- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.361
Canım seninle çok ortak yonumuz var dediğin gibi bekliyorum zeytinyağı verdim zorla uyudu minnosum ikina ikina yapamıyor ne zormus kaka yapmasiBenimki de cts sabahi yaomisti en son,sukur ki sabah yapti hem de uc kez..normalmis cnm sen sur yine de bekle yapar o
Mercimek çorbası fırında köfte patates pilav yedik pembedon dediğin gibi evde yapilacak is bitmiyor her yer is valla gözümden uyku akıyorDün ne yediniz hepiniz
Mercimek çorbası fırında köfte patates pilav yedik pembedon dediğin gibi evde yapilacak is bitmiyor her yer is valla gözümden uyku akıyor
şuan o sekılde emzırıyorum. emzırmeye kalktım yıne yırttı kendınıUyurken alıyorsa emecek merak etme verme biberon biraz aç kalsın
memeyi almıyor 2 gündür. valla inat ettım stoktan sadece dün gece verdım dolap stok doldu.Biberonu aliyomu? Benimki cildirdi hicbisey almiyo
Bak az once agliyodu emzirdim,uykuya daldi ama gozler tam kapali..sanarsin saatlerdir derin uykuda. Ama ben yemedim :)) yine de yatrdm yatagina..10sn sonra uyandi aglayarak..su an kolumda salladim uyudu.. Cok fenalar yeminle
her zaman ne yıyorsam o sekılde yedım aslında. hanı sütün tadı degısmıs olsa bıberondakı sütü de almaz, alır mı yoksa?Bebegi emmeyi reddeden anneler, yediginiz kokusu ya da aroması yuksek birseyin tadi sutunuzun tadini degistirmis olabilir. Örneğin, sogan, sarımsak, karanfil, tarcin gibi.. Pes etmeyin. Birkacgun direnin. Incir, hurma gibi seyler yiyerek sutunuzu lezzetlendirin. Benim basima gelmişti, nohut 've tarcindan. 4-5 gun surmustu. Dilerim sizinki daha kisa sürer. Uykulu halinde emzirmeye devam...
Kolayliklar diliyorum.
çok normal merak etme. akşam yapar.Bebeğim bugün kakasini hic yapmadı normal de bir yada iki kez kesin yapardı 52 gün oldu normal mişuan için halinden rahatsız da değil bilemedim
7-8 gün yapmayan bebeler var, sıkıntı etme.Kızlar bebis hala kaka yapmadi en son cumartesi akşamı yaptı zeytinyağı surdum başka ne yapiyim normal mi yapmaması bilemedim
bazen benımkı de uysal bi tonla '' stres yapıyorsun bebek hissediyor, huzursuz oluyor, sende medıtasyon yapacaksın bundan sonra'' falan diyor. o öyle deyınce ben daha cok delı oluyorum ..
Haklisin canim pembisim..dun zaten cok gerildim dedm annesiyim ben onun,ben olmasam durmaz,neyini yargiliyorum kucucuk bebegin..yok o da kafasina gore hakli kendince iste,gerilme diyo stres yapiyon hissediyo cocuk diyo.yok iste her seyi arastiriyon bunu da biliyosundur diyo..
Ztn tavrimi koydum sonra sarildi ozur diledi ikimizi de strese sokuyo bebegimiz dedi,elimiz ayagimiza dolasiyor. Ama gicik oluyom ya ay diyemicem mi yok artik!
Hangi adla kaydoldun pembişsaat 19.00 a kadar face beni.hala kabul itmez ise katılımı iptal idicem
bi situation comedy mi çevirseler dıos adıoskim bilir ne diyo diğerleri bize
Benimkide 2 gundur benzer sekilde. Tek farki biberonuda almiyo. Ac bildigin. Memeyi alinca tas catlasin 5-10 dk. Biberonuda zorla 40cc falan icti. Neyseki bugun biraz daha iyi. Memede 15 dk tutabildim, biberonlada 100cc icirebildim. Yiyen cocuk gitti... Ellerini yemeyi biliyo amamemeyi almıyor 2 gündür. valla inat ettım stoktan sadece dün gece verdım dolap stok doldu.
uyku esnasında sorun yok
ama kendındeyken kıyamet kopuyor. şimdide aynı seyı yaptı, diretmedım fazla
sakınlesmesı için yatırdım beşiğe açtım sesi.
uyukladı aldım emzırdım. beslenme saatini 2,5 3 e cıkardım. saat tutuyorum mecburen
Pembedönbeş adım.2016 ocak şubat anneleri..pembeli hamile anne var..bde çiçek resmiHangi adla kaydoldun pembiş
Ben söyleyeyim baksınlar.
Artık yabancı almamaya başladık :) acaba doğru grup mu bir de :)
Ay bildigin ac cocuk. Valla kafayi yicem yaSanirim Zeynepcik de senin elini ayagina dolastiriyo ;/ bigun oyle bigun boyleler,gececk insallah
Atom aynı dert bende de var..Benimkide 2 gundur benzer sekilde. Tek farki biberonuda almiyo. Ac bildigin. Memeyi alinca tas catlasin 5-10 dk. Biberonuda zorla 40cc falan icti. Neyseki bugun biraz daha iyi. Memede 15 dk tutabildim, biberonlada 100cc icirebildim. Yiyen cocuk gitti... Ellerini yemeyi biliyo amaofff cok zor....
Atom.geçen gün derindondırıcıda 2 ayrı 90 cc vardı..gece uykusu için biberonla içiyor..sağdığımı dışarda umutmuuşşum mecbur onu aşağıya almıştım sabahtan akşam 10.00 gibi buzu yoktu sıcak suya attım poşetiyle ..yeni.sağılmış.gibiydi.kokısu ve tadına baktım bi sorum ypktu..senin nedenn öyle oldu acaba..yaklaşık 25 günlüktü benimki bideAy bildigin ac cocuk. Valla kafayi yicem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?