- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.841
ben hiçbişi sürmüyorum. ellerini emiyor. diş kaşıyıcı aldım agzından cıkarınca aglıyor
İçine bide susam ve çörek otu eklehamurunu fırından alıyorum ben
öyle daha güzel oluyor
Geçmiş olsun nesliiiAyazim uyudu büyük oglusumu acile götürdüm atesi 39.5 olduyeni geldik hastaneden cok kortum sayikliyodu cocugum atlattik cok şükür
Sagol pembisin allah razı olsungelmiş geçmiş olsun ya hu..
Hava değişimleri olsa gerek bu aralar...
Sagol canim allah razı olsunGeçmiş olsun nesliii
Canm çok geçmiş olsn Allah acil şifa versin . Zira nazlı erkek çık zordurHerifi bığcam az kaldı
Günde 50 kere ameliyat ayrıntıları ile ve dr dinliyorum..ne çok ahbabı varmış be..
Allah şifa versin bir daha da ateslenmesin kuzucuk ınş.Ayazim uyudu büyük oglusumu acile götürdüm atesi 39.5 olduyeni geldik hastaneden cok kortum sayikliyodu cocugum atlattik cok şükür
Cok tesekkur ederim yine ateslendiCanm çok geçmiş olsn Allah acil şifa versin . Zira nazlı erkek çık zordur
Allah şifa versin bir daha da ateslenmesin kuzucuk ınş.
Cok tesekkur ederim yine ateslendikuzum bir an once iyilesse
O instagram fenimenlerinin kesin yardimcilari vardır ya o kadar foto çek yükle altına yorumlar fln.bEn tek başıma hicbirseyi yetistiremiyorum açıkçası. Camlar silinsin istiyor hep ertelendi ertelendi bakalım nolacak boyleYok kiz onu o instagram fenomeni cocuklu karilar icin soylemistim. Kiskanmiyorum hic
teşekkürler canımBizim rota aşımızın ilk dozu 3.ay bitiminde olmuştu geç kalmadınız bence 2. Doz 5.ay yapılıyormuş
ne uykusu beaaa
ohhhBenimkide arada 5 saat aralıksız uyuyo nasl seviniyprmama genelde hep 3 3 buçuk saat aralıksız uyuyo
4 ocak dogumluyuz dönüyor benim kızım yavaştan. Artık 4 ayda basliyor. Ama genelde iri bebekler zor dönüyormus diye duydum kaç kilo sizinkiKızlar birşey sormak istiyorum 30 aralık dogumlu bir oğlum var kafama takılan soru sizin bebekleriniz acaba sağa sola dönmeye başladımı ve ne zaman başlaması lazım
Pisi ne ki nasıl yapiliyorhamurunu fırından alıyorum ben
öyle daha güzel oluyor
Benim camlarida bok goturuyorO instagram fenimenlerinin kesin yardimcilari vardır ya o kadar foto çek yükle altına yorumlar fln.bEn tek başıma hicbirseyi yetistiremiyorum açıkçası. Camlar silinsin istiyor hep ertelendi ertelendi bakalım nolacak boyle
Evde 3 çeşit kasiyici var yok almıyor yani benim bebeğim sentetik hicbirseyi kabul etmiyor.beslenmek için meme dış kaşımak için parmaklarıben hiçbişi sürmüyorum. ellerini emiyor. diş kaşıyıcı aldım agzından cıkarınca aglıyor
Hamur canim. Yagda kizartiliyorPisi ne ki nasıl yapiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?