- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.641
Ülen 1.50 boyunlan diyiverdine bakadi ustunde "kaynana" bende sokarim lafi. Hic umrumda olmaz... O deliyse, ben onun iki kati deliyim.
Gotu yere yakin olandan korkacanÜlen 1.50 boyunlan diyiverdine bak
Kasiniyolar anacim. Kasinmayani gormedim duymadim hicBendensin yamacima gel
Gotu yere yakin olandan korkacan
Mikmik mik mik oğlunun kulağına fıs fıs konuşan kayınnayı hiç sevmem..Kasiniyolar anacim. Kasinmayani gormedim duymadim hic
Facede de sigarayi buldugumuza göre bugün rahat rahat uyurum
Küllükte tüten ciğaramla sev beni pempeburda fırtlıyoruzda orda küllükte zaaar
Konuyu anlatta ona göre gazlayalim
Memelerinde süt olsa ben anasiyim dicekmiş bu kaynananda..Kendi ne biliyosa oğluma onu yapmaya çalışır
Göbeği düşmedi diye yumurta pişirip koyacaktı zor engel olduk
Yastıkla yatırmıyoruz buna yastık alacam diye tutturdu
aynaya baktırmayın
tuzlayın
burnunu sıkın burnu güzel olsun....
uzar gider
en siniri de sanki annesi o
asla benim kucağıma vermez
dün aldım kucağından ilk kez
Duramadı iki dakka sonra geldi aldı hemen çocuğu benden
sağa kaç kere dedim şu meredi içerken güldürme diyi
Kı.çına şaplak geliyo
Memelerinde süt olsa ben anasiyim dicekmiş bu kaynananda..bu kadar izin verme .. De ki ben onun anasiyim ben bilirim onun icin doğruyu yanlisi sen cocuk büyütmüşsün izin ver de bunu da ben büyüteyim de yada çanta al eline böyle yap
Sen bana yolla ben söylerimHevesin geçmediyse bi tane daha doğur demeyi çok isterdim
Ama diyemiyorum
Kendimi dövesim var
Sen bana yolla ben söylerimarkadasimin kaynanasiyla tartismistim bu yüzden.. Kadin kiza karisiyodu o da sesini cikarmiyordu zavallim ben onun yerine sokuyodum lafi
Benim kaynana mikmikcidir mesela... Ama adam egitimliMikmik mik mik oğlunun kulağına fıs fıs konuşan kayınnayı hiç sevmem..
öle vikleyince dediği olacak sankim ..
Başıma ağrı girdi
Canim kilosu kac acaba ve ne kadarlik benimkide 1.5 2 gundw yapiyor artikMinnosum dun zorla kakasini yaptı bugün de yapamadı kızlar ikindi kizardi yoruldu uyudu simdi her gün boyle zor mu olacak bilemediminşallah geçicidir ya anneme geldim bu gece burdayim biraz nefes aldım annem bakıyor pasama yemek yiyebiliyorum şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?