2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyorumki valla canım aile hekimi biraz detaylı istemiş tahlilleri dedi ben pkoluydum belki o yüzden fazla istemiştir ama özelde yaptırmak da hiç mantıklı gelmiyor çünkü gerçekten çok abartıyolar
polikliniklere falan sor hiç biyerdemi yapılmıyormuş ya. ya da küçük tıp merkezleri oluyorya oralarda daha ucuz olabilir. aile hekimiyse yazan yazmıştır bir sürü şey onlar daha detaylı istiyor.

Ben de oyle çok tahlil yapılmadı, 14 tane yaptiranlar olmuş. 4, 5 tüp kan alındı, bir tane dr idrar tahlili. Sonradan aile hekimine gösterdim, eksik falan demedi, bilemedim şimdi :/
anladım canım demekki kişiye göre değişiyo tahliller benden biraz detaylı istemiş doktorada aile hekimi istedi 3 tane eksiğim varmış derim artık

valla çok iyiymiş benim doktorumda iyi birisi ama tahlillerin çıktısını istedim devlette yaptırıcam diye asistanının bile yüzü değişti hastane menfaatlerini düşünüyolar biraz

cimcim16 kiz bnm yerimede gez ben bikere kinali kar cekilirken gtmistim bursaya geldgmzden beri gidemedik esime otaraf ters gelio bide smdi hayatta gotrmez 4 ay dolana kaaa ; (
Kuşum ben orayı gezme olarak pek sevmiyom kahvaltısını seviyom sadece kınalı karın çekildigi konakta yapıyorum kahvaltıyı....evt yeri çok ters eşimde arabayı minik minik suruyo yollar bozuk değişiklik işte Nilüfer tarafında bulmam lazım kahvaltı böyle acık hava da :)

polikliniklere falan sor hiç biyerdemi yapılmıyormuş ya. ya da küçük tıp merkezleri oluyorya oralarda daha ucuz olabilir. aile hekimiyse yazan yazmıştır bir sürü şey onlar daha detaylı istiyor.
yok canım özeldeki doktorum istedi bu tahlilleri artık bakıcam yarın yaptıramazsam tıp merkezlerine falan sorarım

gitsemde hatirlamam o konagi ama merak ediyorum biz golyaziya gidiyoruz haftasonu cok kalabalik oluo ama hosumuza gidio bide missiye gtmistik oraninda yolu bozuk ama bi yere kadar snra duzeliyo hoşumuza gidio tavsiye ederim canim

transfern egr 5.gun emrıyosu blast ıse transfer oldugun an zaten 3 haftalık hamılesın transfer gunune 3+1 eklıyorsn dondurulmsu degıl taze emrıyo ıse opu oldugun an o hafta bebek orda döllendıgı hafta 3.hafta oluyor hmen hmen son adet tarıhıyle aynı gune denk gelıyor bosver sen onları

kızlar esım aradı aksam bi düğün varmıs bıze yaklasık 80km uzaklıkta hıc gıdesım yok ama esımı tek göndermekte ıstemıyorm gıtmemde sakınca olurmu acaba hıc uzun yolculukta yapmadım uzun zmandır

gitsemde hatirlamam o konagi ama merak ediyorum biz golyaziya gidiyoruz haftasonu cok kalabalik oluo ama hosumuza gidio bide missiye gtmistik oraninda yolu bozuk ama bi yere kadar snra duzeliyo hoşumuza gidio tavsiye ederim canim
Bende golyazıyı merak ediyorum hiç gitmedim orayı bir arastırsyımm

yok canım özeldeki doktorum istedi bu tahlilleri artık bakıcam yarın yaptıramazsam tıp merkezlerine falan sorarım
ben sonuçlarımı aldım kendim netten falan baktımda çok şükür yalnızca kansızlık var biraz ve demir eksikliği var. tsh mi ne varya o çok normal şükürler olsun

ne yazıkki çalışıyorum canım doktoruma netten yazdım inşallah hemen döner. renne almak istemedim sormadanda. berbat bir his beni benden aldı vallahi

tabı tabı canım doktoruna danısmadan alma . benımde mıdem agzımda zar zor 1 2 lokma bısey yedım . mıdem bukadar kouyken ılgınc olan süreklı acıkma hıssı ıcınde olmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…