2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cisini çok yapıyor bezi dolu oluyor
doktorun dediği hala geçerliyse iyi besleniyor o halde. kaka yapmamasına takılmayın o halde.

Ya kizlar findik saclarini yoluyolar 2-3 gundur... Cokda uysal bi bebek neden boyle yapiyorki? Kan alindiktan sonra bile hemsireye kahkaha atan bi bebek yani...
benimki de parmağını emerken yoluyor. konağı var başında hala. onları bile koparıyor, kanatıyor başını.
dişi mi kaşınıyormuş yani.. dünden beri de parmağını emmesi çoğaldı zaten.
benimde öğrendiğim iyi oldu. bende hep konaktan dolayı kaşındığını düşünmüşümdür.

Amin..
öyle tabi. herkes kendince kendi çocuğuna annelik ediyor.
bilgi için teşekkürler bu arada.

Miniklerin çamaşırlarını hangi deterjanla yikiyorsunuz memnun kaldığınız marka var mi
ben dalan roxy matik kullandım hep. ama çok koyunca baya köpürüyor. iyi ayarlamak lazım.

bu arada güzel annişler...
kredi derdiyle dertlenenlere Rabbim genişlik ve bol kazançlar versin İnşaalllah.
kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

bayadır güzel anneler diye seslenmemişim yahuu.. ne kadar ayıp. :)

Aynisi bende de kirmizi bir cizgi gibi catlaklarda fena gorunuyor gobegi hiç söylemiyorum bile
Ben hiç catlamadim ama hep lierac ve Bebe yagi kullanmistim.13 kilo aldım hamilelikte sadece 5 kilom kalmıştı doğumdan hemen sonra.ama süt gelsin diye çok yedim maalesef şimdi 7 kilom var yapısti gitmiyor ya napicazzzz

Kızlar kızım kesinlikle biberon almıyor. Önce mamadan mi dedim çünkü çok ishal olunca mama vereyim dedim.icmedi.süt sagdim onu vereyim dedin krize girdi ağlamaktan. Biberonu ağzıyla ememedi bile.şimdi yapısti memeye yine. Bütün gün orda durabilir.ben mi yaptım bu çocuğu böyle. Nasıl olcak bu iş ?7 ayı dolunca ise baslicam o zaman nasıl verecekler süt ya da maması? ?bu durumda olan bebeği biberon almayan var mı?

Ben hiç catlamadim ama hep lierac ve Bebe yagi kullanmistim.13 kilo aldım hamilelikte sadece 5 kilom kalmıştı doğumdan hemen sonra.ama süt gelsin diye çok yedim maalesef şimdi 7 kilom var yapısti gitmiyor ya napicazzzz
Lierac bende kullandım bana bir faydası olmadi yada cildimden kaynaklanıyor 11 kilo aldım hamilelikte dogumdan sonra hiç tartilmadim sut için yedim şimdi tartı ya çıkmaya korkuyorum ☺ iki gündür sağlıklı besleniyorum bakalım azcik farketse yeter

Ya su sezeryan izim hala cok koyu. Kendim de beyaz tenliyim acayip belirgin. Sizlerde durum nasil
Pembe benim cnm. Seninki daha mı koyu? Normaldir sanırım. Doktor bana contractubex diye bi krem vermişti. Sezeryandan bi hafta sonra başladım hala kullanıyorum. Düzgün iyileşsin. Çirkin bi iz kalmasın diye demişti.

Biberonu beğenmemiş olabilir mi cnm? Ben de avent almıştım. Onu hiç sevmedi almıyor ondan. Pompanın içinden çıkan biberonu denedim lansinoh marka, onu sevdi cuk cuk emiyor.

Ya ben daha cesaret edemedim kuvette mi tek yikiyosun bende tek yıkamak istiyorummm
evet küvet. oturma kısmı var orada yıkıyorum.
çırılçıplak soyun, oturma kısmı yoksa altına tabure al
dizlerine çocugun kirli kıyafetını falan koy.
yatır minnoşu dizlerine yıka :=) kovaya da suyu koyuyorum.
yıkandıktan sonra odaya alıyorum
üzerime de bornozu gecırip minnoşu gıydırıyorum. onun işi bittikten sonra giidp duş alıyorum :=)
valla yardım istememek çok güzel bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…