2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Paşam yine kakasini yapamıyor kızlar halinden de memnun bugün 3 gün oldu canım çok sıkkın offf
Süt mü mama mı veriyorsun? Eğer mama veriyorsan bebelacın kakasını gazını zor yapanlar için ürünü var arkadaşım kullandı çok memnun kaldı tabi bir doktoruna sor bu ürünün sütü sağında içine karıştırılıyor yada mamanın içine

Canım sadece anne sütü veriyorum mama hic vermedim

'annem beni neden kurtarmıyor'
iyi de aşı kurtulması gereken birşey değil ki.. bizde eşimle gittik iki aşısındada ama ben tuttum çocuğu.
gayet sakindim. acıyacak gözlerle bakmadım. oğlum sadece iğne tam girerken ağladı o kadar.
ben o an annenin normal ve sakin durarak çocuğu daha iyi sakinleştirdiğini düşünüyorum.
ve çocuğum parmağını emiyor. ama sadece sol parmağını. nedense... :) onuda sol yanına yatıyorsa emiyor. ki emmesiinn nedenini de gözlemlerimle şöyle yorumluyorum. benimki emerek uyuyor. uyanıp hala uykusu varsa emiyor tekrar uyumk için. bir zaman sonra kar etmiyor başlıyor ağlamaya.
bazen ağlamasını bekliyorum. bazen alıyorum, emziyorum uyusun diye. uykusunu almamışsa.

Tabi hazmedemese yapabilirmi sutun yariyor demekku kabuz olmasinda poposu zorlanmasin iste benimki her gun bir kerede olsa yapar yapamazsa o gece sabaha kadar nobetteyiz en sonunda ben masaj yaoarak yaptırırim
benimki iyi hazmediyor o halde. benimki çoğu zaman 2 yada 3 saatte bir yapar kakasını. bazen 7 saati bulur ama burnumuzdan gelir. çok zorlanıyor o zaman.
ben doymanın çişle ilgisi oldugunu düşünüyorum
yanlış mı yoksa?
doktor bize öyle dedi. en az 4 kere yapıyorsa çişini iyi besleniyormuş. gerçi bunu ilk zaman demişti.

Cisini çok yapıyor bezi dolu oluyor

Ya kizlar findik saclarini yoluyolar 2-3 gundur... Cokda uysal bi bebek neden boyle yapiyorki? Kan alindiktan sonra bile hemsireye kahkaha atan bi bebek yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…