2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle canim annen gül gibi bakar ama kv bir yanlis yapsa nasil ogretmissiniz der benimki oyle ben calismiyorum ama calissam benim esim senin annen baksin der yani konu acilinca oyle soyluyo is cidfiye binince nolur bilmem ama kv ye bir kere soyledim 2. Olmadan ben bakamam dedi

Moralim sifir.evimde kalirsa ozelim kalmicak.nevar ne yoksa yetistrir cocuklarina.asla cocuklarinda kusur bulmaz.biz kotuyuz.cocuklari mukemmel.kocadiyla kus cemeresini biz cekiyoruz
Öyle olur hep gelin tuh kaka aslan oglu bir tanedir neyi varmış oğlunun içkisi yok kumarı yok, laf iste esinle sanirim cozebilirsen çözmeye bak ben çözemiyorum zati sorunları

Bana da nasil doguruyorsan bakacaksin demisti tabi ogluna baska

Ne yapacagumi bilmiyorum evet desem sonu belli hayir desem huzurum kalmicak.
Eğer kv karar kılınırsa..eve gelince hiç bişiiiii yapma..bırak evi bohk götürsün,uemekte yapma kaynananda yapmaz zati...sonra durum bu ..bak işte falan dersin... hatta cinsel hayatımızı etkilemesinden korkuyırum falan de aman sende erkek o cinsellikten gir işte
Düğüm çözülür

Canım teşekkür ederim. Ben de bol bol ıhlamur içiyorum içine tarçın karanfil limon atıp. Bugün oğluşa da 2-3 çay kaşığı verdim. Şimdilik daha iyi gibi sanki. Sabahın erken vakitlerinde ve akşamları çok huysuzlanıyo. Dr götürmedim şimdilik bir gün daha bekleyeyim duruma gore bakalım.

Kızlar bebisleriniz ellerini tanımaya başladı mi? Benimki elini yumruk yapıp havaya kaldırıyor garip bakışlarla inceliyor o an bakışları tam da zekeriyya beyaz gibi oluyo

Aynısı benim kızımda da var, çok ilginç bir şey görmüşçesine ellerini inceliyor, e kollar da yarım karış olduğu için eller ancak burnunun ucuna kadar geliyor, sonra o malum surat, hoşgeldin Zekeriya Beyaz hoca

sen çalısıyorsun galıba çocuga baktırmak ıstedıgıne göre. madem öyle yapıyor eşin, maden çok saçmalıyor, madem benım annem bakamazsa senınkı de bakamaz dıyor
işi bırak sende. gör bak nasıl yola gelıyor hemen.
gelmezse de keyfi bilir. ona inat calısmaz insan valla

benımkı haminneler gibi, el el üstünde hep
hem yalıyor hem oynuyor

Kızlar bebisleriniz ellerini tanımaya başladı mi? Benimki elini yumruk yapıp havaya kaldırıyor garip bakışlarla inceliyor o an bakışları tam da zekeriyya beyaz gibi oluyo
hehee aynen çok garip bakıyo
epeydir vardı el inceleme durumları
bu aralar ikisini birleştirip inceliyo
geçen kolunda bi aksesuar vardı onu inceliyo
yakınındaki eşyalara çok bakıyo
başının arkasında rüzgar gelmesin diye yastık koyuyorum
beyaz kılıf kırmızı gül motif var
onu keşfetmiş kafasını geri geri atıp ona bakıyo
unutmuyoda uyuyo uyanıo onu arıyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…