- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.461
Cnm bilerek degildir tuttuysa cekmeye calisiyordur kendi saci oldugunun bile farknda degildir bu arada nasil olsu bebisinYa kizlar findik saclarini yoluyolar 2-3 gundur... Cokda uysal bi bebek neden boyle yapiyorki? Kan alindiktan sonra bile hemsireye kahkaha atan bi bebek yani...
Sinirleniyordur zilkos yada rastgele tytuyordurYa kizlar findik saclarini yoluyolar 2-3 gundur... Cokda uysal bi bebek neden boyle yapiyorki? Kan alindiktan sonra bile hemsireye kahkaha atan bi bebek yani...
Dediğin gibi bu senin dusuncen.'annem beni neden kurtarmıyor'
iyi de aşı kurtulması gereken birşey değil ki.. bizde eşimle gittik iki aşısındada ama ben tuttum çocuğu.
gayet sakindim. acıyacak gözlerle bakmadım. oğlum sadece iğne tam girerken ağladı o kadar.
ben o an annenin normal ve sakin durarak çocuğu daha iyi sakinleştirdiğini düşünüyorum..
Daha iyi... Kakasi 4e dustu bugun, hala yesil ama mukus yok, az sulu, emme hala sikintili...Cnm bilerek degildir tuttuysa cekmeye calisiyordur kendi saci oldugunun bile farknda degildir bu arada nasil olsu bebisin
Dis sıkıntısı olabilir canimYa kizlar findik saclarini yoluyolar 2-3 gundur... Cokda uysal bi bebek neden boyle yapiyorki? Kan alindiktan sonra bile hemsireye kahkaha atan bi bebek yani...
Insallah oyledir :) basi falanmi agriyo acabaSinirleniyordur zilkos yada rastgele tytuyordur
Insallah oyledir :) basi falanmi agriyo acaba
Selam kizlar uzun zamandir takip edemiyorumda yazamiyorumda kimbilir neler konusulmustur haberim yokminnosumla 3.ayimizi bitirdik tek basimayim kimse yok cok zor oluyo yemek yap iş yap cocuga bak perisan oldum. Yapayalnizim burda ailem akrabam arkadasim bile yok dogru duzgun acayip bunaldim. Bursaya tasinma ihtimalimiz var simdi ona dua ediyorum insallah tasinirimda bizimkilere yakin olurum. Ozledim sizi :)
benımkı de öyle .. artık 2 memeyı emıyor
aman neyse emsin yaa.. en azından süt çoğalır
Hadi ya... Doktor damaklarinda bisey yok henuz demisti, salyada epeydir basladigi icin sormustumDis sıkıntısı olabilir canim
Kiz simdi sana etiket yapacaktim. Izmire gitti unuttu bizi diyeÖzlediniz mi beni
Simdi biz bu ay maas aldik ya. Ben Mayisin birinde ayrilsam ucretsize maasin yarusini geri mi vericem yoksa Mayis 15' te yarim maas mi alicam bi bilgin var mi?15 nisan 15 haziran diye yazdım dilekçemi
Ishal asisi desigin rota mi pempe?Gözüm kesmedi okuyamıyom geçmişi hem en son ne bependim unuttum
Şii izmir gaziye gittik bugün
Burda dohtor kesinlikle ishal aşısı önermedi...
Tamam be tamam dedim yaptırmıcam
Bide 4. Ay bitince ek gıdaya yavaştan başlatıyor ..bi menü var
Macera bizi beklio
Dohtır 3 kitap yazmış bide
Gözüm kesmedi okuyamıyom geçmişi hem en son ne bependim unuttum
Şii izmir gaziye gittik bugün
Burda dohtor kesinlikle ishal aşısı önermedi...
Tamam be tamam dedim yaptırmıcam
Bide 4. Ay bitince ek gıdaya yavaştan başlatıyor ..bi menü var
Macera bizi beklio
Dohtır 3 kitap yazmış bide
Merak etme meme bossa bile bebito cektikce gelir canim.Oyle degil mi? Her icmede yeniliyor hemen sut? Yoksa hic dayanmazdi herhalde hep aglardi acliktan.. Ama gogsum hic dolu olmuyor artik..sabaha akdar bile en dolu hali normalin az bi ustunde gbi yani hicbise eskiye gore
Tam 1 hafta önce olmuştu kakasinda hiç bir şeye rastlanmadi bizimBizde kanindaki enfeksiyondan oturu basladik antibiyotige, kakanin sulu halide hastaneden eve gelince basladi, ishal tozu da kullanmaya calsiyoruz yarim olcek 100 cc yapiyo ama nasil zor veriyorum 1,5 saatte anlatamam. Bizde kilo kaybi da var. kac gun once rota asisi olmustu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?