2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu gece uyudu sukur ya bi kez uyandi hatta.dun resmen sanki baska bi cocugu almisim kucagima gbi hissettm tum gun sessizdi halsizdi,dogru duzgun gulup konusmamisti.. Allah korusun bebeklerimizi.

Buarada benim bicirik pantolonundan tutuyor bacaklari ve popoyu havaya kaldiriyor surekli bi de emerken diger eliyle bana pat pat vuruyor,gogsume bagrima.. Ay baya da guclu vuruyo yaa masallah kocamn adamlar,kizlar oluyorlae artik

[QUOTE="ilknurrr22, post: 46540911, membeNe biliyim sisknlim felan olmaz iste annm adet olmadgim icin karnin siser diyo gobek istemyrm

Sanmıyorum. Regl öncesi karın şişiyo. Regl olmayınca regl döngüsü de olmuyo. Regl öncesi karın şişliği de ypk
Ben doğumdan iki ay sonra oldum. Ama 5 kilo aldım. Süt olsun diye yedim her şeyi. Sütüm az olduğu için az emzirince doğum kiloma tekrar ulaştım [/QUOTE]
Hadi ya kotu olms bende emzrirken kilo alcam diye korkyem dogmdan sonra hic kilom kalmadi cok şükür ama bu tatli yeme isttegi

Bizimkide yapiyo bayadir bacsklar hep acik bide elimde telefonu gorunce yakalamaya calsyohatta tutuyo

Ben bida bebegim olsun da kucagimda durdurmicam hic hehe skaa sakaa emsin direk yatakkk nasss nassaa diceemm,fonu hic denemedik biz
bak hele tecrübe konuşuyor ...

Ayy bende nerden beyaz gürültü denediysem ...
Arabada kociş telefonu bağlıuor ses yüksek seyahat sırasında
Şu pipi macerası bitince ve de diş yuları elime alıcam

Buraya yaz gec gelio ondan su an basladim hehe kotu yaaa iki kilo bile me kadar fark ediyor insanda kıcık oldumm beaaa
Ay cisrik bacaklarımda kalınlaşmış..yürürkwn apış arası sürtüyo sinir oluyom..götüme donlar çıkmıyo
Şu bi ek gıdalarla tanışsın vurucam kırbacı kendime herife dedik kilo var üzerimizde atmak lazım...
Sessk yapmak çok fazla kalori yakıyormuş ,bilimsel bilimsel ... Dedi
Ağzına tükürdüğümün adamı işi gücü

4 ay biteli on gün oldu. 4 ay bitimindeki kontrolde 6, 5 kg. Mama ağırluklı besleniyor. Gündüz acıkınca memeyı istemıyo. Uykulu halde yada uykudan uyanunca verıyorum. Ancak oyle. Almazsa gunduz sağıyorum mecbur. Sağmatınca iyice azalıyo sanki

Hadi ya kotu olms bende emzrirken kilo alcam diye korkyem dogmdan sonra hic kilom kalmadi cok şükür ama bu tatli yeme isttegi[/QUOTE]
O tatlı yeme isteğini ben minnoşlara vuruyorum..
Süt tatlı oluyor zâr böylece bırakmıyorlar

Erkekler hep ayni herhalde
Benim bacaklar da degiyor ayni,esofmani taa gukaei cekiyorum bebekle kucagimda yururken ozellikle Dar gelen ic camasirlari zaten ohoo dur dimelii kendimizee

Hadi ya kotu olms bende emzrirken kilo alcam diye korkyem dogmdan sonra hic kilom kalmadi cok şükür ama bu tatli yeme isttegi
O tatlı yeme isteğini ben minnoşlara vuruyorum..
Süt tatlı oluyor zâr böylece bırakmıyorlar [/QUOTE]
Hic sevmediğim tatlilari cikolatalri yiyorm evde ne bulursam hemen agzima atyrm gecen yine tatli yaptm aksama kadar onu yedim bitrsm baska hic bsy yemedm

File kolayına geliyorsa sana tavsiyem memlekete gittiğinde fileyi dikdörtgen şekşindeki sepete tak onun içinde yıka. Ben fileyi yanımda götürdüm ve sepete takıp kullandım küvet gibi oldu işimizi gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…