- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.441
günde 1 kere verıyorum.Biberonla veriyorsan yapmadugi zaman icine cay kasigiyla bir kasik koyabilusin zeytinyağı
kafa anca o kadar calısıyor işte. ben bebege 2800 kendıme de 27 kilo almısım düşün
Süt mü mama mı veriyorsun? Eğer mama veriyorsan bebelacın kakasını gazını zor yapanlar için ürünü var arkadaşım kullandı çok memnun kaldı tabi bir doktoruna sor bu ürünün sütü sağında içine karıştırılıyor yada mamanın içinePaşam yine kakasini yapamıyor kızlar halinden de memnun bugün 3 gün oldu canım çok sıkkın offf
Canım sadece anne sütü veriyorum mama hic vermedimSüt mü mama mı veriyorsun? Eğer mama veriyorsan bebelacın kakasını gazını zor yapanlar için ürünü var arkadaşım kullandı çok memnun kaldı tabi bir doktoruna sor bu ürünün sütü sağında içine karıştırılıyor yada mamanın içine
Maşallah ya benim pasa 3 gündür yapmıyor çok stres yapıyorum doymuyir mu acababugun bu 3. kaka
Doyuyordur canim o zeytinyağı verMaşallah ya benim pasa 3 gündür yapmıyor çok stres yapıyorum doymuyir mu acaba
Canım veriyorum her gün masaj yapıyorum karnına bacaklarına poposuna zeytinyağı duruyorum yok yapmıyor kayısı incir yedim yine yok simdi komposto yapıyorum bakalım ise yarayacak miDoyuyordur canim o zeytinyağı ver
ben doymanın çişle ilgisi oldugunu düşünüyorumMaşallah ya benim pasa 3 gündür yapmıyor çok stres yapıyorum doymuyir mu acaba
Doymatan bebek ağlar huzursu olur hic durmaz gece gündüz surekli agkar biz ac kalinca vc ye gitmiyormuyuzben doymanın çişle ilgisi oldugunu düşünüyorum
yanlış mı yoksa?
bencede durmaz.Doymatan bebek ağlar huzursu olur hic durmaz gece gündüz surekli agkar biz ac kalinca vc ye gitmiyormuyuz
Bence bagirsaklari daha yeni yeni hazmetmeyi ogreniyor bu yuzden de yapanadiklari oluyorbencede durmaz.
'annem beni neden kurtarmıyor'Aşı yapılırken sen tutma canım.
Aşılar biterbitmez de yanına gel ve saril.
Bizi görünce "annem neden beni kurtarmıyor" diye dusunebiliyormus bu minnoslar.
Anneye bağlanma süreci zarar görüyormuş.
Biraz büyüyünce de zaten saglik ocağını görünce başlarına gelecekleri bilip agliyorlar
Benim kızım 6 aylıkken asilarini yapan hemsireyi markette görüp, parmağıyla işaret edip göstermişti korkuyla :)
Bu aşamada da acimicak yalanını söylememek gerekiyormuş. "Biraz Aciyacak ama bu senin sağlıklı olmak için" gibi seyler söylemek gerekiyormuş.
Doğan cuceloglu "güven tek kullanimliktir" demişti. Yani bir kez güveni kaybettimi tekrar kazanmak çok zormus. "acimayacak" yalaniyla kuzularimizin güvenini kaybetmemeliyiz.
benimki iyi hazmediyor o halde. benimki çoğu zaman 2 yada 3 saatte bir yapar kakasını. bazen 7 saati bulur ama burnumuzdan gelir. çok zorlanıyor o zaman.Tabi hazmedemese yapabilirmi sutun yariyor demekku kabuz olmasinda poposu zorlanmasin iste benimki her gun bir kerede olsa yapar yapamazsa o gece sabaha kadar nobetteyiz en sonunda ben masaj yaoarak yaptırırim
doktor bize öyle dedi. en az 4 kere yapıyorsa çişini iyi besleniyormuş. gerçi bunu ilk zaman demişti.ben doymanın çişle ilgisi oldugunu düşünüyorum
yanlış mı yoksa?
7 kilo dogmasini bekliyorlar galibaAynen digerleri işgüzarlık yapıyor. Ben hamileligimde yediğim yemeyi hic bir zaman yemedim. Cocuk 3 kilo 400 gr doğmuş yazio. Bi gorumcem kucucuk dio. Diger gorumcemde sana kizacam ne kadar küçük hiç yememissin dio. Logusayken sinir ettiler beni
Aynen bu seferde daha emiyo mu biraktir biraktr napcan derlerHicte degil su icsen yetiyor bile benim arkadaşımın bebegi 4 yasinda ve kiz 40 kilo maşallah sutu var ve hala emziriyor ilerde birakmadimi hala derker bize de
7 kilo dogmasini bekliyorlar galiba
Cisini çok yapıyor bezi dolu oluyor'annem beni neden kurtarmıyor'
iyi de aşı kurtulması gereken birşey değil ki.. bizde eşimle gittik iki aşısındada ama ben tuttum çocuğu.
gayet sakindim. acıyacak gözlerle bakmadım. oğlum sadece iğne tam girerken ağladı o kadar.
ben o an annenin normal ve sakin durarak çocuğu daha iyi sakinleştirdiğini düşünüyorum.
ve çocuğum parmağını emiyor. ama sadece sol parmağını. nedense... :) onuda sol yanına yatıyorsa emiyor. ki emmesiinn nedenini de gözlemlerimle şöyle yorumluyorum. benimki emerek uyuyor. uyanıp hala uykusu varsa emiyor tekrar uyumk için. bir zaman sonra kar etmiyor başlıyor ağlamaya.
bazen ağlamasını bekliyorum. bazen alıyorum, emziyorum uyusun diye. uykusunu almamışsa.
benimki iyi hazmediyor o halde. benimki çoğu zaman 2 yada 3 saatte bir yapar kakasını. bazen 7 saati bulur ama burnumuzdan gelir. çok zorlanıyor o zaman.
doktor bize öyle dedi. en az 4 kere yapıyorsa çişini iyi besleniyormuş. gerçi bunu ilk zaman demişti.
Zaten millete bakarsak isimiz yas arkadasim7 kilo dogmasini bekliyorlar galiba
Millet obez bebek meraklisi vucuduna o kadar agorlik fazla bence yazik cocuklaraZaten millete bakarsak isimiz yas arkadasim
Millet obez bebek meraklisi vucuduna o kadar agorlik fazla bence yazik cocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?