2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anneler...
Ağlamalarına kıyamıuorlar...

Annemde şekerli su süreyim ağzına diyor..

Benim boyum 180 kilolu hamile kaldim ztn 81 le. Ama keşke 81 olsam. Su an 87. Boyum kaldırıyor ama olmam gereken 72. 72 kiloyken çok iyiydim
Seninle hemen hemen ayniymisiz benim 179 boy 80 le hamile kaldım 91 le kapattım şimdi 83 ama benimde idealim 70 zayıf olup hamile kalsaydım çok iyi olacaktı

Bebekler daha fazla çekiyor makinaya göre. Her göğüs sagilmaya uygun olmuyormuş bnm de senin gibi sagdigimda az geliyor ki hem avent hem medela var bende. Hastane tipi bile kiralamistim ilk zamanlar. Yok yani. Su an sadece anne sutu mu alıyor bebeğin? Kac aylık kac kilo?

Baby tv benimkinin de ilgisini çekmiyor. Haber kanallarını seviyor spikerlerin yüzü yakın çekim olduğunda ona konuşuyorlar zannediyor. Sunuculara bi işveler bi cilveler gülücükler..
Yaaa cok tatlilarrr. Bnmki de aynada kendi goruntusunden utanıyor kikit kikir gülüp basinı ceviriyor

Bende kararsızım bide wee ye bakayım

Seninle hemen hemen ayniymisiz benim 179 boy 80 le hamile kaldım 91 le kapattım şimdi 83 ama benimde idealim 70 zayıf olup hamile kalsaydım çok iyi olacaktı
Offf evettt ya 93 le kapattim dogumdan sonra 85 e düştüm ama iste sonra yine aldım. Ben önceden dukan yapıp 72 ye düşmüştüm ama çok zararlı bir diet

Ishali geçti mi minnosun bu içtiğimiz antibiyotikler bebisi ishal yapıyormuş dün başka bir dr la konuştum o söyledi aklıma direkt sen geldin zinnat diye bir antibiyotik verdi dr bu yapmazmis ishal hakkaten yapmadi

Offf evettt ya 93 le kapattim dogumdan sonra 85 e düştüm ama iste sonra yine aldım. Ben önceden dukan yapıp 72 ye düşmüştüm ama çok zararlı bir diet
Bende isvec diyeti yapmistim gunde 5-6 yumurta yiyordum kilo verdim ama sağlığım gitti şimdiki formulum mideyi az yiyerek küçültmek millet iki lokma yer doyar birde istahsiz kesim var yemek yemeyi unutanlar ben unutsam midem unutmuyor deli oluyorum onları görünce

Ishali geçti mi minnosun bu içtiğimiz antibiyotikler bebisi ishal yapıyormuş dün başka bir dr la konuştum o söyledi aklıma direkt sen geldin zinnat diye bir antibiyotik verdi dr bu yapmazmis ishal hakkaten yapmadi
Gecti cok sukur... Ilk defa duydum bilmiyorum canim.

8-9 saat fazla ve guzeldi, 3 ay ve oncesi boyleydi, simdi bu kadar uyumuyor tabi kucukken guzel emdigi icin boyleydi bence... Elektrikli makinen hangi marka? Genellikle hepsi fena degil bence manuele gore? Bende oturup bos meme sagicamda firsat bulamiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…