- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.681
Cocuk uyudu 23.30da ben niye uyuyamiyom ya
Kayınvalide muhabbetlerinize çok güldümGece gece şurada dönen onca dedikodudan sonra anladım ki lohusalık filan çoktaaan mazi olmuş, herkes full enerji, demek ki doğum sonrası normale dönme süremiz bu kadarmış.
Şundan 1,5-2 ay önce hepimiz salya sümük kucağımızdaki bebelere bakıp içli içli ağlıyorduk, şimdi panterler geri döndü
Nasıl tahammül ediyorsun buna anlamadım. Al kucagindan cocugumu seveyim bi daha bu zamanlarıni goremicem fln de.Kendi ne biliyosa oğluma onu yapmaya çalışır
Göbeği düşmedi diye yumurta pişirip koyacaktı zor engel olduk
Yastıkla yatırmıyoruz buna yastık alacam diye tutturdu
aynaya baktırmayın
tuzlayın
burnunu sıkın burnu güzel olsun....
uzar gider
en siniri de sanki annesi o
asla benim kucağıma vermez
dün aldım kucağından ilk kez
Duramadı iki dakka sonra geldi aldı hemen çocuğu benden
Benim hala doğum param yatMadi 3.çocuk bide 600 tlHayy dilimi eşşşek arıları sokaydi... Kocama bebegin altinlariyla dogum parami birlestirip araba alalim dediydim ... Adam sabah aksam internetten araba bakiyor.. Sabah 5 bucukta bi uyandim ise gitcek diye o da ne uyanmisda araba arastiriyo..Allah da beni top etsin
Ben 20 ocakta dogum yaptim 1 ay olmadan yattiBenim hala doğum param yatMadi 3.çocuk bide 600 tldevlet vermek istemiyor mu ne?11 ocakta doğum yaptim
Dogum parasi icin nereye basvuruyoruz, ben devlet memuruyumBen 20 ocakta dogum yaptim 1 ay olmadan yatti
O islere kocam bakti ama sosyal yardimlasmaydi galibaDogum parasi icin nereye basvuruyoruz, ben devlet memuruyum
Aspiratorden once en az ucer damla serum fizyolojik damlatin, daha iyi temizlenir.Merhaba hanımlar nasılsınız bi konuda yardiminiza ihtiycm var oğlumun burnu sürekli tıkalı ses çıkarıyor aspiratorle çekiyrm ama hiç bitmiyor aynı durumda olup da bana önerisi olan olursa çok sevinirm
Canım kaç günlük bebeğin 40 güne kadar Bebek'te amnion sıvısı nedeni ile tıkalı olup sarı şekilde akma olabilir aynı şekilde sarı kusmada olabilir 40'a kadar fakat burun aspiratörünğ bende 3 kere kullandım sonra doktor kullanma bütün damarları için çok sakıncalı çok zor durumda kalamadılar kullanma geldi haline bırak çocuk hapşırarak çıkardın sesi bende bıraktım o gün bu gündür şimdi 70 günlük ara ara tıkalı gb oluyor ama dokunmuyorum çünkü hala burun kemiği çok yumuşak ve oturmamış ondan dolayı yanlış bir hareketimizle bebeğin burun kemiği yamulabilirmişMerhaba hanımlar nasılsınız bi konuda yardiminiza ihtiycm var oğlumun burnu sürekli tıkalı ses çıkarıyor aspiratorle çekiyrm ama hiç bitmiyor aynı durumda olup da bana önerisi olan olursa çok sevinirm
Annemin babaannesi bebeklerin çok küçükken burunlarına ufak ufak masaj yaparak burunlarına şekil berilebileceğini söylermişCanım kaç günlük bebeğin 40 güne kadar Bebek'te amnion sıvısı nedeni ile tıkalı olup sarı şekilde akma olabilir aynı şekilde sarı kusmada olabilir 40'a kadar fakat burun aspiratörünğ bende 3 kere kullandım sonra doktor kullanma bütün damarları için çok sakıncalı çok zor durumda kalamadılar kullanma geldi haline bırak çocuk hapşırarak çıkardın sesi bende bıraktım o gün bu gündür şimdi 70 günlük ara ara tıkalı gb oluyor ama dokunmuyorum çünkü hala burun kemiği çok yumuşak ve oturmamış ondan dolayı yanlış bir hareketimizle bebeğin burun kemiği yamulabilirmiş
Aspiratorden once en az ucer damla serum fizyolojik damlatin, daha iyi temizlenir.[/QUOTE.
Teşekkür ederm
Evet yapiyorm ama hergün yine de tıkalı bitsin istiyorum i ses beni çok rahatsız ediyo
Bebegiim cuma günü iki aylık olacak ınş.Ama hala burnu tıkanıp duruyo bu durum beni sinir ediyor doktora soledim aspiratorle temizle dedi cigere iner mi diye korkuyrmCanım kaç günlük bebeğin 40 güne kadar Bebek'te amnion sıvısı nedeni ile tıkalı olup sarı şekilde akma olabilir aynı şekilde sarı kusmada olabilir 40'a kadar fakat burun aspiratörünğ bende 3 kere kullandım sonra doktor kullanma bütün damarları için çok sakıncalı çok zor durumda kalamadılar kullanma geldi haline bırak çocuk hapşırarak çıkardın sesi bende bıraktım o gün bu gündür şimdi 70 günlük ara ara tıkalı gb oluyor ama dokunmuyorum çünkü hala burun kemiği çok yumuşak ve oturmamış ondan dolayı yanlış bir hareketimizle bebeğin burun kemiği yamulabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?