- 30 Ocak 2015
- 19.913
- 29.016
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.321
Cok hosmus gule gule kullansin minnak:)bi sitede angry birds kıyafetlerı vardı
sipariş verdım. 1 takım babaannedenEki Görüntüle 1828784 Eki Görüntüle 1828785
çok ısrar etti bende al dedim napim
Eki Görüntüle 1828786 Eki Görüntüle 1828787
Az gez pembis az ayaciklaran yazik
bi sitede angry birds kıyafetlerı vardı
sipariş verdım. 1 takım babaannedenEki Görüntüle 1828784 Eki Görüntüle 1828785
çok ısrar etti bende al dedim napim
Eki Görüntüle 1828786 Eki Görüntüle 1828787
Dema ikeaya 650 tl verdimAynısını yaşıyorum şuan
Kuduz gibi önce kocaaa bir avm yi gezdim, kısa bir yemek molası ardından hızımı alamayıp ikea yı gezdim.
Eşim perişan oldu bebek arabasıyla peşimde ama ne yapayım dedim, ayların birikimi, patlama yaşıyorum valla, incik cıncık heryeri gezesim var
Saat 10da artık İkea kapanırken eşim dalga geçiyor benimle "hanımefendi pardon ben bir çift yeni ayak alacaktım ama, hangi bölümde bulabilirim, malum ayaklar düştü de" diyor
Yalnız hamlamışım, eskiden 3 avm gezen ben şuan baldır ağrısından uyuyamıyorum. Pehlivaaaaan pehlivan, nerde kaldı o günler
Tam anneanneler günümüz kutlu olsun kizlar:))
Bu arada sizin bebisler hala tek bir memede doyuyor mu? Biz 5. Aya girdik artık iki memeden de emiyor.. Birde yoğurt yiyor şimdilik. . Sizlerde durum nasil
Analar gunumuz kutlu olsun akedesler bende yogur veriyorum birde meyve puresi yapiuorum yogurdun icine bisi katiyormusun benimki puuu yapiyo agzini burusturuyoranneler günümüz kutlu olsun kizlar:))
Bu arada sizin bebisler hala tek bir memede doyuyor mu? Biz 5. Aya girdik artık iki memeden de emiyor.. Birde yoğurt yiyor şimdilik. . Sizlerde durum nasil
gez pembik gez canim tatli tatli gezmenin ayak zonklamasi olarvalla zonklamasından gece döndüm durdum..
Bohk vardı ...zati uyku yok hiç ...
Ama maşallah iştah var iştah
O gizlarin papuclari yokmu beni benden aliyi mini mini etekler totislerini yicim onlarınsinir oluyom sizeeee...
Dün girmediğim bebek dükanı kalamdı...
Hep gız şesileri hep kız şesileri
Don alcem zati bundan var oluyom
Hele ayakkabı reyonu köşeye sıkışmış 3-5 pabuç...tüm duvar guz şesileri
Eşekler
Bizim de oyle yapiyoİnanabiliyor musunuz eşim oğlumun koltuk altlarından tutumus yürütmeantrenmanlari yaptiriyo kendince neymiş büyük oğlumuz da öyle yaptiigi için erken yürümüş. Büyük oğlum 8,5 aylıkken ilk adımlarını attı ama kafasını bir iki kere yere kötü çarpınca yürümeyi erteledi 10.ayda tamamen yurudu
Iyice dibe vurdu demekkiolabilirrr
hamileykende içmedim
doğumdan sonrada verdi yine içmedim
ama anlamadığım bunca zaman dökülmedide
niye hepimizin aynı sürede dökülmeye başladı
Nesli ne kadrlik olduki bebisinAnalar gunumuz kutlu olsun akedesler bende yogur veriyorum birde meyve puresi yapiuorum yogurdun icine bisi katiyormusun benimki puuu yapiyo agzini burusturuyor
İnanabiliyor musunuz eşim oğlumun koltuk altlarından tutumus yürütmeantrenmanlari yaptiriyo kendince neymiş büyük oğlumuz da öyle yaptiigi için erken yürümüş. Büyük oğlum 8,5 aylıkken ilk adımlarını attı ama kafasını bir iki kere yere kötü çarpınca yürümeyi erteledi 10.ayda tamamen yurudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?