- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.084
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.541
mirastan herkes hakkını alıyor dıyelımNe kayinvalideler var ya
valla en ıyııs dalan roxMiniklerin çamaşırlarını hangi deterjanla yikiyorsunuz memnun kaldığınız marka var mi
hangi biberon?Kızlar kızım kesinlikle biberon almıyor. Önce mamadan mi dedim çünkü çok ishal olunca mama vereyim dedim.icmedi.süt sagdim onu vereyim dedin krize girdi ağlamaktan. Biberonu ağzıyla ememedi bile.şimdi yapısti memeye yine. Bütün gün orda durabilir.ben mi yaptım bu çocuğu böyle. Nasıl olcak bu iş ?7 ayı dolunca ise baslicam o zaman nasıl verecekler süt ya da maması? ?bu durumda olan bebeği biberon almayan var mı?
Ben farkli bir jel kullandım doktorum yazmıştı ama kutu bitince bıraktım. Benim tenim çok beyaz ondan mi acaba. Bu kremden alıp basliyim hemenPembe benim cnm. Seninki daha mı koyu? Normaldir sanırım. Doktor bana contractubex diye bi krem vermişti. Sezeryandan bi hafta sonra başladım hala kullanıyorum. Düzgün iyileşsin. Çirkin bi iz kalmasın diye demişti.
Ya aynı sorunu bende iki haftadır yaşıyorum biberonu veriyorum ağzında geveleyip bırakıyo 3 saat aç bıraktım yinede veremedim sütümü hala mamaya başlamadım aüt yetiyo çok şükür ama memeden emiyo bi tek işe başlayınca ne yapcağmı düşünüyorum kara karaKızlar kızım kesinlikle biberon almıyor. Önce mamadan mi dedim çünkü çok ishal olunca mama vereyim dedim.icmedi.süt sagdim onu vereyim dedin krize girdi ağlamaktan. Biberonu ağzıyla ememedi bile.şimdi yapısti memeye yine. Bütün gün orda durabilir.ben mi yaptım bu çocuğu böyle. Nasıl olcak bu iş ?7 ayı dolunca ise baslicam o zaman nasıl verecekler süt ya da maması? ?bu durumda olan bebeği biberon almayan var mı?
Avent natural ve Dr Browns var ikisini de almıyor oguruyor.bende ne biberon ne emzik emmemisim bebekken kızım da bana benziyor sanırım ya napicamm ise baslamasam hep emziririm ama anne sütü kaşıkla da verilmez kiBiberonu beğenmemiş olabilir mi cnm? Ben de avent almıştım. Onu hiç sevmedi almıyor ondan. Pompanın içinden çıkan biberonu denedim lansinoh marka, onu sevdi cuk cuk emiyor.
Az önce yıkadım tek basina hemde onun kendi kuvetinde fileye yatırdım yıkadım Ohh be dünya varmış kolay yani artık yikarimevet küvet. oturma kısmı var orada yıkıyorum.
çırılçıplak soyun, oturma kısmı yoksa altına tabure al
dizlerine çocugun kirli kıyafetını falan koy.
yatır minnoşu dizlerine yıka :=) kovaya da suyu koyuyorum.
yıkandıktan sonra odaya alıyorum
üzerime de bornozu gecırip minnoşu gıydırıyorum. onun işi bittikten sonra giidp duş alıyorum :=)
valla yardım istememek çok güzel bişi
valla hemde ne rahatlık tek başına yıkamakAz önce yıkadım tek basina hemde onun kendi kuvetinde fileye yatırdım yıkadım Ohh be dünya varmış kolay yani artık yikarim
Dr Browns ve Avent natural ikisini de almıyorhangi biberon?
anne memesinin aynısı biberon var. belkı onu alırAvent natural ve Dr Browns var ikisini de almıyor oguruyor.bende ne biberon ne emzik emmemisim bebekken kızım da bana benziyor sanırım ya napicamm ise baslamasam hep emziririm ama anne sütü kaşıkla da verilmez ki
Aynen bende onu düşünüyorum ya zaten şimdiden stres yapıyorum nasıl ise başlıcam diye ama mecburen baslicam kredi malum annem ve kV dönüşümlü bakcaklar annem bardakla iciririz 7 ayini doldurcak diyo da bence çok zor bardakla. Nukun kaucuk uclu biberon vardı onu mu denesekYa aynı sorunu bende iki haftadır yaşıyorum biberonu veriyorum ağzında geveleyip bırakıyo 3 saat aç bıraktım yinede veremedim sütümü hala mamaya başlamadım aüt yetiyo çok şükür ama memeden emiyo bi tek işe başlayınca ne yapcağmı düşünüyorum kara kara
Evet zaten sagdigimda çok az çıkıyor benim o da heba olcak.doktorun dediği her göğüs sagilmaya elverisli değilmis mesela benim his gogsumden süt akmadı ama kızım sadece anne sütüyle 700 gr aldı ve 3. Ayda 6330 kilo geldi.anlamiyorum bu işi ya. O biberona bakayım bideanne memesinin aynısı biberon var. belkı onu alır
2 gün önce fotosunu atmıstım. kaşıkla anne sütü, resmen kabus gibi
Ya benim bebiş ilk başlarda alıyodu aventin sağma makinesinin biberonu bndeki başka almamştım meme emiyo diye ama iki haftadır fln almıyo önce alıp sora almaması çok garip deil mi kiAynen bende onu düşünüyorum ya zaten şimdiden stres yapıyorum nasıl ise başlıcam diye ama mecburen baslicam kredi malum annem ve kV dönüşümlü bakcaklar annem bardakla iciririz 7 ayini doldurcak diyo da bence çok zor bardakla. Nukun kaucuk uclu biberon vardı onu mu denesek
benımde akmıyor :=) bebekler büyüyorEvet zaten sagdigimda çok az çıkıyor benim o da heba olcak.doktorun dediği her göğüs sagilmaya elverisli değilmis mesela benim his gogsumden süt akmadı ama kızım sadece anne sütüyle 700 gr aldı ve 3. Ayda 6330 kilo geldi.anlamiyorum bu işi ya. O biberona bakayım bide
Benimde öyle işte. Bencede garip ama ben 1 aydır biberon vermemistim. Unutmuş heraldeYa benim bebiş ilk başlarda alıyodu aventin sağma makinesinin biberonu bndeki başka almamştım meme emiyo diye ama iki haftadır fln almıyo önce alıp sora almaması çok garip deil mi ki
Ben internetten araştrdım azcık pes etmeyin diyo memeyle verin diyo yani bi memeyi bi biberonu denedm ama benm pıtırık sinirlendi ağladıBenimde öyle işte. Bencede garip ama ben 1 aydır biberon vermemistim. Unutmuş heralde
Evt oyle cok fazla kopurmuyorDalin çok kopurmuyor değil mi bingo baby maaşallah makineden çıkacak neredeyse köpükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?