- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.341
Aynısını yaşıyorum şuan
Kuduz gibi önce kocaaa bir avm yi gezdim, kısa bir yemek molası ardından hızımı alamayıp ikea yı gezdim.
Eşim perişan oldu bebek arabasıyla peşimde ama ne yapayım dedim, ayların birikimi, patlama yaşıyorum valla, incik cıncık heryeri gezesim var
Saat 10da artık İkea kapanırken eşim dalga geçiyor benimle "hanımefendi pardon ben bir çift yeni ayak alacaktım ama, hangi bölümde bulabilirim, malum ayaklar düştü de" diyor
Yalnız hamlamışım, eskiden 3 avm gezen ben şuan baldır ağrısından uyuyamıyorum. Pehlivaaaaan pehlivan, nerde kaldı o günler
Cidden mi öyle yapıyor.. Ayy yerim ben onu:))Analar gunumuz kutlu olsun akedesler bende yogur veriyorum birde meyve puresi yapiuorum yogurdun icine bisi katiyormusun benimki puuu yapiyo agzini burusturuyor
Ne yaparsın artık oyle:)Tam anne
Kutlayıp yavrusunun gıdasını sormuş
Nesli ne kadrlik olduki bebisin
Profildeki Piti benim minik Boncuğum teyzesi. Maviş kızım, İnci'mPitiiii profildeki pitiii kimm
Güle güle giysin Sur, hepsi çok şeker. Tunik gibi olana bayıldım, pembe yakalı. O ne saç bantları, ne tokalarla kombinlenir vallabi sitede angry birds kıyafetlerı vardı
sipariş verdım. 1 takım babaannedenEki Görüntüle 1828784 Eki Görüntüle 1828785
çok ısrar etti bende al dedim napim
Eki Görüntüle 1828786 Eki Görüntüle 1828787
Yok canim cilek vermiyorumCidden mi öyle yapıyor.. Ayy yerim ben onu:))
Ben hiç bişey katmadim canım. . Bizimki sevecek sanirim:) birde meyve deyince aklıma geldi çilek değil dimi? Alerjik yapabiliyormus cunku
kız şeysileri ama ben onları begenmıyorum kisinir oluyom sizeeee...
Dün girmediğim bebek dükanı kalamdı...
Hep gız şesileri hep kız şesileri
Don alcem zati bundan var oluyom
Hele ayakkabı reyonu köşeye sıkışmış 3-5 pabuç...tüm duvar guz şesileri
Eşekler
toka olmaz saçımız yok. ama bandana olacakGüle güle giysin Sur, hepsi çok şeker. Tunik gibi olana bayıldım, pembe yakalı. O ne saç bantları, ne tokalarla kombinlenir valla
Profildeki Piti benim minik Boncuğum teyzesi. Maviş kızım, İnci'm
kız şeysileri ama ben onları begenmıyorum ki
hepsi aynı şeyler..pastel tonlardakı bebek kıyafetlerını sevmıyorum. tabii bir de kız diye pembeyi sevmıyorum
unisex giydiriyorum genelde. saç olmadıgı için gören kız mı erkek mi anlamıyor hatta
saç bandı şart
Teşekkür ederim Boncuğum adına güzel teyzesi, Allah Alpişko'yu ve seni de nazarlardan esirgesin, mis kokuyor fotoğrafınız resmen, MaşallahO pitiyi yerlerbin masallah fistik bu
Ya ben zaten asıl o saçsız kafalara takılan bant görüntüsüne hastayımtoka olmaz saçımız yok. ama bandana olacak
saç olaydı daha iyiydi tabii
Ya ben zaten asıl o saçsız kafalara takılan bant görüntüsüne hastayımO ne tatlılıktır o, minnoş kel kafalara konan kelebekler Benim kız perukla doğdu mübarek, ama şimdi o da anası gibi döküp geziyor evin içinde, her yanımız saç
aslında erkeğe de ama iyi markaların ve pahalı bıraz. amann az olsun öz olsunkızda pembeden bende nefret ediyorum ...çorabı pabucu tokası pembeye boğan va
Dün çok gödümmm çokkk...
Erkeğe bişi yok zati sağ soldan çirpinti kişisiler sarıya yakın üst gri altlı takım grtirmişler markası nazar hepsi aynı
Bohk gibi
Ya ben zaten asıl o saçsız kafalara takılan bant görüntüsüne hastayımO ne tatlılıktır o, minnoş kel kafalara konan kelebekler Benim kız perukla doğdu mübarek, ama şimdi o da anası gibi döküp geziyor evin içinde, her yanımız saç
kız şeysileri ama ben onları begenmıyorum ki
hepsi aynı şeyler..pastel tonlardakı bebek kıyafetlerını sevmıyorum. tabii bir de kız diye pembeyi sevmıyorum
unisex giydiriyorum genelde. saç olmadıgı için gören kız mı erkek mi anlamıyor hatta
saç bandı şart
kızda pembeden bende nefret ediyorum ...çorabı pabucu tokası pembeye boğan va
Dün çok gödümmm çokkk...
Erkeğe bişi yok zati sağ soldan çirpinti kişisiler sarıya yakın üst gri altlı takım grtirmişler markası nazar hepsi aynı
Bohk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?