2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen onlar karismada zaten bende teklif edecektim ama kv soyleyince vazgeçtim okundu bakalim insalla bebegime sifa olur dualar

Iyiki eltimle yapmamisim cunku kuran bitti herjes misafir gibi yedi icti evine gitti kaynanam üst katta oturuyor bütün temizlik bana kaldi onlarda vicdan olsa yardim ederlerdi kinseye iyilik yapmicam bundan sonra

Iyiki eltimle yapmamisim cunku kuran bitti herjes misafir gibi yedi icti evine gitti kaynanam üst katta oturuyor bütün temizlik bana kaldi onlarda vicdan olsa yardim ederlerdi kinseye iyilik yapmicam bundan sonra
Belki de istediği iyiliği yapmadığın için çekip gitmiştir. Bi de burdan bakk

Ben de ağlat ağlamaz kucağıma alırım. Bugün uzun nutuklar sonucu her gün birer dakika geç giderek alıştırmaya karar verdim. Tek isteğim uyandığında azcık kendini yatakta oyalasınn ve yağlı ellerimi şalap şulup yıkayıp elimi üstüme başıma sürerek kurutmaya çalışıp yanına koşmayayım, işimi sakince bitirip yanına gideyim.

Benimkide aynen öyle sanki cocuga bisi tapiyorlar yikiuo ortalığı ben hrmen gitmiyorum cok aciktiysa hic durmuyor zaten bize muhtaclar yavrular daha istediklerini yaptiriyolar sıpalar

100cc civarı çıkıyor ikisinden genelde canım sütüm az malesef her iki göğümü de emziriyorum tek seferde.göğsümün birinde daha az süt oluyor nedense diğeri daha iyi
Canim iyi mis masallah sutun bebek emince daha fazla geliyor yetiyor ona ama kusmasi icin götür yine doktora

Ay gerçekten mi bana çok az geliyor duyduklarımın yanında.akşamları bir iki defa da mama veriyorum .sen iyiymiş yazınca sevindim valla. Senin ne kadar çıkıyor sağınca

1 hafta önce kanguru aldım bebek arabasını indirmek zor oluyor markete falan giderken kullanırım diye. 3 aydır kucak istemeyen varlığını bilmediğim kız kangurudan sonra kucak delisi oldu çok hoşuna gidiyor

siz sağlıkçıydınız değil mi?
benimkide 2.buçuk aylık oldu. kanguru için erken değil değil mi?
sizinkide öyledir.

45 tek göğüs ama yetiyor cok şükür bebegin kac kilo canim
Bebeğim iki gün önce 5400çıktı ince bir kıyafet vardı üstünde ebe 100gr düşelim dedi5200yada5300gibi işte. 3.1doğmuştu çok kilo alamadık 3.ayda 6olsa diyordum ama olmicak gibi hayırlısı artık sağlığı yerinde çok şükür. Seninki kaç gğnlük ve kaç kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…