2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi yatagimda bile agrilar icinde uyandigim oluyo, yorgun... Mahvoluyor olmasin

bu arada nazar ettim sanırım bizimkine
saat 18:30 da ayağımda sallayıp uyuttum bi yarım saat uykusu derinleşsin diye bekledim tam kaldırıp yerine yatırıcaktım ki uyandı ve hala uyumadı neler yaptım uyumadı
ana kucağı
kucak
ayakta
bacakta salla
tekrar emzir tekrar alt değiş
baktım olmuyo oyun halısına bıraktım valla
3 saattir imanım gevredi bee

hadi hayırlısı
aramızda ilk sen mi şimdi odayı ayırmış oldun
maşallah
Tam olarak degil ama tesekkur ederim yinede rahat yatsin istedim onu oyle ecis bucus yatakta yattigini gorunce... Yattida... Mirildamasini duydum gece gittim baktim uyuyo kafayi saga sola ceviriyodu bu ara damaklari kasiniyo muhtemelen onun icin huzursuzdu yine, emzik verdim daldi yine... Bu arada sallanmiyo odasinda besik. 06.30da kalkti emmek icin. Yalniz bugun cok fenaydi yine. Memeyi aldirmakta cok gucluk cekiyorum alincada max. 5 dk suruyor. Gece rahatti, gunduz ve bu aksam mahvetti beni, inat ettim memeyi alacak diye almadi 5 dk. O kadar. Ac ac uyudu simdi uyanir bi yarim saate

Benimkide bu aralar fena...

Burdan sana alkis gonderiyorum

Benim kiz hala yan donuyo sadece ya zaten yuz ustu durmayi sevmez en fazla 5 dk sonra kiyamet. Tembel tavuk

Ya senin ya benim annem baksin defi.benim annem gelemez.kucuk kardesim okuyo.2 okuyan var.geriye onun annesi kaliyo.ev borcum var.ucretsiz izin alamiyorum.yoksa bunlari cekmezdim.keske calismasaydim

Valla 4 gun kaldi bende.ne temizlik yapti ne yemek.televizyonunacti.cocugu yanina aldi oturdu.calisinca yaparmi bilmem.

Öyle olur hep gelin tuh kaka aslan oglu bir tanedir neyi varmış oğlunun içkisi yok kumarı yok, laf iste esinle sanirim cozebilirsen çözmeye bak ben çözemiyorum zati sorunları
Cozemem canim herseyi planlamislar kaynimla.esimde ondan ses edemiyo.ayrilirsa bir bende bir kaynimda kalacak gorumcem evlenirse

Sen kimin bakmasini istiyorsun canim
Komsum bakacak.kapi komsum.cok temiz dindar kadin.kaynanam cocuk konusunda cok iyi bakiyo.oncedende cocuk bakiyodu.baktigi kisi cok memnundu.kaynanam olmasaydu kesin ona baktrirdim.kendi cocugu gibi bakiyodu baktigi cocuga.kac yil gecti hala kadin kaynanami arar anneler gununde.cok memnundu.ama kaynana olunca olmuyo.ayni evde.farkli evde baksa ona baktrirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…