- 30 Ocak 2015
- 19.830
- 28.417
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.161
Cok teşekkür ederim yardımcı olduğun için mesajın çok açıklayıcı oldu rahatladım bundan sonra kuruntu yapmicam[/QUOTE]Çok OTE="ilknurrr22, post: 46093297, member: 656601"]doymayan cocuk durmaz canm sürekli aglar bide doyduklarını bilmiyo bebekler banada sürekli doymuyo mu felan diyip duruyolardı bende bi gün önce emzrdm snra 100cc sagdıgım sütvardı onu verdm snra bidaha emzrdm 1 saat gecti hala uyumayınca bi daha emzrdm ve öyle bi kustu ki resmen bi bardak dolusu hic birinide reddetmemsti daha versemde emcekti ayrıca kilosuda gayet iyi ne alaka günde 4 kerekaka yapması benm oglum gecenn ay 3-4 gunde bi yapıyodu 1100 gram almstı bi ayda
Bebek son gunlerde tam memeci oldu. Uyurken,tokken,yeni uyanmisken yani hemen hemen her an memeye yapismak istiyor. Giysimi yaliyor,agliyor icmek icin. Oyaliyorum yapabildigim kadar ama pek olmuyor illa icecek. Uykuya da icerek dalmak istiyor son gunlerde. Neden acaba ? Normalde icer ama bu biraz acgozluluk mu nedir
Benimki doğduğundan beri gecelrri içerek dalıyo canımBebek son gunlerde tam memeci oldu. Uyurken,tokken,yeni uyanmisken yani hemen hemen her an memeye yapismak istiyor. Giysimi yaliyor,agliyor icmek icin. Oyaliyorum yapabildigim kadar ama pek olmuyor illa icecek. Uykuya da icerek dalmak istiyor son gunlerde. Neden acaba ? Normalde icer ama bu biraz acgozluluk mu nedir
Benim minnoşta da bir sorun olmafıallah allah.. bende yaptırdım bi sorunumuz yok
Biz 700 gr aldık 3.ayda 6330 gr geldi gayet iyi anne sütüyle devam dedi doktorumuz. Boy 62 cmKızlar kızım 3 aylık 650 gr almış Dr sütun azdır diyor hadi ordan diyesim geldide sustum normal degilmi heray 1 kilo almayacak sonuçta dimi
3 ay cocukda hicbisey olmayip, asidan sonra olunca pek inanmak istemiyo insan besin alerjisi falan olduguna... Genellikle inet sutu alerjisi oluyo degilmi? Ben zaten hamilelikte zorla sut icip zorla yogurt yedigim icin dogumdan beri agzima surmedim. Yedigim kahvaltida bi kirik peynir isteEger bebeginozde alerjik bir durum soz konusu ise asilardan sonra tepki veriyorlar dene istersen gidalari aynisi bizdede oldu cunku 1 ay asimizdan sonra basladi ve diyetteym faydasini gordum
Asidan bence ya çünkü bizimde asıdan beri nerdeyse her bezi batık ve yeşil kaka var3 ay cocukda hicbisey olmayip, asidan sonra olunca pek inanmak istemiyo insan besin alerjisi falan olduguna... Genellikle inet sutu alerjisi oluyo degilmi? Ben zaten hamilelikte zorla sut icip zorla yogurt yedigim icin dogumdan beri agzima surmedim. Yedigim kahvaltida bi kirik peynir istebaska ne alerjisi olabilirki acaba
Yok masallah ne verirsen aliyodu cocuk. Dune kadar. Ne biberonu aldi me memeyi, ama karnindaki sancidan alamadi. Bugun iyiyiz sukur biberon vermedim. Sutum baslangicta cok fazlaydi, sagmak mecburiyetindeydim, ziyan olmasin diye hem buzluga atip hem minnosa veriyodum gunde 1-2 kere, hem doydugunu anliyodum boyle. Simdi bi duzene oturdu sutum cok sukur... Pek sagmiyorum, sagdigim zaman iyice doysun dedigim vakit biberonla veriyorumOturmak istiyolar genelde ama oturtmamakta fayda var tabi. Bu aradabiberon alinca anne gogsunu birakir diyolar sizde olmadi di mi oyle birsey? Neden biberon ihtiyaci duyuyosnuz mesela merakimdan soruyorum.
Valla bencede asidan...Asidan bence ya çünkü bizimde asıdan beri nerdeyse her bezi batık ve yeşil kaka var
Ya bu findiklar el emmeye alisirlarmi acabaaa? Alismasinlar yaaynı benımkıde o sekılde ellerını agzına sokuyor. birz daha ugraşsa kolları da gırer
bende 1 numara kullanıyorum
ama cok mıy mıy yaa 1 numara.. ötekınde 100 cc 5 dk olmadan bıtıyor
1 numarada 60 cc anca içiyr
Bi cok alerji var canim on sık rastlanani sut alerjisi sut yogurt yememeklede olmuyor paketli tum gidalarda sut bulundugu icin onlarida tuketmemek gerekiyor sonra yumurta alerjenik bir besin o da aynen sut gibi tum paketli gidalarda bulundugu icin onuda terketmek gerekiyor et tavuk balik mesela bizde cilek hindistan cevizi domatese de alerjimiz var bugday alerjisi olanda var genellikle asidan sonra ortaya cikiyor bu durum cunku asilarda yumurta var buda alerjisi olanlari tetikliyor bu yuzden alerjisi olan cocuklara rota yaptrmayi onermiyor dr tabi yinede dr sor derim gecmis olsun umarim alerji degildir canim3 ay cocukda hicbisey olmayip, asidan sonra olunca pek inanmak istemiyo insan besin alerjisi falan olduguna... Genellikle inet sutu alerjisi oluyo degilmi? Ben zaten hamilelikte zorla sut icip zorla yogurt yedigim icin dogumdan beri agzima surmedim. Yedigim kahvaltida bi kirik peynir istebaska ne alerjisi olabilirki acaba
Benimki doğduğundan beri gecelrri içerek dalıyo canım
Hatta doktoruna da sordum.10-12 arası hep memwdw .emzik hiç vermedim onun eksikliğini mi hissesiyp dedim
O saatlerde sizinle olmak istiyodur dedi
Az bi kan gordum. Esimle yolladim simdi tahlil icin hastaneye.. Yumurta, her gun yerim, yerdim... Insallah bir an evvel ne kaynakli oldugu ortaya cikar. Kaka yaparken cok zorlaniyo cunku. Eskiden varmiydi butun cocuklarda boyle seyler ben bilmiyorum valla bizi buyutenler bodoslama mi buyuttuBi cok alerji var canim on sık rastlanani sut alerjisi sut yogurt yememeklede olmuyor paketli tum gidalarda sut bulundugu icin onlarida tuketmemek gerekiyor sonra yumurta alerjenik bir besin o da aynen sut gibi tum paketli gidalarda bulundugu icin onuda terketmek gerekiyor et tavuk balik mesela bizde cilek hindistan cevizi domatese de alerjimiz var bugday alerjisi olanda var genellikle asidan sonra ortaya cikiyor bu durum cunku asilarda yumurta var buda alerjisi olanlari tetikliyor bu yuzden alerjisi olan cocuklara rota yaptrmayi onermiyor dr tabi yinede dr sor derim gecmis olsun umarim alerji degildir canim
kan alerjiden dolayı olurmus.Surrender canim kakada kandan korkma demistin? Niye demistin? Biraz beyazlik biraz yesil mukus, birazda kan vardi, cok zorlandi yaparken, simdi babasiyla yolladim bezi tahlile.
yapacak bişi yok. elleri hep nemli ve aralarında tüy kıl oluyor. sürekli kontrol etmek şartYa bu findiklar el emmeye alisirlarmi acabaaa? Alismasinlar ya
Eskiden de vardi mesela ben alerjili bi insanim ve 3 cocugumda alerjik. Maalesef genetik annemde de var. Eskiden sadece bu kadar cok katki yoktu o yuzden bu kadar tepki gormuyorlardi. Tabi bide bizim tek isimiz bebek bakmak oldugu icin kakasi kusmasi herseyine takiyoruz alerjinin onune gecilmezse ileride devam edebiliuor diye dikkat ediyorum bi cocugum alerjik astim digeri gida alerjisi buna onlem almaya calisiyorum ki astim olmasin dikkat etmekte fayda var bi taraftanda cok takintili olmamak gerekAz bi kan gordum. Esimle yolladim simdi tahlil icin hastaneye.. Yumurta, her gun yerim, yerdim... Insallah bir an evvel ne kaynakli oldugu ortaya cikar. Kaka yaparken cok zorlaniyo cunku. Eskiden varmiydi butun cocuklarda boyle seyler ben bilmiyorum valla bizi buyutenler bodoslama mi buyuttu
Öyleler maasallah bakalım bunun yürümesi koşması var seneye artık burada yaramazliklarini anlatırızCanım eskinin bebisleri sakimmiş, simdi kiler masallah :))
Bizede doktor önermişti almadım ben avent ürünleri kullanıyorum çokta memnunum süt sağma makinasından emziğine biberonunu ve diğerleri hiç şikayetçide değilimdr. browns biberon kullanan var mı? ondan alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?