2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi ya... Doktor damaklarinda bisey yok henuz demisti, salyada epeydir basladigi icin sormustum
Benim ilk cocuk 6. Ayda başlamıştı sacini kulaklarını çekmeye, kendisini aglatacak kadar çekiyordu. Dr dis cikaracak, cok fena agri yapar demişti. Nitekim 1 ay sonra ilk disi patlayinca kuzum rahatlamisti.
Parmağını soğuk suyla yika damaklarına masaj yap rahatlar.

Ay zaten cocugum rahatsiz ishal kuzum.. bir disimiz eksik Dedigin gibi cok fena yoluyo ya... Engel olmaya calisiyorum ama koparmis hep yanlari

bugun smear sonucumu almaya gitmiştim doktoruma çok güvenirim hücreler çıkmış ama sakın korkma kanser bulgusu fln değil iltihap olabilir akıntın vardı dedi smeraı tekrarladı eğer bud aynı çıkarsa biyopsi dedi ama bişey yok ben eminim sadece tedbir amaçlı diyor düşünme bile bişey yok sütün kesilir düşünürsen dedi ama insan nasıl düşünmesin çok korkuyorum içime bişey oturdu sanki sütüm etkilenmez inşallah

Allah korusun ins temiz cikacak cnm dua et,doktorunun dedigini yapmya calis. Bnm bebegim 8gunlukken bbamvefat etti,gidemedim ailemin yaninabile. Her sey uat uste geldi ama bebek icin sinirlarini zorluyosun bazen.. Sutum etkilenmisti basta bnmama toparladm sonra kendimi ve duzeldi yine.. Hayirli haberlerle gel ins

Simdi biz bu ay maas aldik ya. Ben Mayisin birinde ayrilsam ucretsize maasin yarusini geri mi vericem yoksa Mayis 15' te yarim maas mi alicam bi bilgin var mi?
Canım çalışacağımızı peşin alıyoruz bu durumda maaşın yarısını iade etmen gerrkir o da çok uğraşmalıymış .bence 15 inr kadar rapor kullan varsa hakkın ama dilekçeni de çok önceden ysz ona göre maaş hesaplanır yatmaz.son dakikaya bırakma.ben mart sonu yazdım dilekçemi

Oh iyi bari. Ama bnm kinder cok hazirci. Dolu memeye bayiliyor,yarisi icilmis ise bile ugrasmayi pek sevmiyor illa agzina cop cop akacak onun yuzunden ben stres oluyom noluyo bu sute diye
Oooo hazir memeci yok oyle... cekmek zorundalar zeynep hasta bi turlu emmedi uyudu, sagiyim bari dedim dolaba koydum, uyanacagi tuttu bas bas bagiriyo, verdim bos memeyi bizzzzt cekince doluyo hemen. Bi siziyla iniyo sut. Illaki cok dolmuyodur ama akmasada damliyodur, 2 memeyle doyarlar

Canım lütfen olumsuz düşünmemeyr çalış
Bebişinin güzel sütüne ihtiyacı var

Insan elbet kotu olur , ama doktorunun sadece tedbir amacli bunu yaptigini dusunup rahatlat kendkni.
Allah dermansiz dert vermesin...

Off krediye ragmen alcam sanirim baska çare yok ...
Nisan sonu verir mayis on beste ayrılirim ben de...
Tesekkur ederim bilgiler icin

Evet dün aldım o kremden bakalım geçer inşallah

Maşallah ya benim pasa 3 gündür yapmıyor çok stres yapıyorum doymuyir mu acaba

Canım takma bu kadar
Benim oğlum beş günde bir yapıyodu
Sarıydı rengi
Bir aydır günde iki üç beş olduğu bile oluyor
Ve rengi hep yeşil mukuslu
Eski günlerini özledim
Bu haline çok üzülüyorum ama yapacak bişeyim yok tahlilde bişey çıkmadı

Canım zamanla düzelir diyorlar bakalım kulak copuyle yaptırdım biraz önce rahatladı uyudu yapınca koyu da değil sari ve sıvı yapıyor anlamadım niye bu kadar uzun suruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…