2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cocuk doktorumuza sordum durumu...
3 saatte bir emzir cocuk acikmiyodur dedi.
Ben de smdi onu deniyorum 3 aylik bebek hemen acikmaz saatte bir emzirme dedi. Deniyorum smdi daha iyi emiyo.bakalim kilo alimina bakicaz buay.

Bugün kanguruyla ilk kez çıktık çok sevdi minnoşum uyudu bile
Bu arada emzirme önlüğü de aldım kızlar geçen gün parkta bile emzirdim çok rahat oldu.tavsiye ederim
Geçwnlerde kahvaltoya gitmiştij battaniye örtüp emZirmiştim ama önlükle rahat oldu
Havalar ısındı atın kendinizi dışarı bebişlerle.biZ kızımla hergün çıkıyoruz

hem ne huysuz hiç mutlu olmayan bir cocuk dışarıdan yada misafirlikten her defasında pişman olup dönüyorum evde de durmaz şaşırıyorum ne yapacagimi artık, kolik bizimki bu aralarda azalacağına iyice artti
Kıyamam ya ne kadarlik ki? Bizimki de huysuz ama bi şekilde idare ediyoruz işte:))

Bebek son gunlerde tam memeci oldu. Uyurken,tokken,yeni uyanmisken yani hemen hemen her an memeye yapismak istiyor. Giysimi yaliyor,agliyor icmek icin. Oyaliyorum yapabildigim kadar ama pek olmuyor illa icecek. Uykuya da icerek dalmak istiyor son gunlerde. Neden acaba ? Normalde icer ama bu biraz acgozluluk mu nedir

Benm ilk kullandigmda cok sevdi uc saat uyudu icinde,carsidaydik biz de. Ama sonraki denemelerimde istemedi icinegirmeyi. Biz de baya biraktik az daha zamangecsin kendin gelsin belkiyine girmek ister diye. Arabasiyla gidersek gidiyoruz o da iki kez yaptik su ana kadar..ya haba baya kotu ya cocugun keyfi yok agliyor. Iyce huysuz oldu bizimki zaten,ilk haftalardaki gibi degil.. Normalde iyiye gider die umulur ama bzmki tam tersini yapiiyo. Sizin icin cok sevindm gezin bol bol tadini cikarin :)

Gaz ve kaka olayı iyice hat safhaya ulaştı salidan beri yine kakasini yapamıyor perşembe çok az yaptı ama kivraniyor hele akşamları gaz çok bunaltiyir sürekli ağlıyor 11 12 den önce uyumuyor 9 da uyuyan bebeklere hayranım 3 aylık olduk hala bir uyku duzenimiz yok her gün başka bir de dışarı çıkınca her şey alt üst oluyor evde de ben bunaliyorum yaz gelsin çıkalım artık dışarı

3,5 aylik simdilik adini çakı bebek koydum yalnızım o yüzden zor geliyor aslinda bazen yeter biri baksa nefes alsam diyorum bugün nasil zor geldi susmuyor cocuk ikinci cocugu sanirim gözden geçirmem gerek
Bende yalnızım canım. . Ama esım yardimci oluyor hani bebis konusunda olmasada ev işi yemek vs işlerinde en azından yardım ediyor.. Cidden insan bazen boğulacak gibi oluyor tıpkı benim şuanki durumum gibi:)

Kizlar merhaba bilenler bugün bebegim iki defa kaka yapti sadece doktor günde 4defa yapıyorsa doyuyor demek simdi bnm aglum doymuyor mu anlamadim zaten biraz sutum az gibi bebegim saat basi emiyor hic de reddetmiyor akıl verin

70 günlükken 6 650 gr di
doymayan cocuk durmaz canm sürekli aglar bide doyduklarını bilmiyo bebekler banada sürekli doymuyo mu felan diyip duruyolardı bende bi gün önce emzrdm snra 100cc sagdıgım sütvardı onu verdm snra bidaha emzrdm 1 saat gecti hala uyumayınca bi daha emzrdm ve öyle bi kustu ki resmen bi bardak dolusu hic birinide reddetmemsti daha versemde emcekti ayrıca kilosuda gayet iyi ne alaka günde 4 kerekaka yapması benm oglum gecenn ay 3-4 gunde bi yapıyodu 1100 gram almstı bi ayda

Bende yalnızım canım. . Ama esım yardimci oluyor hani bebis konusunda olmasada ev işi yemek vs işlerinde en azından yardım ediyor.. Cidden insan bazen boğulacak gibi oluyor tıpkı benim şuanki durumum gibi:)
Ev komple bana bakıyor esim akşamları sadece uyutur o kadar anlamadığım çok çocuklu ailelerde anneler nasil bakarmis ev- cocuk- koca -akraba nasil baş etmişler benmi acaba çok nazliyim yoksa idare eden kadınlar mi becerikli sabirlilarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…