- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.501
Bi de benimki çok hıçkırıyor limon veriyorum hıçkırınca. Ayy o suratı görme cisriiik. Çook tatlııı
Ben de sezeryen doğum yaptım bebeğim 75 günlük tüm kilolarımi verdim göbek falan hiç kalmadı gibi görenler çok zayiflammissin diyo . Hatta hamilelikten oncekki kilomdan daha aşağı indm sayılır. Hiçbir çaba sarfetmedim aksine süt için yiyip durdum. Ben iki şeye bağlıyorum biri metabolizma diğeri iki çocuk. Çok yoruluyorum iki çocukla pestilim cikiyoyok yaa normal dogum yapıp göbegı kalan cok. allah aşkına o küçücük yerden bebekten, sudan ve eşinden başka ne cıkabılır? sonucta kilo alıyorsun ve vücutta kalıyor. kolay bir şey mi
komşum 15 kılo almıs hepsını verdı 2,5 ayda. göbek sıfır
sezeryen oldu.
çok iyi. inşallah bizde verıcezBen de sezeryen doğum yaptım bebeğim 75 günlük tüm kilolarımi verdim göbek falan hiç kalmadı gibi görenler çok zayiflammissin diyo . Hatta hamilelikten oncekki kilomdan daha aşağı indm sayılır. Hiçbir çaba sarfetmedim aksine süt için yiyip durdum. Ben iki şeye bağlıyorum biri metabolizma diğeri iki çocuk. Çok yoruluyorum iki çocukla pestilim cikiyo
kucak kucak kucak istio sayfalar birikmiş
Ocak ayinda dogum yapanlar,hesaplanan tarih ocak ayi olanlar yani.. Bat beklenen adet tarihiOcak anneleri derken ocak ayinda hamile kalanlar mi ocak ayinda doguranlar mi bi de herkes bat demis o ne ?
1 hafta önce kanguru aldım bebek arabasını indirmek zor oluyor markete falan giderken kullanırım diye. 3 aydır kucak istemeyen varlığını bilmediğim kız kangurudan sonra kucak delisi oldu çok hoşuna gidiyorBizimki de oyleeee yaa cok kucakci zaten bilionbensiz yapamiyor findikk kusummm
Ocak ayında doğum yapanlar canmOcak anneleri derken ocak ayinda hamile kalanlar mi ocak ayinda doguranlar mi bi de herkes bat demis o ne ?
Hiç merak etme canm zaman içinde verirsin ben ilkini baya geç verdmçok iyi. inşallah bizde verıcez
Sana bise diyeyim mi tatlım biraz zor olacak ama onu kucak aliskanligndan kurtarabilirsin emdirdikten sonra kucak yerine önce birkaç gün ayaginda salla sonra yavaş yavaş besikte salla ve uyut ama bunun en büyük sırrı aglamasina tahammül etmek ilk zamanlar seni pes ettiren e kadar şiddetli ağlar zamanla çaresiz alisirBizimki de oyleeee yaa cok kucakci zaten bilionbensiz yapamiyor findikk kusummm
Evet cnm ben merkezindenim ilbeyliyim belki duymuşsundur. Eşim de Yıldızelinden. Sen?Ahhh cete basi o ogullar zaten onlar yuz vermese analarida yuz dereyi asamicak puffff kaynanami sevmiyom :-( sivaslisin sen hemi neresindensin canim
Yuzunu ortup pispislamayi dene canim gozleri once yari kapali sonra da tam kapali misil misil hadi insallahBu bebekler hic yorulmaz mi kızlar ya nasıl enerjileri var sabah 530 dan beri bir saat uyudu gazı çıktı karni tok altı temiz neden uyumaz bilmiyorum kollarım agriyir artik ana uyumuyor bakıyor gülüyor hala beni aittir kucaktan bırakınca ağlıyor ana kucağına kouyuyirum odadan çıkınca yine agliyor
1 hafta önce kanguru aldım bebek arabasını indirmek zor oluyor markete falan giderken kullanırım diye. 3 aydır kucak istemeyen varlığını bilmediğim kız kangurudan sonra kucak delisi oldu çok hoşuna gidiyor
Aynen bidiga bakan biri olsada şöyle eve dip bucak girissemevi temızlemem lazım ama yorgunum.
Ocak ayında doğum yapanlar canm
Hiç merak etme canm zaman içinde verirsin ben ilkini baya geç verdm
Sana bise diyeyim mi tatlım biraz zor olacak ama onu kucak aliskanligndan kurtarabilirsin emdirdikten sonra kucak yerine önce birkaç gün ayaginda salla sonra yavaş yavaş besikte salla ve uyut ama bunun en büyük sırrı aglamasina tahammül etmek ilk zamanlar seni pes ettiren e kadar şiddetli ağlar zamanla çaresiz alisir
bende enerjı yok şuanA
Aynen bidiga bakan biri olsada şöyle eve dip bucak girissem
Bizim kide oglan motor sesinde uyuyor ancak her cinsiyetin sesi başka demekbende enerjı yok şuanuyuttum minnoşu
fön sesinden gürültüleri duymaz
fön, süpürge.Bizim kide oglan motor sesinde uyuyor ancak her cinsiyetin sesi başka demek
Kiz oldugunu belli ediyorfön, süpürge.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?