- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.501
Engel olmaya çalışman onun alt ve üst iki ön kesici dişlerin yerine soğuk masajla olsun cnm.Ay zaten cocugum rahatsiz ishal kuzum.. bir disimiz eksikDedigin gibi cok fena yoluyo ya... Engel olmaya calisiyorum ama koparmis hep yanlari
Ben calismayi biraktim. 4 aylik hamileyken... En kotu satarim arabayi napayim olecek degilizya... Gene yapariz. Bizimde krediden sonra cok az bi miktar kaliyo elimize, onunla gecinmek cok zor, esim annesinden ben kendi annemden destek aldik bu zamana kadar, bu aydan sorna culsusuz...Bu ay ben de ücretsiz izne geçtim bizim kredi yok bizim de ev kira eşimin öğrenimi var ev aldim ekimde bitecek ekden bayq borcumuz var bu ay sürekli hesap yapiyorduk eşim zam yaptı biraz rahatladik inşallah Rabbim yardim ediyor çok şükür ama zor gerçekten
Allah yardimciniz olsun kizlar bir nevi kiradasiniz bende kiradayim 2 senedir ama evime gideceğim yakibda yapiliyor su anda93 * 1650
Tesekkur ederim. Yarin elini kafasina goturdugunde ilk isim soguk kompres olacak. Duruma gore dislik bakayimEngel olmaya çalışman onun alt ve üst iki ön kesici dişlerin yerine soğuk masajla olsun cnm.
Ishali için de çok geçmiş olsun.
Gozun aydin :) seninki gecici kiracilik, bizimki cocuklar okula baslayinca bile bitmiyoAllah yardimciniz olsun kizlar bir nevi kiradasiniz bende kiradayim 2 senedir ama evime gideceğim yakibda yapiliyor su anda
artık evet :)Tek başına mi yikiyorsun
bende göğsüm dolu oldugunu sanmıyorum, ama sıkınca süt gelıyor. sagıyorum ehh idare edecek kadar cıkıyor.Oyle degil mi? Her icmede yeniliyor hemen sut? Yoksa hic dayanmazdi herhalde hep aglardi acliktan.. Ama gogsum hic dolu olmuyor artik..sabaha akdar bile en dolu hali normalin az bi ustunde gbi yani hicbise eskiye gore
bu konuda biz şanslıyız sanırım. kirada olan ev satısa cıktı, üstüne bir de kredi cekecek kayın v.116 ay × 2810 TL
Zengin kayınvalidebu konuda biz şanslıyız sanırım. kirada olan ev satısa cıktı, üstüne bir de kredi cekecek kayın v.
ayda 3250 ödeyecek 5 yıl falan
Çağan on yaşına geldiğinde bitecek bizimki:)Gozun aydin :) seninki gecici kiracilik, bizimki cocuklar okula baslayinca bile bitmiyo
Sen de bir nevi kredi ödüyorsun, baya var kira. Yerleşmeyi düşündüğün yerde mi yaşıyorsun yokksa tayinci misin?Kira 1050×Sonunu bilmiyorum
Araba kredisivardı bitti bitirdik izin kullanabileyim diye
Ama biz de bittik
Sıfırız...
İçinde jel olan dolaba atılan dişlikler de var, onlardan al.Tesekkur ederim. Yarin elini kafasina goturdugunde ilk isim soguk kompres olacak. Duruma gore dislik bakayim
Bu da benden gelsin 108 x 323293 * 1650
Ne kayinvalideler var yabu konuda biz şanslıyız sanırım. kirada olan ev satısa cıktı, üstüne bir de kredi cekecek kayın v.
ayda 3250 ödeyecek 5 yıl falan
Ya ben daha cesaret edemedim kuvette mi tek yikiyosun bende tek yıkamak istiyorummmartık evet :)
Tayinciyim maaleaefSen de bir nevi kredi ödüyorsun, baya var kira. Yerleşmeyi düşündüğün yerde mi yaşıyorsun yokksa tayinci misin?
Bende 32 haftada ayrıldım için hemen bitti inşaattan ev girdik eşim kredi çekmedi elden borç bulduk her ay biri istiyor gune girdik haftqya da mevlut yapqcaz 3 5 derken odemeyw calisiyiruz ekimde ev bitecek onu da satıp borçları kapatıp daha uygun bir ev alacaz inşallah kayınvalide zengin lafa gelince çok arsaları var ama bize faydası yok alin demedi bir ev sahibi olacaz ama çok zor Rabbim yardımcımız oldun hepimizinBen calismayi biraktim. 4 aylik hamileyken... En kotu satarim arabayi napayim olecek degilizya... Gene yapariz. Bizimde krediden sonra cok az bi miktar kaliyo elimize, onunla gecinmek cok zor, esim annesinden ben kendi annemden destek aldik bu zamana kadar, bu aydan sorna culsusuz...Allah buyuktur... Allah hepimizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?