- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #84.681
Annem dun bizdeydi, aksam cok damaklari sikinti cikardi yine. Basinda ugrasiyodum iste rahatlatabilmek icin. En sonunda -ay kizim bisey verelim buna rahatlasin cocuk. Dedi. Susturamayincada bazen ayni seyi oneriyo. Anlayamiyorum anne dedim bizede mi boyle yapiyodun? Her dakika ilac mi vericez boyle bi sacmalik yok ya... Atesi cikarsa soy, soguga yakin ilik bez koy apis arasina koltuk altina. 38,5 dan asagi dusmezse o zaman veririm
Seninle hemen hemen ayniymisiz benim 179 boy 80 le hamile kaldım 91 le kapattım şimdi 83 ama benimde idealim 70 zayıf olup hamile kalsaydım çok iyi olacaktıBenim boyum 180 kilolu hamile kaldim ztn 81 le. Ama keşke 81 olsam. Su an 87. Boyum kaldırıyor ama olmam gereken 72. 72 kiloyken çok iyiydim
Bebekler daha fazla çekiyor makinaya göre. Her göğüs sagilmaya uygun olmuyormuş bnm de senin gibi sagdigimda az geliyor ki hem avent hem medela var bende. Hastane tipi bile kiralamistim ilk zamanlar. Yok yani. Su an sadece anne sutu mu alıyor bebeğin? Kac aylık kac kilo?Aynı dert bende de var. Süt olsun diye yedim yedim. Ben kilo aldım. Sütüm az ne yazık ki. Olmayınca ne yapsan boş. Makinayla çekince 3 saatte bir 20 yada 30 cc geliyor. Ama elimle sıkıyorum hala süt geliyor gibi. Bebiş te emince makinadan fazla gibi anlamadım.
Hic sizlamam olmadi ki bnmBenimkide gider yakindir
Yaaa cok tatlilarrr. Bnmki de aynada kendi goruntusunden utanıyor kikit kikir gülüp basinı ceviriyorBaby tv benimkinin de ilgisini çekmiyor. Haber kanallarını seviyorspikerlerin yüzü yakın çekim olduğunda ona konuşuyorlar zannediyor. Sunuculara bi işveler bi cilveler gülücükler..
Wee nin meyve filesini aldim silikon surrender yazmisti burda. Bnce guzel ve fiyati uygun. kaşıkla anne sutunu içebilir mi acaba. Mimijumi biberon ismarladim hala gelmedi yine @Surrender sağolsun burda paylaşmıştı. bunu da almazsa artık bu kaşığı denerim.Eki Görüntüle 1834287 Eki Görüntüle 1834288
Ben bunlardan almayı düşünüyorum kızlar varmı alan kaşık 52 diğeri 40 varmı daha uyguna alan
Bende kararsızım bide wee ye bakayımWee nin meyve filesini aldim silikon surrender yazmisti burda. Bnce guzel ve fiyati uygun. kaşıkla anne sutunu içebilir mi acaba. Mimijumi biberon ismarladim hala gelmedi yine @Surrender sağolsun burda paylaşmıştı. bunu da almazsa artık bu kaşığı denerim.
Offf evettt ya 93 le kapattim dogumdan sonra 85 e düştüm ama iste sonra yine aldım. Ben önceden dukan yapıp 72 ye düşmüştüm ama çok zararlı bir dietSeninle hemen hemen ayniymisiz benim 179 boy 80 le hamile kaldım 91 le kapattım şimdi 83 ama benimde idealim 70 zayıf olup hamile kalsaydım çok iyi olacaktı
Hahaaa bunu ilk defa duydum. Bnm annemde herşeyden tattir nasıl boğazından geciyo ona tattirmadan diyoranneler...
Ağlamalarına kıyamıuorlar...
Annemde şekerli su süreyim ağzına diyor..
Ishali geçti mi minnosun bu içtiğimiz antibiyotikler bebisi ishal yapıyormuş dün başka bir dr la konuştum o söyledi aklıma direkt sen geldin zinnat diye bir antibiyotik verdi dr bu yapmazmis ishal hakkaten yapmadiAnnem dun bizdeydi, aksam cok damaklari sikinti cikardi yine. Basinda ugrasiyodum iste rahatlatabilmek icin. En sonunda -ay kizim bisey verelim buna rahatlasin cocuk. Dedi. Susturamayincada bazen ayni seyi oneriyo. Anlayamiyorum anne dedim bizede mi boyle yapiyodun? Her dakika ilac mi vericez boyle bi sacmalik yok ya... Atesi cikarsa soy, soguga yakin ilik bez koy apis arasina koltuk altina. 38,5 dan asagi dusmezse o zaman veririm
Sezeryandan sonra zinnat icirmislerdi bana daIshali geçti mi minnosun bu içtiğimiz antibiyotikler bebisi ishal yapıyormuş dün başka bir dr la konuştum o söyledi aklıma direkt sen geldin zinnat diye bir antibiyotik verdi dr bu yapmazmis ishal hakkaten yapmadi
Bende isvec diyeti yapmistim gunde 5-6 yumurta yiyordum kilo verdim ama sağlığım gitti şimdiki formulum mideyi az yiyerek küçültmek millet iki lokma yer doyar birde istahsiz kesim var yemek yemeyi unutanlarOfff evettt ya 93 le kapattim dogumdan sonra 85 e düştüm ama iste sonra yine aldım. Ben önceden dukan yapıp 72 ye düşmüştüm ama çok zararlı bir diet
Leblebi gibi Augmentin veriyor dr lar emziren annelere iki kutu ust uste kullandim cocugum harap oldu ishaldenSezeryandan sonra zinnat icirmislerdi bana da
Saol cnm. Daha yikamaya baslamamistik. Düşme hissini yaşadı. Zaten en cok korktuğu şey düşmeydi.Geçmiş olsun canım. Sende korkmuşsundur. File de bebek suyun içine gırmıyo. Üşür o zaman gibi geliyo bana.
Eki Görüntüle 1834287 Eki Görüntüle 1834288
Ben bunlardan almayı düşünüyorum kızlar varmı alan kaşık 52 diğeri 40 varmı daha uyguna alan
Yaaa cok tatlilarrr. Bnmki de aynada kendi goruntusunden utanıyor kikit kikir gülüp basinı ceviriyor
Gecti cok sukur... Ilk defa duydum bilmiyorum canim.Ishali geçti mi minnosun bu içtiğimiz antibiyotikler bebisi ishal yapıyormuş dün başka bir dr la konuştum o söyledi aklıma direkt sen geldin zinnat diye bir antibiyotik verdi dr bu yapmazmis ishal hakkaten yapmadi
Bende kiyamiyomda, yapacak bisey yok malesef ...anneler...
Ağlamalarına kıyamıuorlar...
Annemde şekerli su süreyim ağzına diyor..
Allah allah... Herkesin farkli demekki...Hic sizlamam olmadi ki bnm
8-9 saat fazla ve guzeldi, 3 ay ve oncesi boyleydi, simdi bu kadar uyumuyor tabiAynen aynen bende öyle. Gündüz çok azsa mümkün değil almıyor. Ben gelsede gelmese de makine ile sağıyorum yoksa hepten gidecek. Benim ki beş gün sonra 4,5 aylık olacak. Elektrikli makine benim ki çok iyi çektiğini düşünmüyorum. Manuel mi alsam düşünuyorum. Elektrikli sütü bol olana iyide. Bizim gibi 10 cc 20 cc nin hesabını yapana manuel daha iyi gibi. Manuel kullanan var mı acaba aranız da.
Neden yeterli olmadıgını düşünüyorsun. 8/ 9 saat fazla değil mi. Büyüyünce daha çok acıkıyor. Her ay içtiğ miktar artıyo. Evde tartıyorum bdn. Dr un ki gibi değl ama benim kine göre artıyo mu ne kadar artıgını takio edıyorum. Diş bizimki ni de huzursuz ediyo. Bazen daha az yiyor. Ben çoğunluk mama verıyorum. tok ama gece gunduz huzursuz dün kaç kere uyandı. Kucağıma uyutup tekrar koydum beşiğine. Dişini kaşıdım. Karnına sıcak kiraz çekirdekli yastıgını koydum. Başka ağrısı olsa ağlar. Aklıma ya sancı ya diş geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?