2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah 9da 5dk emdi, 11de 100cc verdim birazini kustu, sonra 2,5 saat arayla 5er dk, aksam bu karin agrisiyla 7den sonra emmedi, biberonlada emmedi. Emzikle uyudu
sen onun 5 dk emmesıne bakma. artık küçük degıller ve bazı bebekler hızlı emer. benımkı de 5 dk bosaltıyor memeyı.
memeyı aldıktan sonra doyana kadar bırakmaz zaten emin ol.

Annem gibi konustun sur destegin icin tesekkurler bende anlamaya calisiyorum iste...

sen onun 5 dk emmesıne bakma. artık küçük degıller ve bazı bebekler hızlı emer. benımkı de 5 dk bosaltıyor memeyı.
memeyı aldıktan sonra doyana kadar bırakmaz zaten emin ol.
Karninin gurultusundan geri atiyo kendini ondan sonra emme yalan oluyo, yine annem gibi dedin 5 dk yeter ona

Karninin gurultusundan geri atiyo kendini ondan sonra emme yalan oluyo, yine annem gibi dedin 5 dk yeter ona
2 numara yerıne 3 numara bıberon ucu aldım. dün içiyorum bı baktım karnından gurul gurul sesler gelıyor. agzından da sütler damlıyor. dedım büyük geldı galıba . bebeklerde haklı yaa, dolu göğsü versen tıkanıyorlar, tazyikli gelıyor
boşu versen boşa emıyorlar. ortayı bulmak zor. şükür ki 2 hafta sonra 4 ay bitiyor :=)

bebegını kucagında oturtuyor musun? ben tam olmasa da oturtmaya başladım

Ben 2 numara biberon ucu takmistim cok hizli gidiyo, guruldamada daha cok oldu o ogunde, o yuzden yenidogana dondum bogazina kaciyodu cunku. Zaten bi yatarken birde belki oglen gibi biberonla veriyorum onun disinda meme... Oturtmuyorum henuz ama ister istemez bazen oturur gibi oluyo, bide kendini kaldiriyo zaten cadi... Iki elini birlestirip agzina goturuyo ayni anda. Bi nevi oturuyo gibi oluyo oyle.

aynı benımkıde o sekılde ellerını agzına sokuyor. birz daha ugraşsa kolları da gırer
bende 1 numara kullanıyorum
ama cok mıy mıy yaa 1 numara.. ötekınde 100 cc 5 dk olmadan bıtıyor
1 numarada 60 cc anca içiyr

Oturmak istiyolar genelde ama oturtmamakta fayda var tabi. Bu aradabiberon alinca anne gogsunu birakir diyolar sizde olmadi di mi oyle birsey? Neden biberon ihtiyaci duyuyosnuz mesela merakimdan soruyorum.

Kızlar kızım 3 aylık 650 gr almış Dr sütun azdır diyor hadi ordan diyesim geldide sustum normal degilmi heray 1 kilo almayacak sonuçta dimi

Dün bebeğimi doktora goturdm oksuruyordu. Doktor biraz balgam var dedi ventolin şurup verdi . Haftaya tekrar gel dedi. Aranızda bu ilacı kullanan var mi

Canım eskinin bebisleri sakimmiş, simdi kiler masallah :))

Çok OTE="ilknurrr22, post: 46093297, member: 656601"]doymayan cocuk durmaz canm sürekli aglar bide doyduklarını bilmiyo bebekler banada sürekli doymuyo mu felan diyip duruyolardı bende bi gün önce emzrdm snra 100cc sagdıgım sütvardı onu verdm snra bidaha emzrdm 1 saat gecti hala uyumayınca bi daha emzrdm ve öyle bi kustu ki resmen bi bardak dolusu hic birinide reddetmemsti daha versemde emcekti ayrıca kilosuda gayet iyi ne alaka günde 4 kerekaka yapması benm oglum gecenn ay 3-4 gunde bi yapıyodu 1100 gram almstı bi ayda[/QUOTE]
Cok teşekkür ederim yardımcı olduğun için mesajın çok açıklayıcı oldu rahatladım bundan sonra kuruntu yapmicam

Tesekkur ederim. Bitsin artikkk her cocuk bir olmuyor, benimki biraz tuyden kil kapan cinsten herhalde
Eger bebeginozde alerjik bir durum soz konusu ise asilardan sonra tepki veriyorlar dene istersen gidalari aynisi bizdede oldu cunku 1 ay asimizdan sonra basladi ve diyetteym faydasini gordum

Kızlar saçi dokuluo bebegimin. Ellerini saclarina surunce eline gelio. Bide agzina götürüo.kakasinda saç kılı gördüm. Elini temizliyorum paso. Napacam böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…