- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.661
Koca egitimli mi? O cok onemli... Benim findik cok kusuyo mesela. Bi aksam basladi benim koca cocuga "su ver" demeye. Ben yermiyim? Tabi yemem. Anan soyledi demi dedim? Yok mok etti. Anlarim ben. Bokunun rengini bilirim onun. Kocanin soyleyebilecegi cumle degil bu. Kendi diyemedigini ogluna soyletmeye calisir. Yani kisacasi kocana oyle bi gaz verecenkiii, bunlarin hicbirini yapamayacak, uzaktan soyleyebilecek ancak. 15de bir sevip gidecek. Bunlarin boylesi makbul... Bu soylediklerinin hepsini duydum benim kaynanamdan. Bana anca nasil soyleyebiliyo biliyormusun? Filanca burnunu siktilar burnu guzel oldu, filancanim cocugu... Seklinde. Disini gosterKendi ne biliyosa oğluma onu yapmaya çalışır
Göbeği düşmedi diye yumurta pişirip koyacaktı zor engel olduk
Yastıkla yatırmıyoruz buna yastık alacam diye tutturdu
aynaya baktırmayın
tuzlayın
burnunu sıkın burnu güzel olsun....
uzar gider
en siniri de sanki annesi o
asla benim kucağıma vermez
dün aldım kucağından ilk kez
Duramadı iki dakka sonra geldi aldı hemen çocuğu benden
Atom senden korkuyom benKoca egitimli mi? O cok onemli... Benim findik cok kusuyo mesela. Bi aksam basladi benim koca cocuga "su ver" demeye. Ben yermiyim? Tabi yemem. Anan soyledi demi dedim? Yok mok etti. Anlarim ben. Bokunun rengini bilirim onun. Kocanin soyleyebilecegi cumle degil bu. Kendi diyemedigini ogluna soyletmeye calisir. Yani kisacasi kocana oyle bi gaz verecenkiii, bunlarin hicbirini yapamayacak, uzaktan soyleyebilecek ancak. 15de bir sevip gidecek. Bunlarin boylesi makbul... Bu soylediklerinin hepsini duydum benim kaynanamdan. Bana anca nasil soyleyebiliyo biliyormusun? Filanca burnunu siktilar burnu guzel oldu, filancanim cocugu... Seklinde. Disini goster
Niye kizUlen cocugu uyaracagdim senin yuzunden
Perdelerimi galdirdigimda kedi gibi bir insanimAtom senden korkuyom ben
Su gayrimuslimlere guldum bos bulundum birdenNiye kiz
Bende sadece kaynanam a böyleyimPerdelerimi galdirdigimda kedi gibi bir insanim
Su gayrimuslimlere guldum bos bulundum birden
Düz insan yazmış sin ya tersin nasıl acabaPerdelerimi galdirdigimda kedi gibi bir insanim
Isime gelmeyen kim ve ne varsa atarliyim anacimBende sadece kaynanam a böyleyim
Duzum valla. Dumduz hemde. Ters bisey olunca tersleniyom dolayisiyla. Aslinda benle gecim cok kolay. Sikinti sevmem benDüz insan yazmış sin ya tersin nasıl acaba
Ortak düşman kaynanamiBende sadece kaynanam a böyleyim
Her kafadan bi ses cikiyo bizim eşler de milletten duyduklarını soyluyo geçen mevlut yaptk akşam dayısının karısı yarım saatte bi emzr dedi onu duydu smdi cock 2 saat uyusa çocuk ackmstr sen onu surekli emzr demeye başladı oldu dedm yarım saatte bi cock mu emzrilir o süt ne ara yenilenecek dolcak biz hiç dinlenmeyelmKoca egitimli mi? O cok onemli... Benim findik cok kusuyo mesela. Bi aksam basladi benim koca cocuga "su ver" demeye. Ben yermiyim? Tabi yemem. Anan soyledi demi dedim? Yok mok etti. Anlarim ben. Bokunun rengini bilirim onun. Kocanin soyleyebilecegi cumle degil bu. Kendi diyemedigini ogluna soyletmeye calisir. Yani kisacasi kocana oyle bi gaz verecenkiii, bunlarin hicbirini yapamayacak, uzaktan soyleyebilecek ancak. 15de bir sevip gidecek. Bunlarin boylesi makbul... Bu soylediklerinin hepsini duydum benim kaynanamdan. Bana anca nasil soyleyebiliyo biliyormusun? Filanca burnunu siktilar burnu guzel oldu, filancanim cocugu... Seklinde. Disini goster
Eşler öyle ne çabuk doldurup geliyorlar.bizimkinde de bi ablama sorim hastalığı vardı. Bi gün patladim şimdi sormuyorHer kafadan bi ses cikiyo bizim eşler de milletten duyduklarını soyluyo geçen mevlut yaptk akşam dayısının karısı yarım saatte bi emzr dedi onu duydu smdi cock 2 saat uyusa çocuk ackmstr sen onu surekli emzr demeye başladı oldu dedm yarım saatte bi cock mu emzrilir o süt ne ara yenilenecek dolcak biz hiç dinlenmeyelm
Canim 3 elti+1 kaynana da bende var. dedigin gibi muhatap olmayinca is cozuluyor. Yuz goz olmayinca sikintida cikmiyor. Cikacagi varsa adama yonlendiriyorum.Ortak düşman kaynanamiikinizin yaptiginin %5 ini yapsam bi 5 yıl en az rahat ederim. Bende 2 gorumce 2 kayin+1kayinvalide var eşimden büyük kaynimi ayirdilar öyle şirretler..çok muhatap olmuyom ben ama arada sizden taktik alsam fena olmax
O zaman bizde gaza gelelim biz annemz şöyle dedi bu böyle dedi desek konsrlar ama sen herşeyi anlattiyo msn onlar doktordan daha mi iyi bilcek annesinden de cock ağzı açık geziyo diye açmış onu öğrendi aç olan çocuk ağlar bunlar herşeye ağzını açıyoEşler öyle ne çabuk doldurup geliyorlar.bizimkinde de bi ablama sorim hastalığı vardı. Bi gün patladim şimdi sormuyor
Ooooo sendede düşman cokmusCanim 3 elti+1 kaynana da bende var. dedigin gibi muhatap olmayinca is cozuluyor. Yuz goz olmayinca sikintida cikmiyor. Cikacagi varsa adama yonlendiriyorum.
Ve o 3 elti birbiriyle konusmuyor. Ikisi kanli bicakli desem yeridir. Ben hepsiyle konusuyorum ama. Konusuyorum derken, dedigin gibi seviyeliOoooo sendede düşman cokmusAllah yardım cin olsun..Seviye onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?