- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.741
Kendi yatagimda bile agrilar icinde uyandigim oluyo, yorgun... Mahvoluyor olmasinDogdugundan beri kendi odasinda yataginda yatti bizim oda minicik olduğundan besik falan sığmadı ta ki dr yalnız kalmasın odada diyince minnosun yanında yer yatağı yaptım öyle yatıyorum her sabah yanım belim agriyarak kalkıyorum
çok kısa oyun halısı oyuncağını tutuyoBebekleriniz elleri ile bişeyler tutmaya başladı mı kızlar
Tam olarak degil ama tesekkur ederim yinedehadi hayırlısı
aramızda ilk sen mi şimdi odayı ayırmış oldun
maşallah
Benimkide bu aralar fena...bu arada nazar ettim sanırım bizimkine
saat 18:30 da ayağımda sallayıp uyuttum bi yarım saat uykusu derinleşsin diye bekledim tam kaldırıp yerine yatırıcaktım ki uyandı ve hala uyumadı neler yaptım uyumadı
ana kucağı
kucak
ayakta
bacakta salla
tekrar emzir tekrar alt değiş
baktım olmuyo oyun halısına bıraktım valla
3 saattir imanım gevredi bee
Ne aci gencecik... Allah rahmet eglesinslm millet
eşimin kuzeni intihar etti hemde 18 yaşındamaalesef kaybettik
Bence agrini ciddiye almalisinşuan geçti. üşütmüş olabirim. ama memenın halka kısmınında hafıf kızarıklık var
agrı yapıyor
Bende pismanim bastan kundaga alistirmadigima... Simdi battaniyenin altinda bile asla kalmaz kollari ve artik bacaklariallahtan ben kundak yapıyorum
yoksa benımkının de sürekli çarpardı.
Burdan sana alkis gonderiyorumEğer kv karar kılınırsa..eve gelince hiç bişiiiii yapma..bırak evi bohk götürsün,uemekte yapma kaynananda yapmaz zati...sonra durum bu ..bak işte falan dersin...hatta cinsel hayatımızı etkilemesinden korkuyırum falan de aman sende erkek o cinsellikten gir işte
Düğüm çözülür
Odasinda artık ne zaman tek yatar belli değil bir de gece ustlerini acmasalar yangını var benim oglaninKendi yatagimda bile agrilar icinde uyandigim oluyo, yorgun... Mahvoluyor olmasin
Benim kiz hala yan donuyo sadece ya zaten yuz ustu durmayi sevmez en fazla 5 dk sonra kiyamet. Tembel tavukkızlar genel bir değerlendirme yapıcam
112 günlük olduk
dün minnoş ilk kez döndü
bir süredir sadece yan dönüyordu
ama dün sabah uyandı uyku tulumunu çıkarıp yataga bıraktım altını değiştirecektim ki bir baktım birden yüzüstü dönmüş . çok sevindim...
ve sonra üst üste iki kere daha yaptı
bugünde yine aynı şekilde uyandı yataga koydum bu sefer sırt üstü dururken yüz üstü döndü ve tekrar sırt üstü oldu yani yuvarlandı
iki günde bir kaka yapıyor, yapınca çook yapıyor, yıkamak zorunda kalıyorum
hiç bir vitamin vs vermiyorum
sadece anne sütü
gündüzleri uyandıkça emiyor 3 dk max 5 dakika
ama geceleri uyandığında 7-8 dk max 10 dakika emiyor
hiç zorlamıyorum
eller sürekli ağızda damakların iki köşesi tepe olmuş gibi , bol salyamız var
saçlar çok dökülüyo
gündüz uyku sistemimiz çok değişti
artık iyice yorup öyle uyutuyorum yoksa 1 saat uyutmakla geçiyor
sabahları 7 ya da 8 de uyanıyor 10 ya da 11 de uyuyor 2 de uyanıyor bazen geziyoruz vs eve gelip hemen banyo derken saat 18:30 oluyor akşam max saat 20:00 de uyuyor 00:30 a kadar sonra 02:30 yada 03:30 da kakıyo. sonra tekrar 05:30
en çok uykuyu banyo yapıp uyuyor iyi oluyo akşamları
gece daha sık uyanıyo
gündüzleride artık tek uyku oldu 4 gündür
böyleyiz...
Sorma benimkide yeni basladi ust acmaya tepiniyo resmenOdasinda artık ne zaman tek yatar belli değil bir de gece ustlerini acmasalar yangını var benim oglanin
Ya senin ya benim annem baksin defi.benim annem gelemez.kucuk kardesim okuyo.2 okuyan var.geriye onun annesi kaliyo.ev borcum var.ucretsiz izin alamiyorum.yoksa bunlari cekmezdim.keske calismasaydimsen çalısıyorsun galıba çocuga baktırmak ıstedıgıne göre. madem öyle yapıyor eşin, maden çok saçmalıyor, madem benım annem bakamazsa senınkı de bakamaz dıyor
işi bırak sende. gör bak nasıl yola gelıyor hemen.
gelmezse de keyfi bilir. ona inat calısmaz insan valla
Valla 4 gun kaldi bende.ne temizlik yapti ne yemek.televizyonunacti.cocugu yanina aldi oturdu.calisinca yaparmi bilmem.Eğer kv karar kılınırsa..eve gelince hiç bişiiiii yapma..bırak evi bohk götürsün,uemekte yapma kaynananda yapmaz zati...sonra durum bu ..bak işte falan dersin...hatta cinsel hayatımızı etkilemesinden korkuyırum falan de aman sende erkek o cinsellikten gir işte
Düğüm çözülür
Ucretsiz izin alamiyacagimi biliyo.dua efin bisey ciksinda bakmasinBence eşine işi bırakacağını söyle
Vaktin varsa bir iki gün sonra de hatta...iyice düşünmüş taşınmış gibi ol..
Allah kolaylık versin be
Herseyi defim.anlamiyo.kayinbabayla kus kizida evlense bir bende bir kaynimda kalacak.onun yerini yapiyo esim.ondan tartistikBilmiyorum canim ikna etmeye calis tartisma esinle onun yaninda adimiz el kizi iyide soylesek kötü anlar esin
Cozemem canim herseyi planlamislar kaynimla.esimde ondan ses edemiyo.ayrilirsa bir bende bir kaynimda kalacak gorumcem evlenirseÖyle olur hep gelin tuh kaka aslan oglu bir tanedir neyi varmış oğlunun içkisi yok kumarı yok, laf iste esinle sanirim cozebilirsen çözmeye bak ben çözemiyorum zati sorunları
Komsum bakacak.kapi komsum.cok temiz dindar kadin.kaynanam cocuk konusunda cok iyi bakiyo.oncedende cocuk bakiyodu.baktigi kisi cok memnundu.kaynanam olmasaydu kesin ona baktrirdim.kendi cocugu gibi bakiyodu baktigi cocuga.kac yil gecti hala kadin kaynanami arar anneler gununde.cok memnundu.ama kaynana olunca olmuyo.ayni evde.farkli evde baksa ona baktrirdim.Sen kimin bakmasini istiyorsun canim
Nereden getirtiyosunuz tam adres verebilirmisinizBen ondan kullanıyorum bir ay kadar oldu memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?