2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya neden seninde girebileceğin bir yer bulmadın ..
Ben girdim..konuştuk babası ile..annem ve eşim ataklarını tuttu..bende tepesinde oyuncak oynattım pepe izlettim..ağlamadı..ağlayacak olduda hemen müdaheke ettik...neyseki olmuş bitmiş maşallah beze pipinin denk geleceği yere bolca sürüyom..
Erkek anasıyız oğlan değil

Sizce bu gercekten dogum lekesi mi kizlar? Kafasinin icinde de kirmizilik var az yukarda. Sanki biraz buyudu gibi geldide... Kafama takildi, kontrole goturmedim henuz. Doktor dogum lekesi demisti ama baska bisey olabilirmi acaba?
Benimkinde de var canım
Hematom deniyor
Bir yıl içinde kaybolurmuş

Sünnetli bebiş anneleri benim arkadaş oğlunu sünnet ettirdiğinde bez değmesin pipisinin ucuna diye pet bardağı ortadan kesip bardağın alt kısmını atmışlar diğer tarafını pipişe koymuşlar yani pipiş kapalı değil ama bardak ağzı bezi yüksekte tutup değdirmiyomuş.

Mantıklı
Sünnet külodu gibi yani

Kizlar hazir mama yaparken once suyu mu koyuyosunuz biberona, yoksa tozu koyup uzerine mi su koyuyosunuz? Ayni sey degil cunku once suyu koydugun zaman mamayi ekledikten sonra su miktari belirtileni geciyor. Anlamadim ben bu isi
Önce su canım. Üzerinde de yazıyor. Mamanın ölçüsü fazla olursa sodyum değeri yüksek oluyormuş. 1 ölçek 30 oluyo ya 3 ölçek 90 yapınca mama katı ölçüyü yükseltiyor 100 oluyor. Mama koyup sonra suyunu da koysan 100 yapıyor ama Mamayı once koyup suyu sonra koydugunda köpürüyo tam ölçü ayarlanmıyor bence .iyi karıştır mamayı. Gece su veremeyınce suyu bazen 10 cc fazla yapıyorum. Ama siz mama az verıyorsunuz gunduz su yeterli.

Benim sıpa da bugün hiç durmadı 3–4 kere uyudu ama 10–15 dk uyuyup uyandı hep en uzun yarım saat uyudu. Uyanıkken hep benimle ilgilen diye yırtındı 2 dk yanından ayrılamadım. Acaba doymuyo mu ki diye buzluktan süt çıkarıp verdim almadı zaten doğduğundan beri ne biberon ne emzik almıyo. Akşam babasına kızdım sesimi yükselttim yawrum bi korktu nasıl gözyaşı döktü sonra ağlaya ağlaya memede uyudu. Ayy mafoldum yawrum ağlarken içim parçalandı..

Bezli bebeklerde artık gerek duyulmuyormuş..başka bişi olsa foto paylaşırdımda pipi lan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…