2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kucaga alıştırdım çunkü ben gerizekâlıyım bilerek yaptım keyfi olarak dur şunu hep kucağımda tutayim da alışsın dedim. Alala ya.
Kucağa alıştırma nedir yaa Allah aşkına bu bebek kucakta durcak nerde durcak baska gazı oluyo kendi ne hareket edyoda cikarsn emerkende kucakta diyenler niye uygulamams acaba ağlasın ağlasın hemen alma kucağa alismasn ağlaması iyi olur ciğerleri açılır niye agliyo benm yavrum yazık degl mi niye aglatiyim

benımkı de dün bi çığlıkla uyandı. kesinlikle gaz olmadıgına einim
çığlık attı çünkü

Kızlar birşey sormak istiyorum 30 aralık dogumlu bir oğlum var kafama takılan soru sizin bebekleriniz acaba sağa sola dönmeye başladımı ve ne zaman başlaması lazım
kimsenin bebeğiyle kendi bebeğini kıyaslama.
her bebek farklıdır. görümcem bebegimi gördükçe hayretlere düşüyor çünkü onunki 6. ayda dönmeye cingözlük yapmaya başlamıs :=) 6 aydan önce evde bebek oldugu belli değilmiş. benimki aşırı hareketli eli dursa kafası, bacagı durmaz.
o yüzden kıyas yapma

ben hiçbişi sürmüyorum. ellerini emiyor. diş kaşıyıcı aldım agzından cıkarınca aglıyor

benımkı de dün bi çığlıkla uyandı. kesinlikle gaz olmadıgına einim
çığlık attı çünkü
Benimkide oyle sur... Ilk defa oluyo boyle ciglikla aglayarak uyanmalar... Buyume atagimidir nazarmidir gene nedir... Ilk defa 00.30'a kaldi cocugum... Agzindada emzik var hala

seninki erken yatıyordu dimi..senin başlarda çok iyi gidiyordu sonra bişiler oldu
Aslinda uyuma saatleri pek degismedi ortalama 10 civari uyuyor hep. Tokluk durumunu o saate gore ayarlamaya calisiyorum. Eskiden gece uyanmadan uyurdu, simdi uyaniyor tek fark bu. Bazen 2 bazen 3kere. Eskiden daha iyi besleniyodu bence demekki gun icinde yeterli kaloriyi alinca gece uyanmiyodu sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…