2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Buarada anniskolar gunu hediyem(oglum almis diyor babasi ) uzun zamandir almak istedigim ama kokusunu oglum yadirgar diye almadigim parfum testeri koklayip hayran kalmistim cok da guzel ammmaaa acayip agir yahu lancome la nuit,merakedenlere bi firt sktim,benim heryerim oglanin sacindan tut tum vucudu ve dahasi koskocaaa salon heryer parfum koktu

Pitiiii profildeki pitiii kimm

Analar gunumuz kutlu olsun akedesler bende yogur veriyorum birde meyve puresi yapiuorum yogurdun icine bisi katiyormusun benimki puuu yapiyo agzini burusturuyor
Cidden mi öyle yapıyor.. Ayy yerim ben onu:))
Ben hiç bişey katmadim canım. . Bizimki sevecek sanirim:) birde meyve deyince aklıma geldi çilek değil dimi? Alerjik yapabiliyormus cunku

Anneler gününüz kutlu olsun tatlı anneler

Bu arada ek gıda için acele etmeyin bence altı aydan önce başlayan bebeklerin enfeksiyon kapma riski artıyormuş o yüzden ilk 6 ay sadece anne sütü yada mama deniliyormuş zaten sütten kestikten sonra ömür boyu gıda yiyecekler ben 6 ayın dolmasını bekliyorum

kız şeysileri ama ben onları begenmıyorum ki
hepsi aynı şeyler..pastel tonlardakı bebek kıyafetlerını sevmıyorum. tabii bir de kız diye pembeyi sevmıyorum
unisex giydiriyorum genelde. saç olmadıgı için gören kız mı erkek mi anlamıyor hatta
saç bandı şart

kızda pembeden bende nefret ediyorum ...çorabı pabucu tokası pembeye boğan va
Dün çok gödümmm çokkk...
Erkeğe bişi yok zati sağ soldan çirpinti kişisiler sarıya yakın üst gri altlı takım grtirmişler markası nazar hepsi aynı
Bohk gibi

toka olmaz saçımız yok. ama bandana olacak
saç olaydı daha iyiydi tabii
Ya ben zaten asıl o saçsız kafalara takılan bant görüntüsüne hastayım O ne tatlılıktır o, minnoş kel kafalara konan kelebekler Benim kız perukla doğdu mübarek, ama şimdi o da anası gibi döküp geziyor evin içinde, her yanımız saç

ben 3 tel saçma baş edemıyorum, emzik sürekli yıkanıyor
seni düşünemıyorum

aslında erkeğe de ama iyi markaların ve pahalı bıraz. amann az olsun öz olsun
bundan sonra öyle yapcam

Kurban olurum o keltoslara zilliler yirim onları yirimtakinda ogluma kiz elbiseleri giydircrm o kadar ozeniyorum yani

Komple pembe değil de, renkleri kombinleyince hoşuma gidiyor benim de, yoksa dediğiniz gibi o çoraptan tut body, saç bandı ve pantolon pembe giydirince resmen Cicişler Esra&Ceyda kardeşler gibi oluyor, ıyyyk

Ama pembeyi kombinleyince güzel, ben en çok lacivert, beyaz ve pembe uyumunu seviyorum, hele ki somon rengi ya da toz pembeyse.

Oğlan anaları, bak öyle demeyin. Ben gezdiğim yerde bakıyorum, pek tatlı oğlan kıyafetleri var. Dün mesela Avm çıkarmamda baya bakındım, Koton baby varmış, yeni öğrendim valla Mesela orada çok şeker şeyler vardı oğlan bebişler için, sonra Lcwaikiki de Bebek mavi ve beyaz örme gibİ tulum vardı, resmen aklım kaldı. Bir de Zara baby de fena fena güzel şeyler vardı ama azıcık pahalı.

Dur ben bundan sonra fotoğraf çekicem gördüğüm güzel kıyafetleri, oğlan anaları boşuna şikayetlenmeyin, vallahi de var güzel şeyler billahi de. Zaten Allah aşkına çuval giyseler de güzeller hacı donu giydirip kol altlarına kadar çeksekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…