2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Rota asisindan sonra mi oldu peki bunlar?

Yok canim ben rotayi alerjiden suphelendigim icin yaptirmadim yan etkileri rahatsizligi cok oluyo diye
Iyikide yaptirmamissin. Benimki gazli veletdi zaten. Hastanedeki hemsilerin hepsi "benim cocugumda bi yan etkisi olmadi" dedi. Bilseydim bu kadar cekecegimizi bende yaptirmazdim. Rota ishali olmus kadar oldu cocuk

Iyikide yaptirmamissin. Benimki gazli veletdi zaten. Hastanedeki hemsilerin hepsi "benim cocugumda bi yan etkisi olmadi" dedi. Bilseydim bu kadar cekecegimizi bende yaptirmazdim. Rota ishali olmus kadar oldu cocuk
hobaaaa
valla bende önümüzdeki hafta yaptıracaktım ama tırstım şimdi
çok geçmişler olsun ya
nedir bu çektiğimiz

bunun genel olarak etkisi kaka olarak biliyorum
kaka yapınca dolu dolu yapıyor.
senın şikayetin nedir?
Kaka dedigin gibi dolu dolu, bazende gazla minicik birakiyor. birde degisti, her turlusu var. mukuslu kopuklu yesili yesilliklisi.. Sayisi gunde 7. Oda sinirda... Kizarmis artik biraz popisi. Bunlarin hepsine gececek gozuyle bakiyorumda asil derdi karin agrisi, guruldamaya basladimi yirtiyo kendini, artik spazm oluyodur herhalde... Ve meme emmedi bugun hic. Yasayacak kadar emdi yani 5 dk.

benımkı de bugun 4 kere kaka yaptı.
guruldamalara
mukusa
yeşil kakaya takmıyorum ben artık. uyumasa bıle bazen, keyfi yerınde ya önemlı olan o.
tek öğünde 5 dk mı
yoksa bugun sadece 5 dk ?

benımkı de bugun 4 kere kaka yaptı.
guruldamalara
mukusa
yeşil kakaya takmıyorum ben artık. uyumasa bıle bazen, keyfi yerınde ya önemlı olan o.
tek öğünde 5 dk mı
yoksa bugun sadece 5 dk ?
Sabah 9da 5dk emdi, 11de 100cc verdim birazini kustu, sonra 2,5 saat arayla 5er dk, aksam bu karin agrisiyla 7den sonra emmedi, biberonlada emmedi. Emzikle uyudu

Uyudu ya.. Aglaya aglaya..
canım bak
bebeklerin bir günü diğerini tutmaz bunu bilesin. ben bazen '' aa gaz gıttı'' dıyorum
bır bakıyorum ertesı günü başka bi bebek oluyor. bazen tanıyamıyorum.
kakası da yeşil ve köpüklü olur
gazı da olur
aglar, güler..
ve en önemlisi bi günü diğerini tutmaz. o yuzden sen kendı kendını strese sokma. belkı memeyı reddedıyor?
benımkı de yapıyor cunku. uykusunda pusuya yatıp emzıyorum. her memeye alısımda yırtar kendını. bi şekilde halletmeye calısıyorum. bu sekılde zaman gececek işte napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…