2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Niye kızdın canım öyle yapınca bişey olur mu benim kaynana da bebeğimi kolundan tutup kaldırıp duruyo

dün gece 12 den sberi 7 emme 1 biberon
yani 8 öğün
iyi mi? bir de yanlıs yapıyorum sanırım, çünkü 5 ile 10 dk arası emıyor
her seferınde göğüs degıstırıyorum yaglı sütü içemiyor sonra. 2 şer öğün tek göğüs vercem bundan sonra

5 10 dk emiyorsa iyi bence sayisi ama süresi azmis bizimki memede çok kalıyor mesela ben her seferinde farklı göğüs veriyorum bu sebeple. Hatta bazen göğüs degistiriyorum

5 10 dk emiyorsa iyi bence sayisi ama süresi azmis bizimki memede çok kalıyor mesela ben her seferinde farklı göğüs veriyorum bu sebeple. Hatta bazen göğüs degistiriyorum
aslında dinlene dinlene emmıyor, baya hızlı emıyor. belkıde alıyordur son sütü. illa 15 dk emmesı mı gerekıyor yani

Bana doktor 3saat tek gogus ver demisti,tam buyume atagi zamaniydi bu da..hala uygulamaya calisiyorum,onceden bi o bi o yapiodum ..gazi cok olur ve son sutu yeterince alamaz diye uyarmisti bizi.bence hakli cunku sonuna kdr emmis oluyo benimki artik,aglayinca ztn ve de gogus bos olunca artik digerine gecme vakti geliyo

benımkı isterse aradan 4 saat gecmıs olsun artık 15 dk emmıyor

Nerde okudum hatırlamıyorum ama 2 saat içinde aynı meme verilmeliymis

Benim oglanda da var sactan temizlenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…