2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Profil Resimindeki sizmisiniz. Ayy orasi market mi ne güzel ya ben mutfaga gidemiyorum bebekle. Durmuyo bas bas bağırıyor

Evet biziz,gecen haftadan bi foto.bende korktum ama aglasa zaten araba hemen park alanindaydi atlar gelirdm cekemezdim insallah alisirlar da rahat rahat dolasiriz korkmadan,ben de cok geriliyorum inan ki

Bizim asi takvimi mi cok yogun yoksa sizde de mi ayni..2.ayda 2,3.ayda 1 , 4.ayda 2tane falan gorunuyor,ilk ay yapilmadi sadce. Belki aynidir da gorunce uzuldum yaa ust uste bu kadar asi

Slm kizlar bebisler nasıl sizler Nasılsıniz işleri nasil yetiştiriyor aglayinca hayat duruyor

Aaaa ben hayatta eşime birakamam korkuyor bebisle kalmaya bebislerimizin uslu olmasi lazim

Ya arkadaşlar burayla alakasi yok ama her hafta doktora giden seker hastasi gordunuzmu bu arada ilk deger 350 bu yalanci kaynana beni deli edicek

Calpol u ates 37.5 olunca mi verdin canim?
Bir de kac kez verdin? Yani 6 saat sonra tekrar ates yukseldi mi?
Benim doktor 37.7 de ver dedi ben 37,5 verdim ağlıyordu çok ağrısı oldu büyük ihtimal....22.3 da verdim üzerini incelttim kolaltina ıslak bez falan koydum düştü sonra ama sabah 5 te uyuduk uyurkende verdim yine ateş oldu okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…