2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dema ikeaya 650 tl verdim
Bidr şimdi kargolancak
Kargo parası
.....
O arka baldır bildiğin şuan sızım sızım sızlıyor
Gezerken bişi yoktu..aldım aldım aldım baktım baktım baktım ...
Arabaya bindim eve geldim kapıdan girdim döktüm bida baktım oynaştım ...
İşte ıhhh ohhh sesimden sonra ayacıklarımın sesi geldi
Accık ofladımdıda hemen cevap hazır herüfte ...
Ee alırken hiç ağrımıyordu amaaa
Her zamanki klasik koca işte ..
minnoş uyanınca hemen giydircem

ilk analar günü ve adam horluyo..
Şimdi kahvaltı yaparken ee hani hedayem dicem..
Dün aldın ya dicek..
Sonra telefon aldımm dicek..
İkeayı hatırlatacak..
Mangoyu kotonu
Öğküz herif
Sonra göz süzcem
Eee amelyatlıyım nereye gidiyim izmirde dicek
En isi hiç sesimi çıkarmıyım

anneler günümüz kutlu olsun kizlar:))

Bu arada sizin bebisler hala tek bir memede doyuyor mu? Biz 5. Aya girdik artık iki memeden de emiyor.. Birde yoğurt yiyor şimdilik. . Sizlerde durum nasil
Analar gunumuz kutlu olsun akedesler bende yogur veriyorum birde meyve puresi yapiuorum yogurdun icine bisi katiyormusun benimki puuu yapiyo agzini burusturuyor

O gizlarin papuclari yokmu beni benden aliyi mini mini etekler totislerini yicim onların

Anneler günümüz kutlu olsun tatlı anneler nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllara inşallah

Benim yaramaz oğlum bir saate yakındır çığlık atar gibi bağırıp agliyodu. Babası geldi oynadı kucana aldı sakince onu izlemeye başladı. Sanki az önce ağlayan o değidi. Garezi bana yaramazin

İnanabiliyor musunuz eşim oğlumun koltuk altlarından tutumus yürütme antrenmanlari yaptiriyo kendince neymiş büyük oğlumuz da öyle yaptiigi için erken yürümüş. Büyük oğlum 8,5 aylıkken ilk adımlarını attı ama kafasını bir iki kere yere kötü çarpınca yürümeyi erteledi 10.ayda tamamen yurudu

Bizim de oyle yapiyo ama bir kızdım birakti daha cok erken kiyamam o da kafasini oynatiyodur mini kafasini yirim onlarin

Destekli tutuyordur bence :) cunku benim alpis de oyle yapinca ufak adimlar deniyor. Yattigi yerden ellerini tutuyorum kalkiyor mesela ayaga.. Tabi zorlandigi an asla yapmam da cok hos bi duygu ya artk bebeklikten cikiyorlar sanki.. Bi de yazmissin ya ciglik atti bi saat die,yine ki babasinda durmus. Bzmki de dun oyle yapti cok kotu agladi haykirarak,nerdeyse doktora goturcektik aradik hatta..en son emzirirken uyudu. Iki gundur cok agliyor hava degisiminden belki de.. Bura 8-10derecelerden 23-25e cikti bikacgundur.. Ins ondandir yani alismadigi icin olsun baska bise olmasin da.. Seviom bebelerimizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…