2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide biyikli opuyo sinir oluyom kaynanamda cap cap yapisiyo bide kayinpeder sigara iciyo bidw hepsini olduresim varrrŕ
Ne anlayışsız ve düşüncesiz insanlar var yaa. Kesinlikle söyle hele sigara içtikten sonra asla öptürme. Yazık bebeğe yaa. Çok gıcık oldum ikisine dex

Kizlar bugun 79 gunluguz bebim oglus kafayi kaldirmaya calisiyo kalkamayincada sinirleniyo oturmak mi istiyo acaba

65gunluk ve benimki de kaldirmaya calisiyor,zaten ellerini tutman yeter :) ve dizlerime,karnima yasliyorum o sekil hafif oturur gibi yapiyorum coksevyor.. Erken oturcaklar belki de :)

Hem de öyle bir bakıyor ki canı çekiyor diye ona da yediresim geliyor. Sabah kahvaltıda eline bi salatalık tututşturacaktım az kalsın

Kuzucummm benimm yaa.. Benimki de cok bakiyordu gecen muzu diline degdirdim. Bugun de sutlacin icine duscekti azcik degdirdim ama cookk az.. Isin esprisi su vermistim kuscakti nerdeyse,bunlards hic eskitmedi suratini farkinda degiller tmm ama sanki bilio gibibakiyolar yiyemiyoruz yemek

Ozaman gelen giden öpsun mikroplsr bulsssin hasta olunca da bakamadin cocuga olsun oldu canim opturmem arkadas

Benimkide biyikli opuyo sinir oluyom kaynanamda cap cap yapisiyo bide kayinpeder sigara iciyo bidw hepsini olduresim varrrŕ
Benim kaynanam sigara içiyor. Doğumdan sonra bi gecede ben kalym yanında diye hastaneye geldi. Odanın lavabosunda sigara içti yaaa. Delirdim delirdim. Ben ameliyatlıyım orda ve bebek daha bir günlük. Kendine bir şey diyemedim o haldeyken. Oğluna söyledim. Annesini her zamanki gibi yumuşak bir dille uyardı ama dinlemedi yine içti. Şu an aynı şehirde değiliz ama yaz tatilinde beraberiz şimdiden napcamı düşünüyorum bu arada memleket Sivas mı yoksa? :)

Evet canim sivas topunu yakmali boyle dusuncesizlerin bende boyle bi kaynanami olcam acaba

Benimkode suda yuzunu burusturuyo cikolatada cap cup yalaniyo bitanem cok akilli ya bu ballar

65gunluk ve benimki de kaldirmaya calisiyor,zaten ellerini tutman yeter :) ve dizlerime,karnima yasliyorum o sekil hafif oturur gibi yapiyorum coksevyor.. Erken oturcaklar belki de :)
Ben doktora sordum dün ne zaman oturur pozisyonda tutulabilir diye. Üç aydan sonra dedi. Benimki de elini tutunca kendini kaldırmaya çalışır gibi yapıyor.
Ve artık çok agu gugu konuşuyor bizimle bayılıyorum

Bi de benimki çok hıçkırıyor limon veriyorum hıçkırınca. Ayy o suratı görme cisriiik. Çook tatlııı

Evet canim sivas topunu yakmali boyle dusuncesizlerin bende boyle bi kaynanami olcam acaba
Hemşehrimi buldum desene :)
Sanmıyorum ya. Torun sevgisi gösterisi yapıyorlar ama hiç düşünmüyorlar sağlığını fln. Oğullarının da aklı gidiyor torunlarını çok seviyorlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…