2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok teşekkür ederim yardımcı olduğun için mesajın çok açıklayıcı oldu rahatladım bundan sonra kuruntu yapmicam[/QUOTE]
Yapma Canm boşver onlar şuan herşeyi ağzıyla keşfediyo surekli bi yeri emmek istyolar zaten

Benimki doğduğundan beri gecelrri içerek dalıyo canım
Hatta doktoruna da sordum.10-12 arası hep memwdw .emzik hiç vermedim onun eksikliğini mi hissesiyp dedim
O saatlerde sizinle olmak istiyodur dedi

Eger bebeginozde alerjik bir durum soz konusu ise asilardan sonra tepki veriyorlar dene istersen gidalari aynisi bizdede oldu cunku 1 ay asimizdan sonra basladi ve diyetteym faydasini gordum
3 ay cocukda hicbisey olmayip, asidan sonra olunca pek inanmak istemiyo insan besin alerjisi falan olduguna... Genellikle inet sutu alerjisi oluyo degilmi? Ben zaten hamilelikte zorla sut icip zorla yogurt yedigim icin dogumdan beri agzima surmedim. Yedigim kahvaltida bi kirik peynir iste baska ne alerjisi olabilirki acaba

Asidan bence ya çünkü bizimde asıdan beri nerdeyse her bezi batık ve yeşil kaka var

Oturmak istiyolar genelde ama oturtmamakta fayda var tabi. Bu aradabiberon alinca anne gogsunu birakir diyolar sizde olmadi di mi oyle birsey? Neden biberon ihtiyaci duyuyosnuz mesela merakimdan soruyorum.
Yok masallah ne verirsen aliyodu cocuk. Dune kadar. Ne biberonu aldi me memeyi, ama karnindaki sancidan alamadi. Bugun iyiyiz sukur biberon vermedim. Sutum baslangicta cok fazlaydi, sagmak mecburiyetindeydim, ziyan olmasin diye hem buzluga atip hem minnosa veriyodum gunde 1-2 kere, hem doydugunu anliyodum boyle. Simdi bi duzene oturdu sutum cok sukur... Pek sagmiyorum, sagdigim zaman iyice doysun dedigim vakit biberonla veriyorum

Bi cok alerji var canim on sık rastlanani sut alerjisi sut yogurt yememeklede olmuyor paketli tum gidalarda sut bulundugu icin onlarida tuketmemek gerekiyor sonra yumurta alerjenik bir besin o da aynen sut gibi tum paketli gidalarda bulundugu icin onuda terketmek gerekiyor et tavuk balik mesela bizde cilek hindistan cevizi domatese de alerjimiz var bugday alerjisi olanda var genellikle asidan sonra ortaya cikiyor bu durum cunku asilarda yumurta var buda alerjisi olanlari tetikliyor bu yuzden alerjisi olan cocuklara rota yaptrmayi onermiyor dr tabi yinede dr sor derim gecmis olsun umarim alerji degildir canim

Benimki doğduğundan beri gecelrri içerek dalıyo canım
Hatta doktoruna da sordum.10-12 arası hep memwdw .emzik hiç vermedim onun eksikliğini mi hissesiyp dedim
O saatlerde sizinle olmak istiyodur dedi

Hatirladim demistin bunu cnm,bizmkine de aynini demislerdi. Ama artik cocuk beni ayakli meme olarka goruyor resmen ztn cogunlukla kucagimda,hemen yapisiyor koltuk altima gogsume.. Her defasinda da emmek icin aglio cok sk ama az az icmis oluyo o yuzden. Anlamadm valla

Az bi kan gordum. Esimle yolladim simdi tahlil icin hastaneye.. Yumurta, her gun yerim, yerdim... Insallah bir an evvel ne kaynakli oldugu ortaya cikar. Kaka yaparken cok zorlaniyo cunku. Eskiden varmiydi butun cocuklarda boyle seyler ben bilmiyorum valla bizi buyutenler bodoslama mi buyuttu

Eskiden de vardi mesela ben alerjili bi insanim ve 3 cocugumda alerjik. Maalesef genetik annemde de var. Eskiden sadece bu kadar cok katki yoktu o yuzden bu kadar tepki gormuyorlardi. Tabi bide bizim tek isimiz bebek bakmak oldugu icin kakasi kusmasi herseyine takiyoruz alerjinin onune gecilmezse ileride devam edebiliuor diye dikkat ediyorum bi cocugum alerjik astim digeri gida alerjisi buna onlem almaya calisiyorum ki astim olmasin dikkat etmekte fayda var bi taraftanda cok takintili olmamak gerek

Kızlar hergün çocuğunda ilerleme oluyor ve sürekli ağzım açık izliyorum bugün bilinçli olarak oyun halısındaki pelüş oyuncağını aldı ve ağzına soktu acaba bilinçli mi yaptı diye elinden aldım oyun halısına tekrar koydum koyduğum yeri gözleri ile takıp etti ve elini uzatıp tekrar aldı ağzına götürdü zaten emziği düşünce alıp takabiliyordu eğer yakınındaysa valla hayretle izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…