2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebekle ben de hayal edemiyorum isi ben memurum ama yine de çok zor ayrılmak herkesten kiskaniyorum pasami
Sen Nasıl düşünüyorsun çalışmayı ben devlette değişim özel bir okulda çalışıyorum zaten çocuk belli bir yaşa gelene kadar dönmeyl düşünmüyorum artık eve yardımcı bir bayanda bulmak ta çok zor ben bugün kaç kişi ile görüştüm halada bulamadım offf yine aklıma geldi be yapacağım bilmiyorum kafam karma karışık

kan alerjiden dolayı olurmus.
Bi doktora gittik kakasiyla beraber, alerji bakilsin demistim, Parazit bakmislar gerizekalilar, bol lolosit ve 14-15 eritrosit goruldu yaziyo, doktor bu kadar ufak kani nasil farkettin dedi. Senin lafini soyledim anayim ben ana... Sadece anne sutu aldigi icin gereksiz buldu alerji icin tahlili, ee dedim cilek yiyorum bal yiyorum. Hala diyoki, bal 1 yasin altina vermiyoruz... Doktor bey ben yiyorum bennnn dedim . He o zaman kesmeyi deneyebilirsin dedi, vallahami dedim bagirsaklari dugumlenmis olabilir bir an evvel ona baktirin dedi ultrason ile... o benimde kafami kurcaliyodu rota sonrasi, gittigimiz hastanede pazar diye kimse yoktu, kolana gidin dediler gittik.. adamlar madem bagirsakci diye... Kaninda enfeksiyon cikti antibiyotik, ishal kesici toz verdi. 38,5 ates vardi gittigimizde. 200 gram vermis rota asisindan olamaz diyor israrla. Ne icin gittik ne ile geldik, elimde ilaclar kafamda deli sorular, findik butun hastaneye gulucuk saciyodu kahkaha bile atti ilk defa... Bu nasil ates? Cocuk nasil bu kadar iyi? Allah belasini versin bu ulkedeki saglik sisteminin.

Geçmiş olsun

Çok cabuk ilerliyor gelişimleri benimkide öyle emziği dussun ağzının yakinindaysa eliyle sokuyo geri oyun halısında cingiraga vuruyo ses cikardgini blyo hızlı hızlı vuruyo bide bsylwri tutmaya başladı battaniyesini tutup cekyo oyuncağı tutuyo ellerini izliyo surekli takip edyo

Canım ben ankaradayim is ev arası çok uzak haftada 5 gün her gün iki saat yol git gel çok zor 2 yıl ücretsiz izine ayrıldım sonrada babanneye birakacam çok zor pasamdan ayrilmak kamuya girmek için çok uğraştım ama bazen diyorum biraksam cocunklarimdan daha değerli değil diye bilmiyorum çok duygusalim bakalım hayırlısı artik

benımkınde de lokosit falan cıktı. antıbıyotık ve ıshal toz verıldı
ama kulllanmadım daha. tr de adam gibi doktor yok ki.. olanlarda terk ettiler buraları
hepsi eczacılarla anlasmalı. yeter ki ilaç yazsınlar. vercen mi antıbıyotığı?

Artik o kadar kafam karistiki yemin ediyorum dusunemiyorum. Az evvel uyuyan cocuga zorla sut tikmaya calistim susuz kalmasin vucudu diye, derken cartlatti alttan sulu gitti. Ishal gibi, kanindaki enfeksiyonda biraz yukselmisti. Verdim az evvel antibiyotu malesef kilo da vermese belki vermezdimde, demekki biseyler gidiyo vucudundan. Tozda verdi, bayada iciriliyo memeyi zor aliyo onu nasil iciririm bilemedim... Henuz vermedim.. Mevzuya bak simdi, pazar gunu hastanede ssk gecmiyomus ama indirim uygulaniyomus, lanet olsun neyse zaten parasinda degilim diye dusunuyorum ama uyuzluguna cikista fatura istiyorum cunku tahliller falan ucretsiz olmasi gerekmis para aliyolar, sistem bozuk diye faturada vermediler, eczaneye gidiyosun ssk ninda sistemi bozuk... hadiiiii orayada bayil... E oncede her zaman gittiigimiz hastaneye de muayene odemistik zaten. Sonuc varmi? Yok... Olan sana bana olsun... En pahali hastaneden en uygununa hepsi boyle Sistemine tukuriyim hepsinin. Bu ulkenin.

maalesef ''müslüman'' ülkeler böyle insanları sömürüyor genelde.. heleki saglıksa söz konusu yandın!
keyfi falan nasıl?

maalesef ''müslüman'' ülkeler böyle insanları sömürüyor genelde.. heleki saglıksa söz konusu yandın!
keyfi falan nasıl?
Haha evet "musluman" hatta "koyu musluman" oda ne demekse... Keyfi masallah cok iyi ya, atesliyken bile iyiydi. Kanini alan cocuga asik oldu, kahakahalar atiyo elin adamina yeni yeni harfler ogrenmis onlari soyluyo saga sola. Eeeeyyy meyyyy höööö falan yapiyodu sadece kaka yaparken, gazini cikaramamisken kotu oluyo.

bence o normal. o kadar olsun. benımkı de kendı kendıne konusuyor
keyfi falan yerındeyse sıkıntı etme

Cok yeni vardi, iste cuma-cumartesi sikinti yasadik. Bugun iyiydi ama zorla tikmaya calismadim, 3 saatte bir aldim kucagima, bayada uzun kaldi bu sekilde memede
bende bazen 1,5 2 saat sonra şansımı denıyorum uyanıkken, bazen alıp bazen yırtıyor kendını. ama aradan 3 saat geçmişse sorun cıkarmıyor pek
böyle böyle büyüyecekler işte.

Selam kızlar ben yeni üye oldum ama çok uzun bir süredir sürekli yazdıklarınızı okur ve uygularım. Hepinizin yüreğinize sağlık. Ben 1 yıldır evliyim, evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz ama hala nasip olmadı doktora gittim herhangi birşey yok herşey normal ama olmuyor Rabbime şükürler olsun hiç şikayet etmedim halimden ama sadece duaya ihtiyacım var ne olur bu mübarek günlerin hatrına benide dualarınızdan eksik etmeyin sadece beni değil tüm isteyenleride duanıza katın. Allah razı olsun şimdiden..

Allah dualerini ve dualarimizi kabul etsin canim hakkinda hayirlisi olsun

Allah bir an öncw kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bi arkadaşım da çook uzun sürw sebepsiz jçhamile kalamıyordu. Her şeyi kpntrol ettirdiklerini düşünüyorlardı, ama eşinşn sperm dnası mı ne ona bakılmmaış. Nitekim bakıldı, tedavi için ilaç içmeye devam ederken de bebekleri oldu.
Spermin yapısı ile ilgili vir testmiş..

Çook geçmiş olsun. Bebekken anneyi yoranlar büyüyünce çok akıllı çocuklar olurmuş. Tesellin olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…