- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #84.661
Bende arada baby tv açıyorum. Oyuncaklar en fazla 5 dk ilgisini çekiyor. Uykusuz, huzursuz. Bir çare dursun diye medet umuyoruz.
spiker olcek galiba mesleğini bulmuş minnosBaby tv benimkinin de ilgisini çekmiyor. Haber kanallarını seviyorspikerlerin yüzü yakın çekim olduğunda ona konuşuyorlar zannediyor. Sunuculara bi işveler bi cilveler gülücükler..
Sağolasın canım. Birbirimizin tecrubelerinden faydalanıyoruz. Bebişimde mutlu oluyo emince.Ben yazmıştım. Hala aynı taktiği uygulamaya devam ediyorum. Ise yarıyor. Artı makinenin çektiğine aldanmayin diyorlar. Bebek daha fazlasını çekiyormuş. Makineyle çıkan cc ye takılmayın bence emzirmeye devam.
Baby tv benimkinin de ilgisini çekmiyor. Haber kanallarını seviyorspikerlerin yüzü yakın çekim olduğunda ona konuşuyorlar zannediyor. Sunuculara bi işveler bi cilveler gülücükler..
Ben morhipo dan 25 TL aldımBen 10 tl ye aldım
Benımkı daha tv açık görmediBaby tv benimkinin de ilgisini çekmiyor. Haber kanallarını seviyorspikerlerin yüzü yakın çekim olduğunda ona konuşuyorlar zannediyor. Sunuculara bi işveler bi cilveler gülücükler..
Ne biliyim sisknlim felan olmaz isteAtom heart mother valla bugun boyle bel agrim vardi bi baktim olmus uf ben de sanki yillardir olmuyomusum gbi hissediodum,erken oldum yaaaa diyorum sevmem hic ilknurrr22 nie istion kiz :) azcik daha gec olsun hehe Pembedon5 valla tek umudum kilo vermeye cidden katkida bulunmasi.. Zati 8kilo fazlalikla gittik guya,60in altina dusemedik kafami kircam ama bi suredir abir cubur yemiom 62idim bi ara 60olmusum su an.. Bakalim ise yarar insallah
10 gun sonra 5 ayi bitecek. 3 aydan beri yaklasik 2 aydir bu sekilde emzirmeye calisiyorum. Uykudan ilk uyaninca hemen tikiyorum. Yada Aciksa gozu oyunla 5-10 dk. Bende cok yoruldum artik, sutu de cok azaltti bu sekilde. ve cok acsa asla almiyor memeyi sagip veriyodum, simdi sagincada cok cikmiyor napicam bilmiyorum. Bende daha iyi doyduklarinda daha iyi uyuduguna inaniyorum. Tabi artik dis sikintisida eklendi buna. 3 aydan once 8-9 saat uyanmadan uyurdu, ama cok iyi besleniyordu. Simdi yeterli kaloriyi alamadigini dusunuyorumBenimki de almıyo son bir aydır. Fark ediyo artık biberonla çok çekiyor. Almıyor hemde ememeyince ağlıyor. Burda biriniz yazmıştınız hatırlayamadım. Uykulu iken emziriyorum diye. Öyle yapıyorum. Kendide emziği atıp aranıyo gündüz veriyorum o zaman. Emdiği gün daha az ağlıyor.
Annem dun bizdeydi, aksam cok damaklari sikinti cikardi yine. Basinda ugrasiyodum iste rahatlatabilmek icin. En sonunda -ay kizim bisey verelim buna rahatlasin cocuk. Dedi. Susturamayincada bazen ayni seyi oneriyo. Anlayamiyorum anne dedim bizede mi boyle yapiyodun? Her dakika ilac mi vericez boyle bi sacmalik yok ya... Atesi cikarsa soy, soguga yakin ilik bez koy apis arasina koltuk altina. 38,5 dan asagi dusmezse o zaman veririmBizde bugün doktora gittik ateşi vardı diş çıkarıyormuş ve aynı zamanda boğazıda az kızarmış dedi iki gün boyunca dört saatte bir ateş düşürücü verilecekmiş her diş çıkardığında şurup mu vercez sürekli anlamadım ben bu işi
10 gun sonra 5 ayi bitecek. 3 aydan beri yaklasik 2 aydir bu sekilde emzirmeye calisiyorum. Uykudan ilk uyaninca hemen tikiyorum. Yada Aciksa gozu oyunla 5-10 dk. Bende cok yoruldum artik, sutu de cok azaltti bu sekilde. ve cok acsa asla almiyor memeyi sagip veriyodum, simdi sagincada cok cikmiyor napicam bilmiyorum. Bende daha iyi doyduklarinda daha iyi uyuduguna inaniyorum. Tabi artik dis sikintisida eklendi buna. 3 aydan once 8-9 saat uyanmadan uyurdu, ama cok iyi besleniyordu. Simdi yeterli kaloriyi alamadigini dusunuyorum
Benim boyum 180 kilolu hamile kaldim ztn 81 le. Ama keşke 81 olsam. Su an 87. Boyum kaldırıyor ama olmam gereken 72. 72 kiloyken çok iyiydimkaç kiloydun, şuan kaç kilosun?
Pembedon5 hadi bakalim gesmis olsun masallah musaya @csyrc nasil bir duygu 1 sene sonra adet olmak? Valla ben sanki yillardir olmuyorum @Surrender benimde memeler artik taslasmiyor... Zeyno zorla emdigi icin saniyodum, emmeye emmeye sut gitti diyorum aslinda. Bence sen rahat ol emdikleri surece sut geldigini dusunuyorum Bende cok stresim bu aralar... @eymentaa masallah sizede ya... Ne guzel atlatti senin oglan, benim kiz halay basi gibi elinde agzinda devamli mendili
acaba büyüdükleri cok sömürdükleri için mi daş olmuyor artık . terbiye olayı bence çok farklı bişi
inş öyle olur. hatta ikiz olsun çıksın tamamen aradan
kapatalım o sayfayı
Bende yemiyom ...çay suAtom heart mother valla bugun boyle bel agrim vardi bi baktim olmus uf ben de sanki yillardir olmuyomusum gbi hissediodum,erken oldum yaaaa diyorum sevmem hic ilknurrr22 nie istion kiz :) azcik daha gec olsun hehe Pembedon5 valla tek umudum kilo vermeye cidden katkida bulunmasi.. Zati 8kilo fazlalikla gittik guya,60in altina dusemedik kafami kircam ama bi suredir abir cubur yemiom 62idim bi ara 60olmusum su an.. Bakalim ise yarar insallah
Hayırlı olsun hepimizinkiler böyle kolay çıkar inşallah.
Çok geçmiş olsun ve de hayırlı uğurlu olsun. Allah kolaylık versin. Benim de aklım çıkıyo nasıl yaptırcam hiç bilmiyorum aşı yapılırken bile zır zır ağlıyorum. Babası desen benden beter asla bakamaz bayılır kalır.
Ben hiç böyle bi insan değildim yahu gayet soğukkanlı dirayetli biriydim annelik beni bu hale getirdi :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?