- 30 Ocak 2015
- 19.577
- 26.644
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.601
Tamam Canm bende sifa olur bebegime diyince bsyi var sandm bende iki hafta önce okuttum çok sukur o gün hep uyudu kucsktan kucağa gezer diye korktm amaYeni anladım canim cok şükür bir seyi yok
Dün benimkide öyle bi agladiki bi yeri acımış gbi nasıl korktm kucağıma aldm uyuyodu ne oldgnu bende anlamadm korktmslardr diyolar ama.küçücük bebeği nasl korktrlarKızlar bebeğim iki gecedir uykusunda çığlık atıyor. Eveli gece çığlığı duyunca yataktan fırlamış hemen beşikten kucağıma almıştım can havliyle, ama baktım mışıl mışıl uyuyor herhalde rüya gördüm diye düşşünmüştüm. Ancak biraz önce yine uykusunda çığlık atınca anladım ki rüya değilmiş.
Şimdi bu ne ola ki?..
Aynı benm annem mevlutte cagirmadigi kalmadı dahada diyoki herkesi cagrmadm ki amcamin kızlarını feln diyo senin amcanın kızını ben gormemsm ne işi var bi günde arams çocukluk arkadaşı var onu cagrym mi sen benle dalga mı geçiysn anne hayatımda hiç gormedgm insan daha senin evine bi kere gelms ben evlendikten sonra benm evmde ne işi var komşularınida cagrdi arkadaslarinida kapyi bi actm arkadaşı bide 2 gelinini almstagelms ben sok çok sukur atlattkta kurtldk 2 arkadaşı da ben dogm yaptm 5. Gün geldiler var mı byle bi saçmalık derdinize noldu ama benm annemde suçluTabi bu arada rota asisinin sikintisi yeni cikti findiktan, tam bir hafta sonra... hatta bi aksam acillik olduk. Gerizekali acil doktoru antibiyotikten tut kabizlik fitiline kadar sacma sapan seyler yazmis receteyegorunce kiyamet kopardim o aksam idrar tahlilide yapmislardi 22-23 lokosit yaziyodu, guvenemedim... Sabah guzelce temizleyip tekrar tahlil yaptirdim lokosit mokosit yok cocugun. Idrar tahlillerine guvenip hemen antibiyotik vermeyin... Karni zaten gurul gurul, bide bu karin agrisi cikti simdi yavruma. Asinin etkisi boyleyse kendisi nasildir ya.... 2 gun cok cektik, bide eve insan cagiriyo annem olacak hatun ya. Ev 28 derece. Butun kapilari penceleri acicam simdi saticam bu evi lanet olsun borcu bi biteydi...
Gezdi kucakta canim zaten en sonunda annem aldi uyuttu yatak odasındaTamam Canm bende sifa olur bebegime diyince bsyi var sandm bende iki hafta önce okuttum çok sukur o gün hep uyudu kucsktan kucağa gezer diye korktm ama
Hiç sevmyorm kucak kucak gezmesini benimki uyanmadi hiç o yzden kucağa da gidemediGezdi kucakta canim zaten en sonunda annem aldi uyuttu yatak odasında
Aynisini benim kaynanam yapti didinin didisino bile cagirmis ne gerek var canim ama cok yoruldum annem olmasaymis yanmisim ben yaniAynı benm annem mevlutte cagirmadigi kalmadı dahada diyoki herkesi cagrmadm ki amcamin kızlarını feln diyo senin amcanın kızını ben gormemsm ne işi var bi günde arams çocukluk arkadaşı var onu cagrym mi sen benle dalga mı geçiysn anne hayatımda hiç gormedgm insan daha senin evine bi kere gelms ben evlendikten sonra benm evmde ne işi var komşularınida cagrdi arkadaslarinida kapyi bi actm arkadaşı bide 2 gelinini almstagelms ben sok çok sukur atlattkta kurtldk 2 arkadaşı da ben dogm yaptm 5. Gün geldiler var mı byle bi saçmalık derdinize noldu ama benm annemde suçlu
Bende sevmiyorum ama dinlemediler benimkide hayatindan memnundu yani ama en dinunda annem e dedim alda uyut gitti aldi milletin elinden daha uc aylik bebe kucaktan kucaga gezermi yaa iyiki annem vardi almak usteyene uyucak dediHiç sevmyorm kucak kucak gezmesini benimki uyanmadi hiç o yzden kucağa da gidemedi
Kangurunun şekline bağlı oturduğu kısım çok geniş değilse bacakları çok acilmiyorsa bu aydan itibaren oturabilir kanguruya.3 ayımızı doldurduk biz 1 hafta oldusiz sağlıkçıydınız değil mi?
benimkide 2.buçuk aylık oldu. kanguru için erken değil değil mi?
sizinkide öyledir.
Ben odadan ckmadm hiç bsy yapmadım ama mutfak dolaplarim nasl dagilmsti baştan orayı temzledmAynisini benim kaynanam yapti didinin didisino bile cagirmis ne gerek var canim ama cok yoruldum annem olmasaymis yanmisim ben yani
Kucagi seviyolar zaten ama küçük bebek ya hasta olan vardr cock hemen hastalanrBende sevmiyorum ama dinlemediler benimkide hayatindan memnundu yani ama en dinunda annem e dedim alda uyut gitti aldi milletin elinden daha uc aylik bebe kucaktan kucaga gezermi yaa iyiki annem vardi almak usteyene uyucak dedi
Aynen canim ben anneme dedim al uyut akdi idada uyuttu kapıyı da kapadı oturdu kapinin önüne kimseyi sokmadi iceriyeBen odadan ckmadm hiç bsy yapmadım ama mutfak dolaplarim nasl dagilmsti baştan orayı temzledm
Kucagi seviyolar zaten ama küçük bebek ya hasta olan vardr cock hemen hastalanr
Yav hehhe. Güya biz çocuğu gürültülü ortamda uyutup " şşşş bebek uyuyor " triplerine girmeyecektik)
Emzirirken uyuma rekoru bende sanirim :) emzirme koltugunda tam 2 saat uyuyakalmisim, bebis kucagimda. Ustelik o ikinci emme faslina gecmis cuk cuk cuk emme sesine uyandim :) Allah korumus diyorum, uyandigimda odum patlamisti. Uykuyu kandirmisim ama benimkide kucak disinda uyumayanlardan.
Ozellikle geceleri yerdemiyim gokteyim anlamiyorum. Saat basi kalkinca bazen oglusumun nerde oldugunu bile algilayamiyorum, kucagimda ariyorum bakiyom besiginde, ne ara koymusum bilmiyom :) Allaha emanet diyom artik.
Vaşla bilmiyorum da iki üç defa da birlikte gülüo eğlenirken bi noktaya takılıp kalıp hiç ağlamadığı kadar ağlamaya başladı. İnsan da korkuyor ne gördü dw ağlıyor diye. Allahım korusun bebişlerimizi...Dün benimkide öyle bi agladiki bi yeri acımış gbi nasıl korktm kucağıma aldm uyuyodu ne oldgnu bende anlamadm korktmslardr diyolar ama.küçücük bebeği nasl korktrlar
Ben kaynanama gıcık oldum büyüğüne mevlüt yapmadım . O yüzden buna da yapmiycmEvde 500 kisi vardi. Lanet bi pazardi. Misafir... Hic sevmem. Annem, topladi butun eve kendi tarafini. Ev zaten ufak 90m2. Karilar bi yerde erkekler bi yerde bebeler her yerde. Nerde emzirecegimi sasirdim, memeler artik kamunun mali. Ulen millet kayinvalide kayinpeder dert yanar, benim bizimkilerle mevzularim oluyo devamli ya... Daha mevlutde okutmadim, o bile buyuk sikinti benim icin. Ben bi kuran okutup cikacaktim isin icinden. Gene milleti toplayacak eve annem komsularina kadar. Lokanta sanki bizim ev
Canm nasilsn kucaktan ayırma çalışman nasıl gidiyoAllah iyiliginiversin emiiii
En iyisini yapms CanmAy
Aynen canim ben anneme dedim al uyut akdi idada uyuttu kapıyı da kapadı oturdu kapinin önüne kimseyi sokmadi iceriye
Amin canım dun oyle bi agladiki içim gitti o nasl bi ağlamaydi öyleVaşla bilmiyorum da iki üç defa da birlikte gülüo eğlenirken bi noktaya takılıp kalıp hiç ağlamadığı kadar ağlamaya başladı. İnsan da korkuyor ne gördü dw ağlıyor diye. Allahım korusun bebişlerimizi...
bende bilmiyorum.Bende bayagidir kanguruya koyuyorum ama tam ne zaman koyulur bilmiyorum açıkçası
anladım. teşekkür ederim.Kangurunun şekline bağlı oturduğu kısım çok geniş değilse bacakları çok acilmiyorsa bu aydan itibaren oturabilir kanguruya.3 ayımızı doldurduk biz 1 hafta oldu
çokta geniş değilmiş bizimki kadar. bir deneyin rahatsız olunca durmuyorlar zaten içindebende bilmiyorum.
dışarı çıkıp gezdirmek istiyorum bişey olursa diye yapmıyorum.
anladım. teşekkür ederim.
bendekinin oturduğu yeri yaklaşık bir karış kadar. parmaklarımla 7 parmak.
değil mi..çokta geniş değilmiş bizimki kadar. bir deneyin rahatsız olunca durmuyorlar zaten içinde
kucakta oturur vaziyete geçiyorlar artık endişe etmeyin. kucak sevmeyen kızım bile sevdiyse herkes sever içine koyar koymaz uyumaya başlıyor. etrafı izlemeyi pek sevmiyor bizimki bana dönük olup beni izlemeye bayılıyor. ağzı ayrılıyor sıpanındeğil mi..
benim endişem ona rahatsızlıktan öte yanlış birşey yapmak.
bakalım, deneeyim, benimde içim rahat olursa kullanırım.
tekrar teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?