2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende arada baby tv açıyorum. Oyuncaklar en fazla 5 dk ilgisini çekiyor. Uykusuz, huzursuz. Bir çare dursun diye medet umuyoruz.

Baby tv benimkinin de ilgisini çekmiyor. Haber kanallarını seviyor spikerlerin yüzü yakın çekim olduğunda ona konuşuyorlar zannediyor. Sunuculara bi işveler bi cilveler gülücükler..

Sağolasın canım. Birbirimizin tecrubelerinden faydalanıyoruz. Bebişimde mutlu oluyo emince. Bebeğin çektiyle çok fark edıyo. Bebek daha iyi boşaltıyo hem emmiş oluyo bebeğimde emmek istıyo. Hiç almadığı zaman ara olunca sağıyorum yine.

Baby tv benimkinin de ilgisini çekmiyor. Haber kanallarını seviyor spikerlerin yüzü yakın çekim olduğunda ona konuşuyorlar zannediyor. Sunuculara bi işveler bi cilveler gülücükler..

Evet haberlerıde izliyo bıraksan dizi de seyredecek. Ama o kadar yapmıyorum. Bi yerde okudım çok önceden öğretmen bi arkadaşım da söyledi. Reklam izlettirmeyin. Dsha dikkat çekici flash etkisi yapıyo. Akılda kalıyo diye.

Benımkı daha tv açık görmedi
Dayanabildigim kadar dayanicam bakalım

Ne biliyim sisknlim felan olmaz iste annm adet olmadgim icin karnin siser diyo gobek istemyrm

[QUOTE="ilknurrr22, post: 46540911, membeNe biliyim sisknlim felan olmaz iste annm adet olmadgim icin karnin siser diyo gobek istemyrm [/QUOTE]

Sanmıyorum. Regl öncesi karın şişiyo. Regl olmayınca regl döngüsü de olmuyo. Regl öncesi karın şişliği de ypk
Ben doğumdan iki ay sonra oldum. Ama 5 kilo aldım. Süt olsun diye yedim her şeyi. Sütüm az olduğu için az emzirince doğum kiloma tekrar ulaştım

10 gun sonra 5 ayi bitecek. 3 aydan beri yaklasik 2 aydir bu sekilde emzirmeye calisiyorum. Uykudan ilk uyaninca hemen tikiyorum. Yada Aciksa gozu oyunla 5-10 dk. Bende cok yoruldum artik, sutu de cok azaltti bu sekilde. ve cok acsa asla almiyor memeyi sagip veriyodum, simdi sagincada cok cikmiyor napicam bilmiyorum. Bende daha iyi doyduklarinda daha iyi uyuduguna inaniyorum. Tabi artik dis sikintisida eklendi buna. 3 aydan once 8-9 saat uyanmadan uyurdu, ama cok iyi besleniyordu. Simdi yeterli kaloriyi alamadigini dusunuyorum

Annem dun bizdeydi, aksam cok damaklari sikinti cikardi yine. Basinda ugrasiyodum iste rahatlatabilmek icin. En sonunda -ay kizim bisey verelim buna rahatlasin cocuk. Dedi. Susturamayincada bazen ayni seyi oneriyo. Anlayamiyorum anne dedim bizede mi boyle yapiyodun? Her dakika ilac mi vericez boyle bi sacmalik yok ya... Atesi cikarsa soy, soguga yakin ilik bez koy apis arasina koltuk altina. 38,5 dan asagi dusmezse o zaman veririm

Aynen aynen bende öyle. Gündüz çok azsa mümkün değil almıyor. Ben gelsede gelmese de makine ile sağıyorum yoksa hepten gidecek. Benim ki beş gün sonra 4,5 aylık olacak. Elektrikli makine benim ki çok iyi çektiğini düşünmüyorum. Manuel mi alsam düşünuyorum. Elektrikli sütü bol olana iyide. Bizim gibi 10 cc 20 cc nin hesabını yapana manuel daha iyi gibi. Manuel kullanan var mı acaba aranız da.
Neden yeterli olmadıgını düşünüyorsun. 8/ 9 saat fazla değil mi. Büyüyünce daha çok acıkıyor. Her ay içtiğ miktar artıyo. Evde tartıyorum bdn. Dr un ki gibi değl ama benim kine göre artıyo mu ne kadar artıgını takio edıyorum. Diş bizimki ni de huzursuz ediyo. Bazen daha az yiyor. Ben çoğunluk mama verıyorum. tok ama gece gunduz huzursuz dün kaç kere uyandı. Kucağıma uyutup tekrar koydum beşiğine. Dişini kaşıdım. Karnına sıcak kiraz çekirdekli yastıgını koydum. Başka ağrısı olsa ağlar. Aklıma ya sancı ya diş geliyo.

tenk yu şekerim..
Siz bişi kestirmiceksiniz size tavım

Bende yemiyom ...çay su yaz geldi

tenk yu kadın...
Darısı sizlere gari...ama çok nazlandı...kucağımda hep...dişlerde sıkıntılı ohhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…