- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #8.401
Kizlarrrrr nerdesinizzz terkedilmiş burasiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstüne bi de işler de ona kaldı çabuk geçsin bu dönem doyasıya yemek istiyorumcatlovers canım o kusmalar hıcbırımızde gecmıcek gıbı gelıyor yemek yapamıyoruz kocişlerimize
Ben 6+6da duymuştum canımmEn erken kacıncı haftada duyulabılıyor kızlar kalp atısları yanı normalı nedır
ben 6+3 de duydum canım..En erken kacıncı haftada duyulabılıyor kızlar kalp atısları yanı normalı nedır
S springlight bende henüz duymadım yarın gıdıcez ınsallah doktorum oyle öngördü sen kacıncı haftadasınMaşallah hepinize çok şanslısınız erkenden duymuşsunuz. Inşallah Hayırlısı ise Rabbim bana ve henüz duymayanlara da nasip eder o güzel sesi ve sağlık haberlerini.
aynısını benımkı yaptıselam kızlar
ben de 6+4 de yani dün gördüm kalp atışını
dr.um dinletmedi ses dalgası gidiyor bebeğe,şuan zararlı dedi
biraz daha büyüsün öyle dinleteyim dedi
ama ekrandan gördüm pıt pıt atışını :d
Ben dr uma sordum aslinda alttan bakmak sakincali mi diye.hayir degil ama gerek yok dedi.gercekten gerek olmayan seyi yapip kasilmanin anlami nedir.o dr a teslim edemezdim sakincali olmasa bile nasil yapacagi belli degildi o kadar kabaydi ki.birde bi ark baska bir hastanede gormus.dogum yapmak uzere olan kadinlarin acilmasina hemsire ayni eldivenle bakiyormus sira sira.birde mikrop kap hic yoktan..ne diyim.Benimkide ultrasonda göremiyo alttan bakıyo. Bu kadar sakıncalı ise bunlar bilmiyomu? Neyin kafasını yaşıyo ki bunlar?
Ooohhh cok iyi oldu sonunda gonderdilerHehehhe survivor Anıl gitti![]()
sakın ama sakın alttan baktırmayın.
Allahın izniyle düşmez de klozet tabii ki daha rahat. sabah aç karnına kayısı iyi gelir.
Aç kalmayın aç kalınca daha çok olur. leblebi veya çubuk kraker
normalde olan bi hastalığınız varsa tahlilleri verebilirler. mesela ben tiroid hastasıyım. gittiğim dra tiroid değerlerimi kontrol ettirmeye geldim derim. onlar da yazarlar.
bu kadar tahlil bence hst politikası. özel olunca da devletten para alıyorlar. ama gebelikte kontrol iyidir.
Hiç bir şey olmaz Allahın izniyle. bu arada ben de adanalıyım.
rennie de olur gaviscon da. rahatlıkla alabilirsiniz. ben rennie duo içiyorum.
hamileliğin başında folbiol. daha sonra elevitin içinde zaten folik asit olduğu için ayrıca almaya gerek kalmıyor.
Evt fakat artık gönüllüler oyun alırken zorlanacakOoohhh cok iyi oldu sonunda gonderdiler![]()
hasanın mıEvt fakat artık gönüllüler oyun alırken zorlanacakhasanim aç kalicak
![]()
şu an gerçekten çok şaşırdım.bende kullanmıştım hala evde duruyor.yani onu kullanmasalar olmuyor muymuş ilginç.bende hayatta almamKlozette tabiki dusmezz:)sadece insan uzun sure kabizlik cekince ben gibi diger wc insani tedrgin ediyor.Birde kabizliktan sonra kanamam oldugu icin.
Valla mide bulantima ilk zamanlar cubuk kraker iyi geliyordu simdi oda midem yakiyor e insan sureklide gaviscon kullanamiyor.O yuzden mumkun oldukça yediklerime dikkat ediyorum ama reflu oldugu icin midem cok hassas...bu arada bende suan folidoce kullaniyorum ama 12.haftada muhtemelen elevit verilcek kullanmayı düşünmüyorum icinde domuz jelatini oldugu için onun yerine decavit istiycem.Tabi bu benim tercihim bildiğimi soylemek istedim sadece..