2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebis hala kaka yapmadi en son cumartesi akşamı yaptı zeytinyağı surdum başka ne yapiyim normal mi yapmaması bilemedim
Kuzum ben hergün sabaha karşı 3 incir yiyorum..sabah emmesine süte karışmış oluyor..arada 1 gün yapmadığı oluyor..mutlaka incir ve kahısı tüket..zeytinyağı müdahele bi nevii..hadi iyisinden alda hemen ye

.
Haklisin canim pembisim..dun zaten cok gerildim dedm annesiyim ben onun,ben olmasam durmaz,neyini yargiliyorum kucucuk bebegin..yok o da kafasina gore hakli kendince iste,gerilme diyo stres yapiyon hissediyo cocuk diyo.yok iste her seyi arastiriyon bunu da biliyosundur diyo..
Ztn tavrimi koydum sonra sarildi ozur diledi ikimizi de strese sokuyo bebegimiz dedi,elimiz ayagimiza dolasiyor. Ama gicik oluyom ya ay diyemicem mi yok artik!

Bizim oglan da boyle olmazsa ben de cilem degilim

Sanirim Zeynepcik de senin elini ayagina dolastiriyo ;/ bigun oyle bigun boyleler,gececk insallah

Mübarek o kadar boş vaktin var mı ben buraya yetişemiyorum
Yaaaa...hamakta eli ağzında herhalde diş yine..uyumuyo ki emzzikte aldıgı yok...başındayım ayamlan salllıuom..işim çok,adamın gömleği kalmadı üttü bekliiği..çarşaflar yıkanacak minnoşubyanımıza alıyoz o kusuyo çarşafa..birrikti birikti
Bi süpürge vileda lazım..
Bulaşık makinası boşalacak yerine yeniliri koncak..arabanın yedek anahtarı kayıp bulunack...yağlı boya tablom yapılacak...
Kaş bıyık...
Ispanak bozulmadan hangi ara yıkanacak bilmem kaç kere de doğranacak
Ne boş vakti hanım hanım

O neydi gıızzz içim daraldı

Geçenlerde ütüyü salona taşıdıydım
Minnoş gözümün önündeydi..
Derken o kapıdan içeri girdi ve endişe dolu şaşkın soluk beyaz ekru gri frambuaz gözleriylen baktı baktı ve baktı...
İçerisi deterjan kokmuş dostum ,biliyorsun ki ben sevmem miinnoşumuz rahatsız olmuş olabilir dediii.
F..k yu men dedim dur kız demedim karıştı ...
Doğrucu davud ,haket len dedim
Sözüm ona koltukta tek parça yığıılık oturuyorum ...
Kaç vakte kadar bilmem ...
Üzerime apırlık jöktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…