2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de cts sabahi yaomisti en son,sukur ki sabah yapti hem de uc kez..normalmis cnm sen sur yine de bekle yapar o
Canım seninle çok ortak yonumuz var dediğin gibi bekliyorum zeytinyağı verdim zorla uyudu minnosum ikina ikina yapamıyor ne zormus kaka yapmasi bende de kabızlık var bebise geçer mi acaba kizlar dediginiz gibi yapıyorum incir kayısı yiyorum bakalım bekleyim ne olacak

Mercimek çorbası fırında köfte patates pilav yedik pembedon dediğin gibi evde yapilacak is bitmiyor her yer is valla gözümden uyku akıyor
3 çeşit mi....
Ağşam miföy (boş) pişirdim,yanına pattes salatası,çay ... self service.idi..
Sonra herif haydi altını çıkar dedim..

Terbiyesizlik itmeyin..çeyrek altın demek istedim biz.kadınlar günde bunlatı yeriz dedim..
Oğlum uyudu 1 saate kalkar..evet bende uyucam tavi..
İş güç mü
Duradursun.

Biberonu aliyomu? Benimki cildirdi hicbisey almiyo
memeyi almıyor 2 gündür. valla inat ettım stoktan sadece dün gece verdım dolap stok doldu.
uyku esnasında sorun yok
ama kendındeyken kıyamet kopuyor. şimdide aynı seyı yaptı, diretmedım fazla
sakınlesmesı için yatırdım beşiğe açtım sesi.
uyukladı aldım emzırdım. beslenme saatini 2,5 3 e cıkardım. saat tutuyorum mecburen

Bak az once agliyodu emzirdim,uykuya daldi ama gozler tam kapali..sanarsin saatlerdir derin uykuda. Ama ben yemedim :)) yine de yatrdm yatagina..10sn sonra uyandi aglayarak..su an kolumda salladim uyudu.. Cok fenalar yeminle

Ben artık ayakta salliyorum yapmam dediğim herseyi yaptırdı bana kızım. Ayakta çok güzel uyuyor bırakıyorum gidiyorum başka odaya bir geliyorum gözler faltasi. Ne olacak bu böyle? 2.5 aylık olduk.ne zaman duzene girecek. Of of

her zaman ne yıyorsam o sekılde yedım aslında. hanı sütün tadı degısmıs olsa bıberondakı sütü de almaz, alır mı yoksa?

bazen benımkı de uysal bi tonla '' stres yapıyorsun bebek hissediyor, huzursuz oluyor, sende medıtasyon yapacaksın bundan sonra'' falan diyor. o öyle deyınce ben daha cok delı oluyorum .
iyi ki meditasyon yapmaya basladı
o ruh halıne büründe bazen karmasık cümleler kuruyor

Benimkide 2 gundur benzer sekilde. Tek farki biberonuda almiyo. Ac bildigin. Memeyi alinca tas catlasin 5-10 dk. Biberonuda zorla 40cc falan icti. Neyseki bugun biraz daha iyi. Memede 15 dk tutabildim, biberonlada 100cc icirebildim. Yiyen cocuk gitti... Ellerini yemeyi biliyo ama offf cok zor....

Surrender benim sutler gitti bu arada.. Buzluktan buzdolabina indirdim eridikten sonra isittim. Tadina bakilacak koklanacak gibi degildi. Zaten anlamistim cozuldukten sonra ustu iki parmak turuncu yag, alti su kalmisti bi tuhafti. Niye oyle anlamadim. Sen hic buzluktan cozdurdunmu?

Atom aynı dert bende de var..
Eller ağızda kaşıyor mu ne...
Memeye gelince nayn kaskatı atıyo kendini aşağalara inat ettim sabahtan beri.uyumadıydı emzzikte almadı..20 cc biberonla verdim aç işte eşeksıpası içti uyudu ama doymadı ki uyandı 5 dkya oturarak almadı yatırdım verdim.içti içti..öğlen 14.30 dn beri uyuyorduk ama arada inledi durdu

Ay bildigin ac cocuk. Valla kafayi yicem ya
Atom.geçen gün derindondırıcıda 2 ayrı 90 cc vardı..gece uykusu için biberonla içiyor..sağdığımı dışarda umutmuuşşum mecbur onu aşağıya almıştım sabahtan akşam 10.00 gibi buzu yoktu sıcak suya attım poşetiyle ..yeni.sağılmış.gibiydi.kokısu ve tadına baktım bi sorum ypktu..senin nedenn öyle oldu acaba..yaklaşık 25 günlüktü benimki bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…