2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar bişi soracam az önce devlet hastanesine gittim ilaç yazdırmak için. transferin yapıldığı günden sayılır hafta diyo. ben son adet tarihi diye biliyorum. insanı devlet hastanesinden soğutuyo bu doktorlar ya?

Off sorma yaa.. ben ilk özel e gittim baya memnun kaldım. Güleryüz, ilgi herşey vardı. Bir kaç gün sonra tahlil icin Devlet hastanesine gittim, doktor da goruneyim dedim, adamın tek dediği "kalp atışları mevcut". Şaka gibiydi bir daha gitmem zaten

ilaç yazdırcam dedim. illa bakalım diyince iyi bak dedim bende mutlu oldu :) yanlış bilgilendiriyolar insanı. kesinlikle özel..

ahahahaha komik olmuş cidden.allah mecbur bırakmasın valla onlara.

ne mutlu sana memnunsun doktorundan ben değilim ne yazıkki. inşallah koşuyolu medipole geçince memnun kalıcam. şuanki çok ilgisiz. bugün nasılsın bu arada?

ya bugun midem çok kötü canım , bulanıyomu yanıyomu anlamıyorum bi karısık = / sen nasılsın bugun

kürtaja burda yakın bakmiyorlar canım doktorlar ama kesinlikle olmamda ,duyduklarimda diyormuş kürtaj daha rahat hap daha sancılı oluyormuş olsun çekerim napiyim
Insallah kolaylikla atlatirsin canim bugunleri.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun...

ahahahaha komik olmuş cidden.allah mecbur bırakmasın valla onlara.
Eşimle aynı şeyi dedik bizde..çok şükür özele gitme şansım var benim. Ama oraya mecburen 9 ay boyunca gitmek zorunda olan kadınlar var.. insanda moral falan kalmaz ki.. Ultrason a girdim sözde, ne ekran var benim görebileceğim ne fotoğraf veriliyor.. doktorun agzindan kelimeler cimbizla çıkıyor. Eşimin içeri girmesi yasak. Allahtan bir gün önceden özelde bebeği, kalp atışlarını falan görmüştük. Gerçekten Allah mecbur birakmasin oralara

Eşlerin girmesi neden yasak acaba??? Oğluma hamileyken her kontrole eşimle birlikte gittik ve iple çektik bu özel anları. Cidden çok saçma.

Eşlerin girmesi neden yasak acaba??? Oğluma hamileyken her kontrole eşimle birlikte gittik ve iple çektik bu özel anları. Cidden çok saçma.
e canim orda iyi davranmadiklari icin eslerin veya yakinlarin bunlari dovmelerinden korkuolardir ki ben ctsi gttgmde esim yanimda olsaydi o uslubu gorseydi doktorun sonu pek hayir olmazdi hakediolarda pislikler

ya bugun midem çok kötü canım , bulanıyomu yanıyomu anlamıyorum bi karısık = / sen nasılsın bugun
dün akşamdan beri berbat durumdayım. midemin yanmasından boğazım acıyo resmen kavruluyor boğazım. bulantı desen dün akşam ağladım alışveriş merkezinde yemek katına çıkınca. hiçbişey yiyemeden döndüm eve

Doktor amca o kadar gergindi ki sormadım bile. Bir gün önce zaten esim özelde görmüştü o yüzden üzerinde durmadı çok.. Eşim sinirlendi yine de tabi baba olarak ben niye giremiyorum falan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…