- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.181
Canım ise mi başladın yoksaBugün eve gelen yardımcı ablamız bizi bıraktı resmen damdan düşmüşse döndüm öyle dan diye bırakılır mı ya artık memlekine taşınacakmış harıl harıl sağ solu aradım yardımcı abla bulmak için ama resmen anlaşmış gb hepsi aynı şeyleri söylüyoroffff offff
bende aventten memnunum. ama bunu da merak edıyorumBizede doktor önermişti almadım ben avent ürünleri kullanıyorum çokta memnunum süt sağma makinasından emziğine biberonunu ve diğerleri hiç şikayetçide değilim
benımkı de çok zilli.Kızlar hergün çocuğunda ilerleme oluyor ve sürekli ağzım açık izliyorum bugün bilinçli olarak oyun halısındaki pelüş oyuncağını aldı ve ağzına soktu acaba bilinçli mi yaptı diye elinden aldım oyun halısına tekrar koydum koyduğum yeri gözleri ile takıp etti ve elini uzatıp tekrar aldı ağzına götürdü zaten emziği düşünce alıp takabiliyordu eğer yakınındaysa valla hayretle izliyorum
Bende avent cam vardı natural olan ne cekmistim ondan sorma.sonra Dr Browns aldım ama onu da 5 6 kere kullanabildim.dr. browns biberon kullanan var mı? ondan alıcam.
Bende var o biberondan güzeldr. browns biberon kullanan var mı? ondan alıcam.
cam agır olur yaa :=) ne çekmiştin? neden kısa süre kullandın?Bende avent cam vardı natural olan ne cekmistim ondan sorma.sonra Dr Browns aldım ama onu da 5 6 kere kullanabildim.
Bende var o biberondan güzel
avent var bir de browns olsun dedim. biz ne varsa kullanıyoruz; emzik, biberonSurrender yarım yamalak yazmışım. Dr. Browns çok güzel bence ben mamayi biraktiktan sonra biberona ihtiyacim olmadığından ancak 5 6 kere kullanabildim suan sadece emziriyorum.süt sagmiyorum
Daha başladım ama bu gidişle işe tekrar dönmeyeceğim sanırsamCanım ise mi başladın yoksa
İnsan hayretler içinde kalıyor:)benımkı de çok zilli.
bacaklarını örtüyorum bir bakıyorum battanıye agzında.
allah allah, bu velet nasıl agzına aldı dedım. takibe aldım
bi baktım önce bacakları kaldırıp battanıyeyı tutuyor, sonra agzına götüüryor
Kızım emmeyi beceremedi aventten cok cok devamli hava yutuyorducam agır olur yaa :=) ne çekmiştin? neden kısa süre kullandın?
Yanaktan çok öpüyorum dayanamıyorum bende. Emzik ne yaptiysam almıyor bi ara nuk kauçuk alır gibi oldu ama son zamanlarda onu da almıyor. Tv ye baktirmiyorum yalnizavent var bir de browns olsun dedim. biz ne varsa kullanıyoruz; emzik, biberonsallanan beşik
ara sıra tv
yanaktan öpmek
Ben çocukta değişik bişeyler kullanmayı pek düşünmüyorum çünkü kafasını karıştırmak istemiyorum bizimki zaten çok seçici bir çocuk mamada bile çok problem yaşadım sütüm azalınca doktor hip önerdi beğenmedi aptamili daha çok sevdi hadi aptamil içsin dedik bu seferde 40 derecenin altında yada üstünde mamayı kabul etmiyor illaki tam 40 derece olacak son 2 gündür hava çok sıcak olduğu için 30 derecede içmek istiyor şaşıp kalıyorum onun bu gurme haline fındık kurdu :)bende aventten memnunum. ama bunu da merak edıyorum
aynen dayanamıyorum. ama sadece ben öpüyorum. kimseye öptürmüyorumYanaktan çok öpüyorum dayanamıyorum bende. Emzik ne yaptiysam almıyor bi ara nuk kauçuk alır gibi oldu ama son zamanlarda onu da almıyor. Tv ye baktirmiyorum yalniz
bende kendım yönetmek istiyorumBen çocukta değişik bişeyler kullanmayı pek düşünmüyorum çünkü kafasını karıştırmak istemiyorum bizimki zaten çok seçici bir çocuk mamada bile çok problem yaşadım sütüm azalınca doktor hip önerdi beğenmedi aptamili daha çok sevdi hadi aptamil içsin dedik bu seferde 40 derecenin altında yada üstünde mamayı kabul etmiyor illaki tam 40 derece olacak son 2 gündür hava çok sıcak olduğu için 30 derecede içmek istiyor şaşıp kalıyorum onun bu gurme haline fındık kurdu :)
Kızlar hergün çocuğunda ilerleme oluyor ve sürekli ağzım açık izliyorum bugün bilinçli olarak oyun halısındaki pelüş oyuncağını aldı ve ağzına soktu acaba bilinçli mi yaptı diye elinden aldım oyun halısına tekrar koydum koyduğum yeri gözleri ile takıp etti ve elini uzatıp tekrar aldı ağzına götürdü zaten emziği düşünce alıp takabiliyordu eğer yakınındaysa valla hayretle izliyorum
avent var bir de browns olsun dedim. biz ne varsa kullanıyoruz; emzik, biberonsallanan beşik
ara sıra tv
yanaktan öpmek
Tesekkurler10 damla
Bebekle ben de hayal edemiyorum isiDaha başladım ama bu gidişle işe tekrar dönmeyeceğim sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?