- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #77.901
Canm burun tikanikligi dogdugundan beri var doktor yikama diyo birak haftada bir yikansin diyo hepsinin basi burun tikanikligi dedo valla yine buyukler anladi bana kalsa bende anlamazdim hem basini surekli saga sola ceviriyodu hem aglarken annemler kulagina ufleyince susuyodu gercekten sıkıntisi buymus aklinda bulunsun cok saol canmGeçmiş olsun canım. . Kulak Ağrısı da pek anlaşılmaz. Nasıl analdınız kızarinca mi?
Bizimde burun tikaliymis uyumuyormus temizledik de sonra güzel uyudu masallah
Klamoks surup ve eczanede hazirlanan bi karisim kulak damlasi canm daha ilerlememesi icin bence kullan benmde yavrum baya bi ilac kullandi uzuluyorum ama kullanmadanda olmuyo istecanim bizede dr kulaklari agriyor dedi antibiyotik verdi bizim cocuk normalindede hic durmadigi icin anlayamadik biz takı hicc susmadan aglayana kadarsize ne verdi dr bende hic antibiyotik kullanmak istemiyorum
Canım Bizimkide çok sağa sola çeviriyor başını ama ağlamiyor benimde aklıma gelmişti kulağı mi ağrıyor diye ama aglamadığı için üstünde durmadım.Canm burun tikanikligi dogdugundan beri var doktor yikama diyo birak haftada bir yikansin diyo hepsinin basi burun tikanikligi dedo valla yine buyukler anladi bana kalsa bende anlamazdim hem basini surekli saga sola ceviriyodu hem aglarken annemler kulagina ufleyince susuyodu gercekten sıkıntisi buymus aklinda bulunsun cok saol canm
Akiyomuydu peki benim oglusun sari bi akinti olmus acaba benimkininde kulagimi agriyoCanm burun tikanikligi dogdugundan beri var doktor yikama diyo birak haftada bir yikansin diyo hepsinin basi burun tikanikligi dedo valla yine buyukler anladi bana kalsa bende anlamazdim hem basini surekli saga sola ceviriyodu hem aglarken annemler kulagina ufleyince susuyodu gercekten sıkıntisi buymus aklinda bulunsun cok saol canm
Öyle valla canımKendimizi iyce cikmzda hissediyoruz dimibaska seyler yetmio ya bi de bunu dusun
Evet canim haklisin kullanmadan olmuyor oglumda basini surekli sagaa sola cevirip agliyip duruyor ondanmis demek biz anlamadik gecsinde rahatlasin bebislerimizKlamoks surup ve eczanede hazirlanan bi karisim kulak damlasi canm daha ilerlememesi icin bence kullan benmde yavrum baya bi ilac kullandi uzuluyorum ama kullanmadanda olmuyo iste
Akinti yoktu ama akinti varaa bi muayene ettir benceAkiyomuydu peki benim oglusun sari bi akinti olmus acaba benimkininde kulagimi agriyo
Insallah canimm benimki emerken bile agliyodu artik bu gaz degil dedik bi doktora gittik iyikide gitmisizEvet canim haklisin kullanmadan olmuyor oglumda basini surekli sagaa sola cevirip agliyip duruyor ondanmis demek biz anlamadik gecsinde rahatlasin bebislerimiz
Sakinnn oll canim hayirdir yaaSabah beri ustumden inmedi de inmedi! Hatta sabah degil gece daha dogrusu! Zaten hastayim belimi,omuzlarimi,bacagimi hissetmiyorum artik agrisan kivraniyorum! Sinir krizi gecirdim artikagladim elimdn bise gelmiyor ki cocuk boyle yapiyor saatlerdir! Bagira bagira aglayip kendimi dovesim var !
Bende beceremedim, ad-soyad ve kk nickname yaziyorum orda bi sikinti var kirmizi kaliyo kabul etmiyor. Benim evin altina a101 aciyolar pembe. Aklima sen geldin
Hsdi Gercekten mi nasil yani meme travmasi derken o ne[/QUOTE]TE="eymentaa, post: 45646959, member: 702155"]Ben yaptimda meme travmasi gecirdim gece cocugu uyandirip emzirdim saat basi süt sagdim git anaaam git öldüm o gün bi dahada süt icin hic bise yapmadim benim sütüm yeterliymis onu anladim
Kiz meme travmasini kendim dedim .. Yani memem taş gibi oldu icinde kucuk bezeler oldu ates gibi yandi agridi öldüm ya resmenHsdi Gercekten mi nasil yani meme travmasi derken o ne
Cok gecmis olsun bende burdaki annere yardimim dokunur dedim cok arastirip buldum ama ise yariyor yani:))[/QUOTE]evlat_kokusu59996 5146 .!.:ravmasini kendim dedim .. Yani memem taş gibi oldu icinde kucuk bezeler oldu ates gibi yandi agridi öldüm ya resmen
Bende ilk mastit oldum bebegimi ters tutup sikarak verdim sutu gecti hmn[/QUOTE]Cok gecmis olsun bende burdaki annere yardimim dokunur dedim cok arastirip buldum ama ise yariyor yani:))
Hayat bebegim...Cok sıkıcısiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?