- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.121
Rota asisindan sonra mi oldu peki bunlar?Bizde sonunda kakada kanda oldu laktoz temiz cikti sut urunlerini kestim deniyorum ama ayni gecmedi ben iyiki rotayi yaptirmamisim zaten mukuslu kanli kaka huysuzluk kilo alamama var yaptirsaydim ne olurduk kim bilir umarim sizinde duzelir en kisa zamanda canim
Kakada kandan neden korkmuyalim canim bizdede varda nedrn oldugunu cozemedik daha bebegimi fazlada kurcalatmak istemiyorum kolonoskopi falan derler diye korkuyorum nedrn kanda olsa korkmuyalim belki aklimiza gelmeyen biseydir ins.
Valla bende ist dayim guney cephe evim ama ben hala ogluma uzun citcitli uzun kollu ust corap patikli alt ve yelek giydiriyom daha yeni yeni bir kat daha tulum giydiriyordumda onu biraktim eli kolu buzz kesiyo ayy ben cocugu cokmu sicaga alistirdim acaba yoksa kansizlik var ondanmi usuyo bilemedim
Ayy yokk beceremiyom ben bu anneligi 3. Cocugum olmasina ragmen yokk yapamiyom demekki emmiyo kakada kan kilo almiyo usuyo kansiz bakamadim iste bunalima girdim giricem neyseki zaman kalmiyo dusunmeye
Sukumsu olunca mukus diyolarBen aktif bebe kullaniyrm canm ve 4 numaraya gectm çok rahat
Canım ya ben bu kaka olayını çözemedim benim oğlum pek yeşil yapmıyor ama sarı kakasi böyle peceteyle çekince uzuyor . Bu gün de damarli damarli parçalar vardı. Bunlar mukus mu ki
Her gun - gun asiri filitleleri temizlemek lazimBenimde güney batı cephe. Yazın kara kara düşünüyorum napcaz diye.geçen yaz klimalarla rahattim.bu yaz çocuğu çarpar mi endişesi. Puffff
Yok canim ben rotayi alerjiden suphelendigim icin yaptirmadim yan etkileri rahatsizligi cok oluyo diyeRota asisindan sonra mi oldu peki bunlar?
Iyikide yaptirmamissin. Benimki gazli veletdi zaten. Hastanedeki hemsilerin hepsi "benim cocugumda bi yan etkisi olmadi" dedi. Bilseydim bu kadar cekecegimizi bende yaptirmazdim. Rota ishali olmus kadar oldu cocukYok canim ben rotayi alerjiden suphelendigim icin yaptirmadim yan etkileri rahatsizligi cok oluyo diye
allah allah.. bende yaptırdım bi sorunumuz yoksu rotamidir nedir yaptirmaz olaydim lanet olsun ya
hobaaaaIyikide yaptirmamissin. Benimki gazli veletdi zaten. Hastanedeki hemsilerin hepsi "benim cocugumda bi yan etkisi olmadi" dedi. Bilseydim bu kadar cekecegimizi bende yaptirmazdim. Rota ishali olmus kadar oldu cocuk
Ben de yaptırıp yaptırmama konusunda çok kararsızımhobaaaa
valla bende önümüzdeki hafta yaptıracaktım ama tırstım şimdi
çok geçmişler olsun ya
nedir bu çektiğimiz
Tesekkur ederim. Bitsin artikkkhobaaaa
valla bende önümüzdeki hafta yaptıracaktım ama tırstım şimdi
çok geçmişler olsun ya
nedir bu çektiğimiz
Masallah. Aman tahtaya vurallah allah.. bende yaptırdım bi sorunumuz yok
bunun genel olarak etkisi kaka olarak biliyorumMasallah. Aman tahtaya vur
Kaka dedigin gibi dolu dolu, bazende gazla minicik birakiyor. birde degisti, her turlusu var. mukuslu kopuklu yesili yesilliklisi.. Sayisi gunde 7. Oda sinirda... Kizarmis artik biraz popisi. Bunlarin hepsine gececek gozuyle bakiyorumda asil derdi karin agrisi, guruldamaya basladimi yirtiyo kendini, artik spazm oluyodur herhalde... Ve meme emmedi bugun hic. Yasayacak kadar emdi yani 5 dk.bunun genel olarak etkisi kaka olarak biliyorum
kaka yapınca dolu dolu yapıyor.
senın şikayetin nedir?
Iki yemek kasigi bulgurdan olmaz herhalde cocuk boyle ?bunun genel olarak etkisi kaka olarak biliyorum
kaka yapınca dolu dolu yapıyor.
senın şikayetin nedir?
bulgur gaz yapar zaten. şuan neyi var, uyumuyor mu, durmuyor mu, napıyor?Iki yemek kasigi bulgurdan olmaz herhalde cocuk boyle ?
benımkı de bugun 4 kere kaka yaptı.Kaka dedigin gibi dolu dolu, bazende gazla minicik birakiyor. birde degisti, her turlusu var. mukuslu kopuklu yesili yesilliklisi.. Sayisi gunde 7. Oda sinirda... Kizarmis artik biraz popisi. Bunlarin hepsine gececek gozuyle bakiyorumda asil derdi karin agrisi, guruldamaya basladimi yirtiyo kendini, artik spazm oluyodur herhalde... Ve meme emmedi bugun hic. Yasayacak kadar emdi yani 5 dk.
Uyudu ya.. Aglaya aglaya..bulgur gaz yapar zaten. şuan neyi var, uyumuyor mu, durmuyor mu, napıyor?
uyumuyorsa benım cingöz de uyumuyor
Sabah 9da 5dk emdi, 11de 100cc verdim birazini kustu, sonra 2,5 saat arayla 5er dk, aksam bu karin agrisiyla 7den sonra emmedi, biberonlada emmedi. Emzikle uyudubenımkı de bugun 4 kere kaka yaptı.
guruldamalara
mukusa
yeşil kakaya takmıyorum ben artık. uyumasa bıle bazen, keyfi yerınde ya önemlı olan o.
tek öğünde 5 dk mı
yoksa bugun sadece 5 dk ?
canım bakUyudu ya.. Aglaya aglaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?