2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dün benimkide öyle bi agladiki bi yeri acımış gbi nasıl korktm kucağıma aldm uyuyodu ne oldgnu bende anlamadm korktmslardr diyolar ama.küçücük bebeği nasl korktrlar

Aynı benm annem mevlutte cagirmadigi kalmadı dahada diyoki herkesi cagrmadm ki amcamin kızlarını feln diyo senin amcanın kızını ben gormemsm ne işi var bi günde arams çocukluk arkadaşı var onu cagrym mi sen benle dalga mı geçiysn anne hayatımda hiç gormedgm insan daha senin evine bi kere gelms ben evlendikten sonra benm evmde ne işi var komşularınida cagrdi arkadaslarinida kapyi bi actm arkadaşı bide 2 gelinini almstagelms ben sok çok sukur atlattkta kurtldk 2 arkadaşı da ben dogm yaptm 5. Gün geldiler var mı byle bi saçmalık derdinize noldu ama benm annemde suçlu

Aynisini benim kaynanam yapti didinin didisino bile cagirmis ne gerek var canim ama cok yoruldum annem olmasaymis yanmisim ben yani

Hiç sevmyorm kucak kucak gezmesini benimki uyanmadi hiç o yzden kucağa da gidemedi
Bende sevmiyorum ama dinlemediler benimkide hayatindan memnundu yani ama en dinunda annem e dedim alda uyut gitti aldi milletin elinden daha uc aylik bebe kucaktan kucaga gezermi yaa iyiki annem vardi almak usteyene uyucak dedi

siz sağlıkçıydınız değil mi?
benimkide 2.buçuk aylık oldu. kanguru için erken değil değil mi?
sizinkide öyledir.
Kangurunun şekline bağlı oturduğu kısım çok geniş değilse bacakları çok acilmiyorsa bu aydan itibaren oturabilir kanguruya.3 ayımızı doldurduk biz 1 hafta oldu

Aynisini benim kaynanam yapti didinin didisino bile cagirmis ne gerek var canim ama cok yoruldum annem olmasaymis yanmisim ben yani
Ben odadan ckmadm hiç bsy yapmadım ama mutfak dolaplarim nasl dagilmsti baştan orayı temzledm
Bende sevmiyorum ama dinlemediler benimkide hayatindan memnundu yani ama en dinunda annem e dedim alda uyut gitti aldi milletin elinden daha uc aylik bebe kucaktan kucaga gezermi yaa iyiki annem vardi almak usteyene uyucak dedi
Kucagi seviyolar zaten ama küçük bebek ya hasta olan vardr cock hemen hastalanr

Ay
Ben odadan ckmadm hiç bsy yapmadım ama mutfak dolaplarim nasl dagilmsti baştan orayı temzledm

Kucagi seviyolar zaten ama küçük bebek ya hasta olan vardr cock hemen hastalanr
Aynen canim ben anneme dedim al uyut akdi idada uyuttu kapıyı da kapadı oturdu kapinin önüne kimseyi sokmadi iceriye

Dikkat et limonluu :) insanin elinde degil birden ici geciyor dedigin gbi ne ara emzirdim kattim yatagina diye ben de diyorum haha daha bu gece oldu cop cop emmis kisa surmus herhalde dedim uyudum

Dün benimkide öyle bi agladiki bi yeri acımış gbi nasıl korktm kucağıma aldm uyuyodu ne oldgnu bende anlamadm korktmslardr diyolar ama.küçücük bebeği nasl korktrlar
Vaşla bilmiyorum da iki üç defa da birlikte gülüo eğlenirken bi noktaya takılıp kalıp hiç ağlamadığı kadar ağlamaya başladı. İnsan da korkuyor ne gördü dw ağlıyor diye. Allahım korusun bebişlerimizi...

Ben kaynanama gıcık oldum büyüğüne mevlüt yapmadım . O yüzden buna da yapmiycm
Allah iyiliginiversin emiiii
Canm nasilsn kucaktan ayırma çalışman nasıl gidiyo

Bende bayagidir kanguruya koyuyorum ama tam ne zaman koyulur bilmiyorum açıkçası
bende bilmiyorum.
dışarı çıkıp gezdirmek istiyorum bişey olursa diye yapmıyorum.

Kangurunun şekline bağlı oturduğu kısım çok geniş değilse bacakları çok acilmiyorsa bu aydan itibaren oturabilir kanguruya.3 ayımızı doldurduk biz 1 hafta oldu
anladım. teşekkür ederim.
bendekinin oturduğu yeri yaklaşık bir karış kadar. parmaklarımla 7 parmak.

bende bilmiyorum.
dışarı çıkıp gezdirmek istiyorum bişey olursa diye yapmıyorum.

anladım. teşekkür ederim.
bendekinin oturduğu yeri yaklaşık bir karış kadar. parmaklarımla 7 parmak.
çokta geniş değilmiş bizimki kadar. bir deneyin rahatsız olunca durmuyorlar zaten içinde

değil mi..
benim endişem ona rahatsızlıktan öte yanlış birşey yapmak.
bakalım, deneeyim, benimde içim rahat olursa kullanırım.
tekrar teşekkürler.
kucakta oturur vaziyete geçiyorlar artık endişe etmeyin. kucak sevmeyen kızım bile sevdiyse herkes sever içine koyar koymaz uyumaya başlıyor. etrafı izlemeyi pek sevmiyor bizimki bana dönük olup beni izlemeye bayılıyor. ağzı ayrılıyor sıpanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…