- 25 Aralık 2015
- 656
- 898
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.721
Kaynanan yan baktimi zoruna gidiyor ama annen oylemi nazini gecirebiliyorsun iste anlayyissiz kocalar kendileri yalniz baksalar bebege hemen analarından yardim isterlerBu kocalaeda bir alem yahu bueak annesi jimi yakin goruyorsa ona baktirsin ama yok erkegun dedigi olur duye kendi bildiklerini yapiuorlar
Ne yapacagumi bilmiyorum evet desem sonu belli hayir desem huzurum kalmicak.Bu kocalaeda bir alem yahu bueak annesi jimi yakin goruyorsa ona baktirsin ama yok erkegun dedigi olur duye kendi bildiklerini yapiuorlar
Oyle kaynanamda hemen alinir.zaten kocadyla kus psikolojisi bozuk.ne desek aliniyoKaynanan yan baktimi zoruna gidiyor ama annen oylemi nazini gecirebiliyorsun iste anlayyissiz kocalar kendileri yalniz baksalar bebege hemen analarından yardim isterler
Bilmiyorum canim ikna etmeye calis tartisma esinle onun yaninda adimiz el kizi iyide soylesek kötü anlar esinNe yapacagumi bilmiyorum evet desem sonu belli hayir desem huzurum kalmicak.
Öyle olur hep gelin tuh kaka aslan oglu bir tanedir neyi varmış oğlunun içkisi yok kumarı yok, laf iste esinle sanirim cozebilirsen çözmeye bak ben çözemiyorum zati sorunlarıMoralim sifir.evimde kalirsa ozelim kalmicak.nevar ne yoksa yetistrir cocuklarina.asla cocuklarinda kusur bulmaz.biz kotuyuz.cocuklari mukemmel.kocadiyla kus cemeresini biz cekiyoruz
Bence eşine işi bırakacağını söyleO
Oyle kaynanamda hemen alinir.zaten kocadyla kus psikolojisi bozuk.ne desek aliniyo
Bana da nasil doguruyorsan bakacaksin demistiAynen öyle canim annen gül gibi bakar ama kv bir yanlis yapsa nasil ogretmissiniz der benimki oyle ben calismiyorum ama calissam benim esim senin annen baksin der yani konu acilinca oyle soyluyo is cidfiye binince nolur bilmem ama kv ye bir kere soyledim 2. Olmadan ben bakamam dedi
Eğer kv karar kılınırsa..eve gelince hiç bişiiiii yapma..bırak evi bohk götürsün,uemekte yapma kaynananda yapmaz zati...sonra durum bu ..bak işte falan dersin...Ne yapacagumi bilmiyorum evet desem sonu belli hayir desem huzurum kalmicak.
Canım teşekkür ederim. Ben de bol bol ıhlamur içiyorum içine tarçın karanfil limon atıp. Bugün oğluşa da 2-3 çay kaşığı verdim. Şimdilik daha iyi gibi sanki. Sabahın erken vakitlerinde ve akşamları çok huysuzlanıyo. Dr götürmedim şimdilik bir gün daha bekleyeyim duruma gore bakalım.Kendine kızma canım ben hiç dışarı çıkarmadan bile hasta olmuştuk biz olacağı varmış
Ben grip olmuştum ne kadar uzak dursam da oğluma da geçmişti hapşuruyodu burnu akıyodu ben kendime ıhlamur yaptım içine limon kuşburnu ayva ve bal kattım onu içtim bol bol oğlumuda sık sık emzirdim öylece atlattık doktora da götürmedim ilaç da vermedim sadece biraz ılık su içirdim bi kere
Kızlar bebisleriniz ellerini tanımaya başladı mi? Benimki elini yumruk yapıp havaya kaldırıyor garip bakışlarla inceliyor o an bakışları tam da zekeriyya beyaz gibi oluyo
benım ev serinhavalar ısındı şu minnoşu gari irahat bırak
4 ayı bitti 8 inde canım... Bana yazmıştın dimiMaşallah çok erkenciymis kaç aylık kibenimki 3,5 aylik
sen çalısıyorsun galıba çocuga baktırmak ıstedıgıne göre. madem öyle yapıyor eşin, maden çok saçmalıyor, madem benım annem bakamazsa senınkı de bakamaz dıyorKizlar moralim cok bozuk.kocamla tartisitoz iki gundur.kaynabam cocuga baksin istiyo.gorumcem bekar onda kakiyo.bakarsa haftanin 5 gunu bende iki gun gorumcede kalacak.bende istemiyom dedim.kocamla tartissak suratu yeri supuruyo.evde ne olduysa difer cocuklarina yetistriyi.ne yapcam.birbirimize girdik.
benımkı haminneler gibi, el el üstünde hepAynısı benim kızımda da var, çok ilginç bir şey görmüşçesine ellerini inceliyor, e kollar da yarım karış olduğu için eller ancak burnunun ucuna kadar geliyor, sonra o malum surat, hoşgeldin Zekeriya Beyaz hoca
Kısa süreli olarak evet...oyuncaklarını tutuyor sonra ya bırakıyor ya ağzına götürüyorBebekleriniz elleri ile bişeyler tutmaya başladı mı kızlar
21 ocak eymenta20 ocak doğumlu musunuz?
3830 doğdu canım şuan 7 kiloAhseninannesi nasılsın
Maşallah bebişe. Peki bu 3-5 dakika emmelerle kilosu nasıl?
hehee aynen çok garip bakıyoKızlar bebisleriniz ellerini tanımaya başladı mi? Benimki elini yumruk yapıp havaya kaldırıyor garip bakışlarla inceliyor o an bakışları tam da zekeriyya beyaz gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?