2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bezli bebeklerde artık gerek duyulmuyormuş..başka bişi olsa foto paylaşırdımda pipi lan bu

Yani toplam 90-120 cc neyse. O sekilde olacak degilmi? Cunku arkasinda yazdigi gibi yapinca mesela 90 cc yapican, suyu koyuyosun 90cc 3 olcek ilave ediyosun, oluyo sana 100-105 cc falan. O zaman niye arkasina boyle yapin yazmislar anlamadim.
100, 105 olması önemli değil yazdığı gibi yap. Önemli olan içtiği. Seviyesi ni 90 da tutuarsan mamayla, suyu eksik olur. İçtiği miktar önemli.

Bizim ki de biraz kepçe. Şapka taktırmadı hiç. Bant aldım. Onu da sevmedı. Gündüz elimle düzeltiyorum ama. Gece olmuyor. Hep sol tarafa dönüyor. Başının şeklini ayarlayana kadar canım çıkıyor

bizimkide öyle kulağı ikiye katlanıyor yatarken bir kulak büyük gibi geldi banada

Benim kociş haftada 2 kere falan şehir dışına gider. Gece gider ertesi sabah işini halleder akşama döner. Bu gece de gidiyo benim yawru gece huysuzlanırsa napcam yaa çok korkuyorum. Yarına kadar bekleyim fitil koymayım dedim önce. Sora akşam koyayım dedim aklımı başımdan aldı sıpa koyamadan uyudu bakalım nolcak halimiz 4 gözle kaka beklemekteyim..

Maşallah de giaz
Dün gündüz uyuttum. Gece uyumadı doğru düzgün saat başı uyandı. Fena dağıldım. Bi de uyku uykuyu getirir derler
Ayakta sallanmak yetmiyor. Akşam olunca battanıye içinde sallanacak illa. Ağlama krizi bitmiyor sallamayınca öyle. Ben anlamadım. Rutini biz değil o belirliyor nasıl olacak bu iş. Doğumdan sonra ilk bir ay beşiğinde yatırdım hep olmadı.

Kızlar dün işyerimden arkadaşlarım geldi biri hariç hepsinin çocuğu var.o kadar rahatlar ki 1 buçuk yaşlarında fln çocukları 2 tanesinin mesela.zamanla alisirsin bunlar gecicek başka sorunlar olucak diyorlar.birininki de zaman zaman biberon almıyormus ama hep bırakıp çıkmış.arıyorlardi içmedi biberonla diyorlardı diyo.bende aç değildir diyodum sonraki öğünde deneyin diyordum diyo.yani acaip rahatlar.ben daha bebegimi birakamadim.bende dün gördüğüm rahatlik sonucu bugün aldım kızımı Kanguruyla AVM ye gittim dolaştım Starbucks ta lattemle keyif yaptım bebeğimi emzirdim orda.sonra sketchers dan bir ayakkabı aldım kuş gibi süper rahat para bayıldım baya bi ama kendimi çok mutlu hissediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…