2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sizce bu gercekten dogum lekesi mi kizlar? Kafasinin icinde de kirmizilik var az yukarda. Sanki biraz buyudu gibi geldide... Kafama takildi, kontrole goturmedim henuz. Doktor dogum lekesi demisti ama baska bisey olabilirmi acaba?
Evet canım aynısı eltimin kızında da var

Kizlar hazir mama yaparken once suyu mu koyuyosunuz biberona, yoksa tozu koyup uzerine mi su koyuyosunuz? Ayni sey degil cunku once suyu koydugun zaman mamayi ekledikten sonra su miktari belirtileni geciyor. Anlamadim ben bu isi
Benim bildiğim kadarıyla önce su sonra mama öteki türlü çok yoğun olmaz mi

Sizce bu gercekten dogum lekesi mi kizlar? Kafasinin icinde de kirmizilik var az yukarda. Sanki biraz buyudu gibi geldide... Kafama takildi, kontrole goturmedim henuz. Doktor dogum lekesi demisti ama baska bisey olabilirmi acaba?
Canim ben ona değilde bebeğin kulağına takildim. Bant takiyormusun saç bandı ..benimkide y atarken yamuk yatıyor kulak üstü .kepçe olcak diye korkuyorum. Eşim tarafinda zaten yatkınlık var .diğerlerini bant takarak düzeltti çok şükür

Bizde kepce yok ama olursada artik allah vergisi bant takmiyorum, cok sicak ev cok daraliyo zaten cocuk, 40indan sonra sapka bile takmadim evin sicagindan.. Onden boyle durmuyo ama sanki bilemedim Cocugun saclari upuzundu kesince kulaklar ortaya cikti

Eklentiler

• image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 83
Yani toplam 90-120 cc neyse. O sekilde olacak degilmi? Cunku arkasinda yazdigi gibi yapinca mesela 90 cc yapican, suyu koyuyosun 90cc 3 olcek ilave ediyosun, oluyo sana 100-105 cc falan. O zaman niye arkasina boyle yapin yazmislar anlamadim.
Canim simdi suyu ilikkoy 90cc uzerine mamayi koy bisey olmazicir o kenduni duzenler zaten 90 cc suya 3 olcek diyo koyduktan sonraki ccyi soylemiyor

Önden sıkıntı yok gibi ama arkadan sanki oyleymis gibi geldi

Bu arada atom neden mamaya geçiniz. Kilo alimimi yetersizdi
Ya kaka yapamadi bugun dogru duzgun. Sabah beri ne uyudu ne bana ne kendine huzur vermedi, aksam olunca artik memeyi hic almadi, benimde sagacak takatim kalmadi. Bas bas bagiriyodu zaten bende yapip verdim onuda beceremedim zati

Kizlar hazir mama yaparken once suyu mu koyuyosunuz biberona, yoksa tozu koyup uzerine mi su koyuyosunuz? Ayni sey degil cunku once suyu koydugun zaman mamayi ekledikten sonra su miktari belirtileni geciyor. Anlamadim ben bu isi

Once toz mama sonra belirtilen miktardan 10 cc fazla olacak sekilde su ekliyorum biberona. Bu sekilde seyrelttigim icin ayrica su vermeye gerek duymadim simdiye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…