2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar paşam bugün hic uyumuyor durup durup ağlıyor gaz mi bilemedim çarşamba asi olmuştu hala agrisi olabilir mi ateşi yok calpol versem mi bilemedim yardim edin

Kızlar paşam bugün hic uyumuyor durup durup ağlıyor gaz mi bilemedim çarşamba asi olmuştu hala agrisi olabilir mi ateşi yok calpol versem mi bilemedim yardim edin
Asidan dolayi oldugunu sanmam. Calpol verme bence. gaz sancisidir diye tahmin ediyorum rezene icsene oglusa da sutunden gecer, belki faydasi olur. Ayaklarina aci elma Yagi masaji da iyi gelir

Yarını bir atlatsam bisi istemiyorum cocuga kuran okutucam tuturmuslar eltinle beraber okut onunkide aradan ciksi sanki kendi evi yok okutamiyor bebegine maksat onun evu kirlenmesin olan benim evime olsun hayir dedim olmaz suratlar beskaris sinuc ben kazandim bir haftadir temizlik yaoiyoru bir tanesi yardim etmedi hazira konmaya calisiyorlar

Leslie var bir de youtube da videolari var Ben ona basladim evde cok kolay uygulanabiliyor

Brn bi kere denrdin birinci dakikada pes ettim göbüşü kaldıramafım yerden

Ya bir de şöyle bir sıkıntı var, sezaryen sonrası hoooop diye spor yapmak da doğru değil aslında. Hani güya bizim bir sene boyunca 5kilodan daha fazlasını kaldırmamamız gerekiyor filan ya ( bebişler çoktan 5 kiloyu geçti ) o yüzden korkuyorum böyle kafama göre bi hareket yaparım sonra hadi al başına belayı

Doktor kontrolünde yapmak lazım ya da sürekli ona soracaksın filan hangi hareketler uygun diye. Zaten bu Jillian karısı normal adamı da pert eder koyar, ama senin dediğin Leslie yi hiç bilmiyorum bak, araştırmak lazım.

Cok sagol canim.. O zaman boyle kademe kademe deneyeyim,ayakta uyutmuyorum normalde ayak bilmiyor.hemsire de doktor da artik aglasin birak dayan dedi bana ama cidden aglaynca dayanilmiyr.. Dedigin gbi aliscak ve once bnm alismam lazim sanirim..
Ah canm ben ilk oglumda oyleydim yapışık yasiyoduk ne yemek ne tuvalet.....bunlar benim için lükstü. Asla aglatamazdm . Aglasa birşey olacak diye ödüm kopuyodu. Ama ikinci de akillandim almiym kucağıma onu ayağıma alistirdm baktım sonu yok yine bana bağlı yaşıyacak bu da. Hemen hamak beşik aldim artk orada uyutmaya basladm önceleri ağladı istemedi sonra alisti

Öyle bi saçmalık var mı yaa herkes kendi evinde yapsin sorunsuz bi şekilde atlatirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…