2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hangi biberon?

Ben farkli bir jel kullandım doktorum yazmıştı ama kutu bitince bıraktım. Benim tenim çok beyaz ondan mi acaba. Bu kremden alıp basliyim hemen

Ya aynı sorunu bende iki haftadır yaşıyorum biberonu veriyorum ağzında geveleyip bırakıyo 3 saat aç bıraktım yinede veremedim sütümü hala mamaya başlamadım aüt yetiyo çok şükür ama memeden emiyo bi tek işe başlayınca ne yapcağmı düşünüyorum kara kara

Biberonu beğenmemiş olabilir mi cnm? Ben de avent almıştım. Onu hiç sevmedi almıyor ondan. Pompanın içinden çıkan biberonu denedim lansinoh marka, onu sevdi cuk cuk emiyor.
Avent natural ve Dr Browns var ikisini de almıyor oguruyor.bende ne biberon ne emzik emmemisim bebekken kızım da bana benziyor sanırım ya napicamm ise baslamasam hep emziririm ama anne sütü kaşıkla da verilmez ki

Az önce yıkadım tek basina hemde onun kendi kuvetinde fileye yatırdım yıkadım Ohh be dünya varmış kolay yani artık yikarim

Avent natural ve Dr Browns var ikisini de almıyor oguruyor.bende ne biberon ne emzik emmemisim bebekken kızım da bana benziyor sanırım ya napicamm ise baslamasam hep emziririm ama anne sütü kaşıkla da verilmez ki
anne memesinin aynısı biberon var. belkı onu alır
2 gün önce fotosunu atmıstım. kaşıkla anne sütü, resmen kabus gibi

Aynen bende onu düşünüyorum ya zaten şimdiden stres yapıyorum nasıl ise başlıcam diye ama mecburen baslicam kredi malum annem ve kV dönüşümlü bakcaklar annem bardakla iciririz 7 ayini doldurcak diyo da bence çok zor bardakla. Nukun kaucuk uclu biberon vardı onu mu denesek

anne memesinin aynısı biberon var. belkı onu alır
2 gün önce fotosunu atmıstım. kaşıkla anne sütü, resmen kabus gibi
Evet zaten sagdigimda çok az çıkıyor benim o da heba olcak.doktorun dediği her göğüs sagilmaya elverisli değilmis mesela benim his gogsumden süt akmadı ama kızım sadece anne sütüyle 700 gr aldı ve 3. Ayda 6330 kilo geldi.anlamiyorum bu işi ya. O biberona bakayım bide

Ya benim bebiş ilk başlarda alıyodu aventin sağma makinesinin biberonu bndeki başka almamştım meme emiyo diye ama iki haftadır fln almıyo önce alıp sora almaması çok garip deil mi ki

benımde akmıyor :=) bebekler büyüyor
artık 80 cc falan cıkıyor göğsümden. emmesi şart yani :=) emınce güzel emıyor maşallah.
pompa keşke emme görevını de halletse.

Bide bu sezeryan dikiş izi olanlar lierac kullandım ama faydasını görmedim muhtemelen genetik çünkü aşırı memnun kalan arkadşımda var ben titreşimli kemerle azalttım izleri bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…