2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün eve gelen yardımcı ablamız bizi bıraktı resmen damdan düşmüşse döndüm öyle dan diye bırakılır mı ya artık memlekine taşınacakmış harıl harıl sağ solu aradım yardımcı abla bulmak için ama resmen anlaşmış gb hepsi aynı şeyleri söylüyor offff offff

Canım ise mi başladın yoksa

benımkı de çok zilli.
bacaklarını örtüyorum bir bakıyorum battanıye agzında.
allah allah, bu velet nasıl agzına aldı dedım. takibe aldım
bi baktım önce bacakları kaldırıp battanıyeyı tutuyor, sonra agzına götüüryor

Surrender yarım yamalak yazmışım. Dr. Browns çok güzel bence ben mamayi biraktiktan sonra biberona ihtiyacim olmadığından ancak 5 6 kere kullanabildim suan sadece emziriyorum.süt sagmiyorum

Surrender yarım yamalak yazmışım. Dr. Browns çok güzel bence ben mamayi biraktiktan sonra biberona ihtiyacim olmadığından ancak 5 6 kere kullanabildim suan sadece emziriyorum.süt sagmiyorum
avent var bir de browns olsun dedim. biz ne varsa kullanıyoruz; emzik, biberon sallanan beşik
ara sıra tv
yanaktan öpmek

avent var bir de browns olsun dedim. biz ne varsa kullanıyoruz; emzik, biberon sallanan beşik
ara sıra tv
yanaktan öpmek
Yanaktan çok öpüyorum dayanamıyorum bende. Emzik ne yaptiysam almıyor bi ara nuk kauçuk alır gibi oldu ama son zamanlarda onu da almıyor. Tv ye baktirmiyorum yalniz

bende aventten memnunum. ama bunu da merak edıyorum
Ben çocukta değişik bişeyler kullanmayı pek düşünmüyorum çünkü kafasını karıştırmak istemiyorum bizimki zaten çok seçici bir çocuk mamada bile çok problem yaşadım sütüm azalınca doktor hip önerdi beğenmedi aptamili daha çok sevdi hadi aptamil içsin dedik bu seferde 40 derecenin altında yada üstünde mamayı kabul etmiyor illaki tam 40 derece olacak son 2 gündür hava çok sıcak olduğu için 30 derecede içmek istiyor şaşıp kalıyorum onun bu gurme haline fındık kurdu :)

Yanaktan çok öpüyorum dayanamıyorum bende. Emzik ne yaptiysam almıyor bi ara nuk kauçuk alır gibi oldu ama son zamanlarda onu da almıyor. Tv ye baktirmiyorum yalniz
aynen dayanamıyorum. ama sadece ben öpüyorum. kimseye öptürmüyorum
emzik avent soothie almıstım onu verıyorum. gaz damlası damlatyorum almadıgı zaman.
tv ye bunaldıgımda baktırıyorum

bende kendım yönetmek istiyorum
o degıl, ben ne dersem o
anayım ben ana

) benimki de iki kez emzigini cikardi..bi kez olsa tesaduf derdim ama ben tekrar verdm o da elini direk emzigine goturdu ve cikardi..cok tatlilae valla masallah

Doğru E="ilknurrr22, post: 46098074, member: 656601"]Cok teşekkür ederim yardımcı olduğun için mesajın çok açıklayıcı oldu rahatladım bundan sonra kuruntu yapmicam[/QUOTE]
Yapma Canm boşver onlar şuan herşeyi ağzıyla keşfediyo surekli bi yeri emmek istyolar zaten[/QUOTE]
Dogru diyorsun eli hep azinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…