2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinlar kizlarrr
Yarın kontrolüm var geçen hafta çarşamba ilk defa kahverengi akıntı olmuştu. Progestan kullanıyorum ve yat kalk istifrah et yine yat bole gecio şimdilik. Hamile olmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum artık diye agliyorum. Sabah o kadar bulantı olmuyor ama 4 ten sonra anlatılmaz..
Benim akıntım da ilk başta koyuydu şimdi rengi açık oluyor olursada. Doktor olabilir kanama ultrason da yok demişti. Yarın epey bi tahlil de yapilcak yazarım sizede kolay gelsin :anneadayı:
Geçmiş olsun canım,çok zor mide bulantısı.. Çarşambadan beri hergün varmı akıntın? Benim cumartesi başladı ve hergün bikaç damla oluyor. Doktor sorun yok dedi ama geçmeden içim rahat etmeyecek

İçini rahatlat lütfen , aşırı kanama ve çok aşırı sancı olduğu durumlarda mutlaka acile gitmek gerekli,Bunun dışındaki durumlarda lekelenme vs normalmiş, 9.haftanın içindeyim ben de, neredeyse 5.haftamdan beri devam ediyor ,hiiç ama hiç üzülme cnm:KK200:
İçim rahatladı valla :)) bende hergün bişey olacak korkusuyla yaşıyorum,tuvalete gitmeye korkar oldum kan görücem diye :( sen böyle deyince rahatladım şimdi.. Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz :)

Geçmiş olsun canım,çok zor mide bulantısı.. Çarşambadan beri hergün varmı akıntın? Benim cumartesi başladı ve hergün bikaç damla oluyor. Doktor sorun yok dedi ama geçmeden içim rahat etmeyecek
Evet cnm hergün bikaç damla oluyor
Benimde korkma. Ha içinin rahat olması dersen bnmki de degil:KK48:
Su riskli dönemi atlatmayı iple cekiyorum
Yarn doktor ne dicek bide onu merak ediyorum bakalım hayirlisi

Evet cnm hergün bikaç damla oluyor
Benimde korkma. Ha içinin rahat olması dersen bnmki de degil:KK48:
Su riskli dönemi atlatmayı iple cekiyorum
Yarn doktor ne dicek bide onu merak ediyorum bakalım hayirlisi
Bende 12. Haftayı bitirmeyi dört gözle bekliyorum :) sevinemiyorum bile,bişey olacak diye korkuyorum

Günaydın kızlar,
Bişey soracağım. Yaklaşık 6 gündür kabız oldum. Bu sebepten 2 kilo aldım sürekli Şiş hissediyorum. 2 . Çocuk olduğu için herhalde göbeğim acayip çıktı. Kendimi çok kötü hissediyorum psikolojik olarak bu yüzden. Hem deli gibi midem bulanıyor hem de faZlasıyla kilo aldım pffffffffff!!!!

Kabızlık için tavsiyeleriniz var mı? Kuru Kayısı incir yiyorum. Aslında suyu az içiyorum bulantılarımı arttırıyor diye belki onu arttırsam kar eder. Tam tahıllı ekmek tüketiyorum. Salata yapamıyorum yiyemiyorum. Kızım salatayı görünce hepsini kendi yemek istiyor ve sakata bitene kadar başka bişey yemek istemiyor. Offff hiç iyi değilim kendimi çok ama çok yorgun hissediyorum.

Günaydın kızlar,
Bişey soracağım. Yaklaşık 6 gündür kabız oldum. Bu sebepten 2 kilo aldım sürekli Şiş hissediyorum. 2 . Çocuk olduğu için herhalde göbeğim acayip çıktı. Kendimi çok kötü hissediyorum psikolojik olarak bu yüzden. Hem deli gibi midem bulanıyor hem de faZlasıyla kilo aldım pffffffffff!!!!

Kabızlık için tavsiyeleriniz var mı? Kuru Kayısı incir yiyorum. Aslında suyu az içiyorum bulantılarımı arttırıyor diye belki onu arttırsam kar eder. Tam tahıllı ekmek tüketiyorum. Salata yapamıyorum yiyemiyorum. Kızım salatayı görünce hepsini kendi yemek istiyor ve sakata bitene kadar başka bişey yemek istemiyor. Offff hiç iyi değilim kendimi çok ama çok yorgun hissediyorum.
canim gecen gn biri yazmisti 2 3 kayisiyi su dolu kaba koyup uzerini kapatip 1 gece bekledikten sonra ertesi gun kayisilar yumusuyor onlari yiyorsun suyuda iciyorsun iyi geliyormus birde anneme sutlu kahvahtilik yulaflilar iyi geliyor istersen bi dene canim insallah ise yarar

günaydın kızlar:KK54: ben 1 haftadır resmen sudan tiksiniyorum hatta sudan değil bütün sıvı şeylerdeno_O günde 1 bardak suyu zorla içiyorum onuda çıkarıyorum benim gibi olan var mı?
Bende de tam tersi, karnimin ac olduğunu hissediyorum mesela ama iki lokma yiyince iştahım kaçıyor. Bütün gün su, ayran falan içmek istiyorum. Kahvaltıda 2 bardak su az bişey de kahvaltilik yiyebiliyorum

selam kızlar o kadar hızlısınız ki geriye dönük akışı okuyamıyorum :KK28: doktor benden bir sürü tahlil istedi onları hala yaptırmadım hiç istemiyrm kan aldırmak... yaa özel olucak ama bize ilişki yasak :oops:sizdede öyle bir durum warmı?? ayrıca göğüslerim şiş we ağrıyo benimde :KK30::KK30: umarım hepiniz iysnzdr öpücükler:KK60::KK60:

selam kızlar o kadar hızlısınız ki geriye dönük akışı okuyamıyorum :KK28: doktor benden bir sürü tahlil istedi onları hala yaptırmadım hiç istemiyrm kan aldırmak... yaa özel olucak ama bize ilişki yasak :oops:sizdede öyle bir durum warmı?? ayrıca göğüslerim şiş we ağrıyo
Bize yasak denmedi ama yine de korkuyorum ben biraz doğal olarak, dikkatli oluyoruz baya.
Benimkiler de şiş ama ilk zamanlar ki gibi ağrı yok artık. Şişlik çok rahatsız ediyor ama bir yere çıkacak oluyoruz sütyen takarken küçük çaplı sinir krizi geçiriyorum nerdeyse, hiç rahat olmuyor artık :KK43:

Aynı akıntı bendede var cumartesinden bu yana.. 2 kere gittim doktora. Herşey normal korkma,olabilir bu haftalarda dedi. Senin doktorun yorumu neydi ?
İstifra ediyorum n bi kac gundur deminde oldu zorlanmfan olbilir dedi dun tam adet olucam gundu o zamnda olabiliyormus dunden beri az az devam etti endiseliyim yarin tekrar gidicem

Bize yasak denmedi ama yine de korkuyorum ben biraz doğal olarak, dikkatli oluyoruz baya.
Benimkiler de şiş ama ilk zamanlar ki gibi ağrı yok artık. Şişlik çok rahatsız ediyor ama bir yere çıkacak oluyoruz sütyen takarken küçük çaplı sinir krizi geçiriyorum nerdeyse, hiç rahat olmuyor artık :KK43:
ben bide çalışıyorum mecbur takıyorum bide beni düşünnn:KK55::KK55:

Back
X