2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

allahtan ben kundak yapıyorum
yoksa benımkının de sürekli çarpardı.

Yok canım avent kullaniyorduk ağzının kenarından akıtıyor diye Dr browns aldım onuda bebiş almadı acente devam

Ahseninannesi nasılsın

Maşallah bebişe. Peki bu 3-5 dakika emmelerle kilosu nasıl?

Bana doktorum demire baslamcaz dedi.cunku bu donemde karin agrisi yapabiliyo dedi.6 .ay bittigibde kullancaz dedi canm
Farklı uygulamalar oluyor canım bana sağlık ocağı verdi ilacı doktorumda onayladı...şimdilik bi sıkıntımız olmadı inşallahta olmaz bakalım

Kızlar bebisleriniz ellerini tanımaya başladı mi? Benimki elini yumruk yapıp havaya kaldırıyor garip bakışlarla inceliyor o an bakışları tam da zekeriyya beyaz gibi oluyo
Bizimki yaklaşık 2 aydır elleri inceliyor artık yumrukları açıp incelemeye de başladı...evrenin sırrını keşfediyor yavrucaklar

Kizlar moralim cok bozuk.kocamla tartisitoz iki gundur.kaynabam cocuga baksin istiyo.gorumcem bekar onda kakiyo.bakarsa haftanin 5 gunu bende iki gun gorumcede kalacak.bende istemiyom dedim.kocamla tartissak suratu yeri supuruyo.evde ne olduysa difer cocuklarina yetistriyi.ne yapcam.birbirimize girdik.

Bizde de durum böyle kusuz üç gündür sebep esin ailesi ikinci kocayi yetimhanede büyümüş alicam dert yok tasa yok

Bizde de durum böyle kusuz üç gündür sebep esin ailesi ikinci kocayi yetimhanede büyümüş alicam dert yok tasa yok
Moralim sifir.evimde kalirsa ozelim kalmicak.nevar ne yoksa yetistrir cocuklarina.asla cocuklarinda kusur bulmaz.biz kotuyuz.cocuklari mukemmel.kocadiyla kus cemeresini biz cekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…