2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde oyleyiz 10 10 30 gibi yatiyor 2 3 sefer emiyor 5 ten sonra mikir mikir 6 6 30 gibi uyaniyor 1 1.5 saat sonra uyuyor 10 30 gibi kalkiyor .. ne zaman duzene oturur acabA yoksa gece uykusuna daha gec gecse daha gec mi kalkar bilemedim
Okuduğum yazılara göre geç yatırinca gec kalkicak diye bişey yokmuş aksine yorgun uyanirlar daha çok huzursuz olurlar diyor.benim bebis uyandıktan sonra gündüz kendi kendine maalesef uyumuyor
Ya memede uyuyor ya ayakta sallayarak ya da anakucaginda sallayarak.gündüz uykusunda hep mikir mikir
bıraktığım zaman sallamayi uyanır gibi oluyor yine salliyorum.gece bole bişi yok ama.gündüz neden boyle anlamadim

Benim kızın saçları dokuliyy:)))
Bakalim yerine nasıl çıkıcak ben kivircikmisim inşallah kıvırcık olur:)

Bizmkinin de baya dokuluyr ama hala cok :) bu saclariyla yeni cikacak saclari cok mu farkli olur acaba yani senin kivircik gorme olasiliginla bnm kumral gorme olasiligim nedir acaba hahahha

Bizmkinin de baya dokuluyr ama hala cok :) bu saclariyla yeni cikacak saclari cok mu farkli olur acaba yani senin kivircik gorme olasiliginla bnm kumral gorme olasiligim nedir acaba hahahha
Bizimkinin zaten çok değildi hepten kel kalacak:)
Masallah bu erkeklere yaa kızlardan daha çok saçları. . İşte bilemiyorum orasini:)

Dün ikinci ay aşımızı olduk
Bize saat 9.30da gelin demişler unutmuşuz
Bir buçuk saat falan gecikmeli oldu aşıyı
Herhangi bi sorun olur mu sizce
Yok olmaz heralde geçen hafta bizde sabah gidemedik öğlen gelin demişlerdi gerci aşı kalmamıştı gidemedik yarin gitcez inşallah acildiktan alti saat suresi var demisti ebe

Gec yatirinca degismiyormus demekki kalkma saati ii oldu ogrendigim yoksa denemeyi dusunuyordum. Bizim oglusda oyle gunduz kucakta uyuyor cogunlukla yerine yatirinca uyaniyor cok kaliteli uyudugu soylenemez 2 gundur hamak ta yatiriyorum uykusu gelince cok huysuzlaniyor koyup salliyorum bi ikidir uyudu şükür. Ama icimde pek rahat degil hamakta uyurken ortasi meyilli cokuk ya kamburlasmasin sakin diye tedirginim bir zarari varmi acaba

Ben de bi yerde okumuştum. Bebeklerde yetişkinlerin aksine gunduz uyuyan bebek gece daha rahat uyurmus uyku uykunun mayasiymis gunduz uyumasin gece daha iyi uyur demek doğru değil diyordu

Evt evt insan domates marul roka hepsini gördüm seçtim Pazarcı abilerle konuştum özlemişim insanları pek bi cirkinlesmis herkesler
Ayy sevincini hissettim sanki.

Gecen bebisi esime birakip markete gideyim dedim burnumdsn geldi. Daha markete varmadan kocacim aramasin mi nerdeysen geri dön susturamiyorim nasil döndüm nasıl koştum anlatamam. Eve geldim ki oglan kitlenmis nasil... amaaann tövbe dedim aZ daha büyümeliymis

Hamak yok bizde bilemiyorum canım ama sanmam ya eskiden çingene salincaginda uyuturlatmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…