- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.181
Dün dohtor şöle ellerinden tutup çekti kendine bizim fındık kafa gerilerde mis mis güldü bide..dohtor hadi bakalım hadiiiiiii dedi...
İyi dinleyin...
Sabah kahvaltıya salatalık doğruyom ,fındığım arabada bey ek görevden geldi..
Mıcı bıcı mıncı lıncı sevgi gösteri sesleri..arkamı bi döndüm
Ellerinden tutmuş oturu gibi fındığım ..bide ağzı 5 karış açık leyla gibi gülüyor babaya...
Üleeennnn heriiiiiffffffff napıyooonnnn dedimmmmmmmmm...
Eee doktorda yaptı dedi
Kiminle çocuk sevdasına düştüm ben böle
evet ılk cıkanPlaystore da ilk cikan mi hangisini kullaniyorsun
5 10 dk emiyorsa iyi bence sayisi ama süresi azmis bizimki memede çok kalıyor mesela ben her seferinde farklı göğüs veriyorum bu sebeple. Hatta bazen göğüs degistiriyorumdün gece 12 den sberi 7 emme 1 biberon
yani 8 öğün
iyi mi? bir de yanlıs yapıyorum sanırım, çünkü 5 ile 10 dk arası emıyor
her seferınde göğüs degıstırıyorum yaglı sütü içemiyor sonra. 2 şer öğün tek göğüs vercem bundan sonra
aslında dinlene dinlene emmıyor, baya hızlı emıyor. belkıde alıyordur son sütü. illa 15 dk emmesı mı gerekıyor yani5 10 dk emiyorsa iyi bence sayisi ama süresi azmis bizimki memede çok kalıyor mesela ben her seferinde farklı göğüs veriyorum bu sebeple. Hatta bazen göğüs degistiriyorum
dün gece 12 den sberi 7 emme 1 biberon
yani 8 öğün
her seferınde göğüs degıstırıyorum yaglı sütü içemiyor sonra. 2 şer öğün tek göğüs vercem bundan sonra
aslında dinlene dinlene emmıyor, baya hızlı emıyor. belkıde alıyordur son sütü. illa 15 dk emmesı mı gerekıyor yani
benımkı isterse aradan 4 saat gecmıs olsun artık 15 dk emmıyorBana doktor 3saat tek gogus ver demisti,tam buyume atagi zamaniydi bu da..hala uygulamaya calisiyorum,onceden bi o bi o yapiodum ..gazi cok olur ve son sutu yeterince alamaz diye uyarmisti bizi.bence hakli cunku sonuna kdr emmis oluyo benimki artik,aglayinca ztn ve de gogus bos olunca artik digerine gecme vakti geliyo
Nerde okudum hatırlamıyorum ama 2 saat içinde aynı meme verilmeliymisdün gece 12 den sberi 7 emme 1 biberon
yani 8 öğün
Tomris bazı bebekler 5 dk alması gerekeni alır yazmıştı bir yerlerdeaslında dinlene dinlene emmıyor, baya hızlı emıyor. belkıde alıyordur son sütü. illa 15 dk emmesı mı gerekıyor yani
erken 2 saat :)Nerde okudum hatırlamıyorum ama 2 saat içinde aynı meme verilmeliymis
yarın doktora gıtcez. bakalım 6 günde ne kadar almıs merak edıyorum.Tomris bazı bebekler 5 dk alması gerekeni alır yazmıştı bir yerlerde
benımkı isterse aradan 4 saat gecmıs olsun artık 15 dk emmıyor
tezcanlılar demek kiBenimki de hic uzun emmedi bu zamana kadar,sk emiyor hizli emiyor..cop cop cop hoopp bitti :) o arada iyi emiyorsa zaten 10dk bile yetiyormus hani,bebisin hizi belki oyledir
Benim oglanda da var sactan temizlenmiyorOğlanın kafası ,dünyamızın manto tabakası gibi olmuş...
Lanet konaklar..
Zeytingağı sürdüm ..
1 saat beklettim..
Bu arada 10 dakka şekerlendi minnoş..
Yıkadık..
2 kere şampuanladım..
Kuruladık..
Kocişin traş bıcağı temizleme fırçası vardı minicik yymuşak..onunla taradım mı kurcukladım mı bilemedim...
Bulgur bulgur oldu
Arada saçlarda döküldü..
Sonuç ...
Mikemmel
Ama kayu gibi oldu temelli
Bakalim benim oglan ne kadar aldi bu ayyarın doktora gıtcez. bakalım 6 günde ne kadar almıs merak edıyorum.
gecen 2 hafta içinde 250 -300 gibi bişi almıstı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?