- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.821
Anamm nssı kırıldı ayol
İlk defa duydum şımarsın bee yazık adama empati kur
Ama doğumu önemsemeyip seni üzdüyse kır gitsin
Öffff cumartesi misafir gelmez insallah yazarken bu aksam geldi hemde yemege geldihemde kendimi raki sofrasi kurarken buldum sevgili kocacigimin istegi uzerine zeyno uyumadi aglayarak uyaniyor devamli, basinda okuyorum cocugu yine Bizimkide raki ceksin
Ay kaç gundr istiyorum benmde yapmaya useniyormcanım pişi istedi
Kucağa alıştırma nedir yaa Allah aşkına bu bebek kucakta durcak nerde durcak baska gazı oluyo kendi ne hareket edyoda cikarsn emerkende kucakta diyenler niye uygulamams acaba ağlasın ağlasın hemen alma kucağa alismasn ağlaması iyi olur ciğerleri açılır niye agliyo benm yavrum yazık degl mi niye aglatiyimKucaga alıştırdım çunkü ben gerizekâlıyım bilerek yaptım keyfi olarak dur şunu hep kucağımda tutayim da alışsın dedim. Alala ya.
Benmkide 29 ocak dönmeye başladı yatağın ucuna felan koyamiyorm korkudanKızlar birşey sormak istiyorum 30 aralık dogumlu bir oğlum var kafama takılan soru sizin bebekleriniz acaba sağa sola dönmeye başladımı ve ne zaman başlaması lazım
hamurunu fırından alıyorum benYapma bunuuu
benımkı de dün bi çığlıkla uyandı. kesinlikle gaz olmadıgına einimÖffff cumartesi misafir gelmez insallah yazarken bu aksam geldi hemde yemege geldihemde kendimi raki sofrasi kurarken buldum sevgili kocacigimin istegi uzerine zeyno uyumadi aglayarak uyaniyor devamli, basinda okuyorum cocugu yine Bizimkide raki ceksin
kimsenin bebeğiyle kendi bebeğini kıyaslama.Kızlar birşey sormak istiyorum 30 aralık dogumlu bir oğlum var kafama takılan soru sizin bebekleriniz acaba sağa sola dönmeye başladımı ve ne zaman başlaması lazım
ben hiçbişi sürmüyorum. ellerini emiyor. diş kaşıyıcı aldım agzından cıkarınca aglıyorKaynanaya bak..
Diş kaşınuyor bende dr dişe sürülecek merhem verdi nadir olarak cok azıtınca sürüyom..
- Bubaylarda başlar 6. Aydan sonra cıkar ..böyle olur..diş etleri hazırlanıyor dedi bana
Ülen ben zati merhem sürüyom
Neyin kafası bu ..
Boş çene boş çene
Bende gazli velet var pembito ne sutusen sütmü içtin
Benimkide oyle sur... Ilk defa oluyo boyle ciglikla aglayarak uyanmalar... Buyume atagimidir nazarmidir gene nedir... Ilk defa 00.30'a kaldi cocugum... Agzindada emzik var halabenımkı de dün bi çığlıkla uyandı. kesinlikle gaz olmadıgına einim
çığlık attı çünkü
Missssshamurunu fırından alıyorum ben
öyle daha güzel oluyor
seninki erken yatıyordu dimi..senin başlarda çok iyi gidiyordu sonra bişiler olduBenimkide oyle sur... Ilk defa oluyo boyle ciglikla aglayarak uyanmalar... Buyume atagimidir nazarmidir gene nedir... Ilk defa 00.30'a kaldi cocugum... Agzindada emzik var hala
aynen. kusmaktan, bulantıdan helak olmama ragmen 30 kilo aldımMisssssbizim o kadar kiloyu nasil aldigimiz belli... Bide 9 ay kustum yani, hatta doguma gittigim gun sabah bile kustum kusmasaydim kac kilo alirdim acebaaa hamilelikte neden bu smiley yoktu ya
Aslinda uyuma saatleri pek degismedi ortalama 10 civari uyuyor hep. Tokluk durumunu o saate gore ayarlamaya calisiyorum. Eskiden gece uyanmadan uyurdu, simdi uyaniyor tek fark bu. Bazen 2 bazen 3kere. Eskiden daha iyi besleniyodu bence demekki gun icinde yeterli kaloriyi alinca gece uyanmiyodu sanirim.seninki erken yatıyordu dimi..senin başlarda çok iyi gidiyordu sonra bişiler oldu
Bir gün herkes dönecekAhh ben de gunduz uykusu icin ayniniyaptim.. Esim birak uyudu dedi yok daha dursun dalsin dedm :) sonra da gunduzleri kucagimda uyumayi tercih eden kucakci bi oglusa donustu :) gecen gun seni etiketlicrktm aklimdan cikmis,sonunda mum oldun buraya heee :)))
Ayazim uyudu büyük oglusumu acile götürdüm atesi 39.5 olduyeni geldik hastaneden cok kortum sayikliyodu cocugum atlattik cok şükür
Bende gazli velet var pembito ne sutusu ictim suuuu Aslinda varya az bisey cekseydim hem ben hem bebito ne uyurduk beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?