- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #84.701
Ne biliyim sisknlim felan olmaz isteannm adet olmadgim icin karnin siser diyo gobek istemyrm
Valla 8 kutu kullandim ama o ara biseyi yoktu cocugunLeblebi gibi Augmentin veriyor dr lar emziren annelere iki kutu ust uste kullandim cocugum harap oldu ishalden
Bende yemiyom ...çay suyaz geldi
duble fön sesi
[QUOTE="ilknurrr22, post: 46540911, membeNe biliyim sisknlim felan olmaz iste annm adet olmadgim icin karnin siser diyo gobek istemyrm
Bizimkide yapiyo bayadir bacsklar hep acik bide elimde telefonu gorunce yakalamaya calsyohatta tutuyoBu gece uyudu sukur ya bi kez uyandi hatta.dun resmen sanki baska bi cocugu almisim kucagima gbi hissettm tum gunsessizdi halsizdi,dogru duzgun gulup konusmamisti.. Allah korusun bebeklerimizi.
Buarada benim bicirik pantolonundan tutuyor bacaklari ve popoyu havaya kaldiriyor sureklibi de emerken diger eliyle bana pat pat vuruyor,gogsume bagrima.. Ay baya da guclu vuruyo yaa masallah kocamn adamlar,kizlar oluyorlae artik
Ben bida bebegim olsun da kucagimda durdurmicam hic heheskaa sakaa emsin direk yatakkk nasss nassaa diceemm,fonu hic denemedik biz
Ay cisrik bacaklarımda kalınlaşmış..yürürkwn apış arası sürtüyo sinir oluyom..götüme donlar çıkmıyoBuraya yaz gec gelio ondan su an basladim hehe kotu yaaa iki kilo bile me kadar fark ediyor insandakıcık oldumm beaaa
4 ay biteli on gün oldu. 4 ay bitimindeki kontrolde 6, 5 kg. Mama ağırluklı besleniyor. Gündüz acıkınca memeyı istemıyo. Uykulu halde yada uykudan uyanunca verıyorum. Ancak oyle. Almazsa gunduz sağıyorum mecbur. Sağmatınca iyice azalıyo sankiBebekler daha fazla çekiyor makinaya göre. Her göğüs sagilmaya uygun olmuyormuş bnm de senin gibi sagdigimda az geliyor ki hem avent hem medela var bende. Hastane tipi bile kiralamistim ilk zamanlar. Yok yani. Su an sadece anne sutu mu alıyor bebeğin? Kac aylık kac kilo?
Hadi ya kotu olms bende emzrirken kilo alcam diye korkyem dogmdan sonra hic kilom kalmadi cok şükür ama bu tatli yeme isttegi[/QUOTE]Sanmıyorum. Regl öncesi karın şişiyo. Regl olmayınca regl döngüsü de olmuyo. Regl öncesi karın şişliği de ypk
Ben doğumdan iki ay sonra oldum. Ama 5 kilo aldım. Süt olsun diye yedim her şeyi. Sütüm az olduğu için az emzirince doğum kiloma tekrar ulaştım
Ay cisrik bacaklarımda kalınlaşmış..yürürkwn apış arası sürtüyo sinir oluyom..götüme donlar çıkmıyo
Şu bi ek gıdalarla tanışsın vurucam kırbacı kendimeherife dedik kilo var üzerimizde atmak lazım...
Sessk yapmak çok fazla kalori yakıyormuş ,bilimsel bilimsel ... Dedi
Ağzına tükürdüğümün adamı işi gücü
Bizimkide yapiyo bayadir bacsklar hep acik bide elimde telefonu gorunce yakalamaya calsyohatta tutuyo
Bakalim fark olcak mi oluncaBelki bi rahatlama olabilircunku olmadan once sisuyoruz hatta olurken iki beden genisliyormus cogu insan.. Ama bitince rahatliyorsun:) bakim tuhaf gelio su an hehe
Ay yesinler onun pozunu cok fotojeniklerAtilie yakalar yakindakucuk popiss.. yeni nesil iste tlf delisi haha :) alismis cekilmeye ya teli ne zaman alsam poz veriyor alpis de
O tatlı yeme isteğini ben minnoşlara vuruyorum..Hadi ya kotu olms bende emzrirken kilo alcam diye korkyem dogmdan sonra hic kilom kalmadi cok şükür ama bu tatli yeme isttegi
Ben elazig.esim diyarbakirliSen nerelisin kız
Ayyy Allah yardım etsin. Çok tırsıyorumm..tenk yu kadın...
Darısı sizlere gari...ama çok nazlandı...kucağımda hep...dişlerde sıkıntılı ohhhhhh
Bebegimi tek başıma kuvetinde file ile yikayabiliyorum başta korkuyordum sonra alıştım. Şimdi memlekette sandalyeye oturuyorum dizlerime bir havlu bebek kucagimda havluya yatiriyorum o şekilde yikıyoruz annemle birlikte. Kuveti tasiyamadigim için bu şekilde pratik oldu bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?