2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben calismayi biraktim. 4 aylik hamileyken... En kotu satarim arabayi napayim olecek degilizya... Gene yapariz. Bizimde krediden sonra cok az bi miktar kaliyo elimize, onunla gecinmek cok zor, esim annesinden ben kendi annemden destek aldik bu zamana kadar, bu aydan sorna culsusuz... Allah buyuktur... Allah hepimizin yardimcisi olsun

Oyle degil mi? Her icmede yeniliyor hemen sut? Yoksa hic dayanmazdi herhalde hep aglardi acliktan.. Ama gogsum hic dolu olmuyor artik..sabaha akdar bile en dolu hali normalin az bi ustunde gbi yani hicbise eskiye gore
bende göğsüm dolu oldugunu sanmıyorum, ama sıkınca süt gelıyor. sagıyorum ehh idare edecek kadar cıkıyor.
sonra emziriyorum dk tutuyorum baya yutkunuyor. yani göğüsler terbıye olmuş ve sagma makınesı bir yere kadar alıyor sütü

arkadaslar gunaydın benı de aranıza alın gercı hepınız masallah saglıkla kucagınıza bebeklerınızı almısınız ama bana da tecrubelerınızden bılgı verırsenız cok cok mutlu olurum bende dun daha adetım gecıkmeden kanda test yaptırdım 76 cıktı cok sukur pozıtıf allah ızın verırse yarın bır daha gıtcem ve hayırlı sonuclar alırım ınsanlah. ben bundan sonra ne yemelıyım ne yememelıyım napmalıyım nasıl davranmalıyım bu tur konularda bana yardımcı olabılırmısınız daha ılk cocucuum olcak ınsanlah

Bende 32 haftada ayrıldım için hemen bitti inşaattan ev girdik eşim kredi çekmedi elden borç bulduk her ay biri istiyor gune girdik haftqya da mevlut yapqcaz 3 5 derken odemeyw calisiyiruz ekimde ev bitecek onu da satıp borçları kapatıp daha uygun bir ev alacaz inşallah kayınvalide zengin lafa gelince çok arsaları var ama bize faydası yok alin demedi bir ev sahibi olacaz ama çok zor Rabbim yardımcımız oldun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…