- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.481
Tek başına mi yikiyorsunbende öyleydım
ama artık 2 günde bi yıkamaya başladım.
Benim ilk cocuk 6. Ayda başlamıştı sacini kulaklarını çekmeye, kendisini aglatacak kadar çekiyordu. Dr dis cikaracak, cok fena agri yapar demişti. Nitekim 1 ay sonra ilk disi patlayinca kuzum rahatlamisti.Hadi ya... Doktor damaklarinda bisey yok henuz demisti, salyada epeydir basladigi icin sormustum
Benimkinde 7. Gun basladi kakasi bozulmaya, ilk bir hafta birsey yoktu. Zaten asidan sonra ilk 1 hafta. Sonra duzeliyomusTam 1 hafta önce olmuştu kakasinda hiç bir şeye rastlanmadi bizim
Ay zaten cocugum rahatsiz ishal kuzum.. bir disimiz eksikBenim ilk cocuk 6. Ayda başlamıştı sacini kulaklarını çekmeye, kendisini aglatacak kadar çekiyordu. Dr dis cikaracak, cok fena agri yapar demişti. Nitekim 1 ay sonra ilk disi patlayinca kuzum rahatlamisti.
Parmağını soğuk suyla yika damaklarına masaj yap rahatlar.
Bizim hemen ertesi günü başladı yani geçen salı rota oldu çarşamba kakasi bozuldu bir haftadır böyle. Yazık yavruma bide yaparken nasıl kızarıp bozariyo ya kiyamamBenimkinde 7. Gun basladi kakasi bozulmaya, ilk bir hafta birsey yoktu. Zaten asidan sonra ilk 1 hafta. Sonra duzeliyomus
Merak etme meme bossa bile bebito cektikce gelir canim.
bugun smear sonucumu almaya gitmiştim doktoruma çok güvenirim hücreler çıkmış ama sakın korkma kanser bulgusu fln değil iltihap olabilir akıntın vardı dedi smeraı tekrarladı eğer bud aynı çıkarsa biyopsi dedi ama bişey yok ben eminim sadece tedbir amaçlı diyor düşünme bile bişey yok sütün kesilir düşünürsen dedi ama insan nasıl düşünmesin çok korkuyorum içime bişey oturdu sanki sütüm etkilenmez inşallah
O zaman asinin yan etkisidir hic uzulme gecer bence.. Uykudan uyaniyo cocuk valla bende perisan oldum o oyle diyeBizim hemen ertesi günü başladı yani geçen salı rota oldu çarşamba kakasi bozuldu bir haftadır böyle. Yazık yavruma bide yaparken nasıl kızarıp bozariyo ya kiyamam
Canım çalışacağımızı peşin alıyoruz bu durumda maaşın yarısını iade etmen gerrkir o da çok uğraşmalıymış .bence 15 inr kadar rapor kullan varsa hakkın ama dilekçeni de çok önceden ysz ona göre maaş hesaplanır yatmaz.son dakikaya bırakma.ben mart sonu yazdım dilekçemiSimdi biz bu ay maas aldik ya. Ben Mayisin birinde ayrilsam ucretsize maasin yarusini geri mi vericem yoksa Mayis 15' te yarim maas mi alicam bi bilgin var mi?
Oooo hazir memeciOh iyi bari. Ama bnm kinder cok hazirci. Dolu memeye bayiliyor,yarisi icilmis ise bile ugrasmayi pek sevmiyor illa agzina cop cop akacakonun yuzunden ben stres oluyom noluyo bu sute diye
Canım lütfen olumsuz düşünmemeyr çalışbugun smear sonucumu almaya gitmiştim doktoruma çok güvenirim hücreler çıkmış ama sakın korkma kanser bulgusu fln değil iltihap olabilir akıntın vardı dedi smeraı tekrarladı eğer bud aynı çıkarsa biyopsi dedi ama bişey yok ben eminim sadece tedbir amaçlı diyor düşünme bile bişey yok sütün kesilir düşünürsen dedi ama insan nasıl düşünmesin çok korkuyorum içime bişey oturdu sanki sütüm etkilenmez inşallah
Insan elbet kotu olur , ama doktorunun sadece tedbir amacli bunu yaptigini dusunup rahatlat kendkni.bugun smear sonucumu almaya gitmiştim doktoruma çok güvenirim hücreler çıkmış ama sakın korkma kanser bulgusu fln değil iltihap olabilir akıntın vardı dedi smeraı tekrarladı eğer bud aynı çıkarsa biyopsi dedi ama bişey yok ben eminim sadece tedbir amaçlı diyor düşünme bile bişey yok sütün kesilir düşünürsen dedi ama insan nasıl düşünmesin çok korkuyorum içime bişey oturdu sanki sütüm etkilenmez inşallah
Off krediye ragmen alcam sanirim baska çare yok ...Canım çalışacağımızı peşin alıyoruz bu durumda maaşın yarısını iade etmen gerrkir o da çok uğraşmalıymış .bence 15 inr kadar rapor kullan varsa hakkın ama dilekçeni de çok önceden ysz ona göre maaş hesaplanır yatmaz.son dakikaya bırakma.ben mart sonu yazdım dilekçemi
Krediler krediler... Bitmeyen kredilerOff krediye ragmen alcam sanirim baska çare yok ...
Nisan sonu verir mayis on beste ayrılirim ben de...
Tesekkur ederim bilgiler icin
limonluseker bende bebek tarağıyla tarıyorum cnm. Bize doktor tarayın dedi valla. Bir de yağla geçmezse diye bi krem tavsiye etti de almadım onu yağ azalttı diye. Mustela nın bi kremiydi ama adını unuttum.
Maşallah ya benim pasa 3 gündür yapmıyor çok stres yapıyorum doymuyir mu acaba
Canım zamanla düzelir diyorlar bakalım kulak copuyle yaptırdım biraz önce rahatladı uyudu yapınca koyu da değil sari ve sıvı yapıyor anlamadım niye bu kadar uzun suruyorEvet dün aldım o kremden bakalım geçer inşallah
Canım takma bu kadar
Benim oğlum beş günde bir yapıyodu
Sarıydı rengi
Bir aydır günde iki üç beş olduğu bile oluyor
Ve rengi hep yeşil mukuslu
Eski günlerini özledim
Bu haline çok üzülüyorum ama yapacak bişeyim yok tahlilde bişey çıkmadı
Bu ay ben de ücretsiz izne geçtim bizim kredi yok bizim de ev kira eşimin öğrenimi var ev aldim ekimde bitecek ekden bayq borcumuz var bu ay sürekli hesap yapiyorduk eşim zam yaptı biraz rahatladik inşallah Rabbim yardim ediyor çok şükür ama zor gerçektenKrediler krediler... Bitmeyen krediler
116 ay × 2810 TLKrediler krediler... Bitmeyen krediler
Bende diyom kulaklarim cinliyi kk beni konusuyiiNeslihan3434 senden nobeti devraldi bacim :)
Ishal asisi dedigin rota mi? Ben yaptirmadim onu da iyi mi etmisim demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?