2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende özele gidiyorum doktorumdan memnunum ama tahliller çok pahalı yarın için devlet hastanesinden randevu aldım doktora direkt şu tahlilleri yapar mısınız desem sorun çıkarır mı yaparlar mı acaba daha önce bi kez yine devlette başka bi doktora gitmiştim tek kelime konuşturmamıştıda çok tedirginim o yüzden

Sağlık ocağında yaptırdım ben tahlilleri. Randevuya bile gerek yok. Sabah erkenden git. Hemen hallaediyorlar. Uğraşma devlet hastanesiyle, randevuyla filan.

oo senınbulantın bıraz daha fazla sanırım , en azından tuzlu bıseyler yemeye calıs ekmek peynır zeytın ,hem tasıyonunu dengeler hemde en azından miden bos kalmaz, bos kaldıkca ıyıce bulanıo cnku ,

oo senınbulantın bıraz daha fazla sanırım , en azından tuzlu bıseyler yemeye calıs ekmek peynır zeytın ,hem tasıyonunu dengeler hemde en azından miden bos kalmaz, bos kaldıkca ıyıce bulanıo cnku ,
bu sabah yedim güzelce aslında ama bazen öyle bir vuruyorki ağlayacak duruma geliyorum. ne güzel düzeldim diyodum. mide yanmasının tarifi yok şuan

Sorun çıkarmaz canım yapar sanırım. Yani bide öyle yaptık muayene icin özele tahlil icin devlet hastanesine gittim. Ama dediğin gibi pek bir ilgi falan bekleme bana bisey sormadı, konusturmadi, kendi de pek konuşmadı. Daha kan tahlili yaptirmamistim kan hapı falan yazdı ihtiyacım olmadığı halde. Sormadan bir krem yazmış kaşıntı için, öyle bir sorunum da yok. Ama tahlillerini mecburen yaparlar git özelde yaptır diyemez tabi ki

Bu arada bilen, bilmeyen tüm çalışan hamile arkadaşlarım için;

Resmi gazete tarihi 16.08.2013 sayısı:28737
Gebe ve Emziren kadınların çalıştırılma şartlarıyla emzirme odaları ve çocuk bakım yurtlarına dair yönetmelik, Üçüncü bölüm;
Gebe ve Emziren çalışanlar günde 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz.
Bunu her işyeri uygulamıyor dikkat edin derim. Genellikle 09:00-18:00 çalışıldığı için, hamilelerin trafik,yoğunluk gibi durumlarla karşılaşmaması açısından çıkarılmış bir uygulama.

Sağlık ocağında yaptırdım ben tahlilleri. Randevuya bile gerek yok. Sabah erkenden git. Hemen hallaediyorlar. Uğraşma devlet hastanesiyle, randevuyla filan.
toplamda 14 tane tahlil var bu sabah sağlık ocağında 11 tanesini yaptırdım ama üçüne bakamıyolarmış o yüzden mecburen devletten randevu almak zorunda kaldım

evet maalesef çok sıkıntılı oluyolar hiç konuşturmuyolar bile.. benim yapılması gereken 3 tane tahlilim var onları gösterdiğimde git kendi doktorun yaptırsın derse diye korkuyorum ama sana sorun çıkarmadılar mı peki hemen tamam deyip yaptılar mı

toplamda 14 tane tahlil var bu sabah sağlık ocağında 11 tanesini yaptırdım ama üçüne bakamıyolarmış o yüzden mecburen devletten randevu almak zorunda kaldım
bana 5 tane tahlil yazdı doktor kağıda. gerçi içerkleri ne bilmiyorum ama. 4 tüp kan ile idrar verdim.

Hımm. Benim de 11 tahlil vardı. Biri idrar. Sadece idrarı yapmadı sağlık ocağı onu da Pendik şifada yaptırdım 11 tl'ye. Senden ne istedi ki o kadar??. Hem kalan testleri gittiğin hastaneye bir sorsaydın. Belki de çok tutmaz fiyat olarak.

bana 5 tane tahlil yazdı doktor kağıda. gerçi içerkleri ne bilmiyorum ama. 4 tüp kan ile idrar verdim.
ben 2 tüp kan verdim bu sabah geriye 3 tane kaldı biri idrar tahlili zaten ikisi kan bunları yapamıyoruz dediler.. bu 3 ünü bile sorduğumda özelde 100 lira tutuyo o yüzden özelde yaptırmak istemiyorum

ben 2 tüp kan verdim bu sabah geriye 3 tane kaldı biri idrar tahlili zaten ikisi kan bunları yapamıyoruz dediler.. bu 3 ünü bile sorduğumda özelde 100 lira tutuyo o yüzden özelde yaptırmak istemiyorum
ben semt polikliğine gittim hepsini yazdı doktor. belki bana daha yazacakları vardır bilemedimki şimdi. ama özeller çok pahalı cidden.

Demez sanırım öyle bişey. Ben şey demiştim doktora, özele gittiğimi dememistim, sanırım tahlil falan da yaptirmam gerekiyormuş dedim, barkod verdi, gittim kan ve idrar tahlili verdim aynı gün

benimde 1 tanesi idrar canım ve 2 de kan kaldı sabah sordum sadece 3 üne bile 100 lira istiyolar pendik Anadolu tıp merkezine sordum orasıda 91 lira dedi bende yarın için pendik devletten randevu aldım belki biliyosundur doktoru nuran kıyak yorumları falan güzeldi ama inş iyidir doktor

Ben de oyle çok tahlil yapılmadı, 14 tane yaptiranlar olmuş. 4, 5 tüp kan alındı, bir tane dr idrar tahlili. Sonradan aile hekimine gösterdim, eksik falan demedi, bilemedim şimdi :/

Bilmiyorum maalesef. Ben Pendik Şifa Azize Hanım'a başladım. Asla hastanenin çıkarına göre ilaç ya da tahlil istemiyor. Hatta tahlilleri verirken bana dışarıda yaptır burada çok tutar dedi. Şaşırdım kaldım.

ben semt polikliğine gittim hepsini yazdı doktor. belki bana daha yazacakları vardır bilemedimki şimdi. ama özeller çok pahalı cidden.
bilmiyorumki valla canım aile hekimi biraz detaylı istemiş tahlilleri dedi ben pkoluydum belki o yüzden fazla istemiştir ama özelde yaptırmak da hiç mantıklı gelmiyor çünkü gerçekten çok abartıyolar

Ben de oyle çok tahlil yapılmadı, 14 tane yaptiranlar olmuş. 4, 5 tüp kan alındı, bir tane dr idrar tahlili. Sonradan aile hekimine gösterdim, eksik falan demedi, bilemedim şimdi :/
Bilemeyecek bişey yok canım. Bazıları cidden sadece hastaneye çalışıyor. Abuk sabuk bir sürü tahlil istiyor. Gerekli tahliller belli zaten. Eğer özel bir durum yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…