkarsa 2. Aydan sonra (73 günlüğüz ) saat 6 - 6.30 arasinda kalkar oldu. Çok erken değil mi sizde durumlar ne? Gece 9-10 arası uyutup sabaha kadar 2-3 kere emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?