- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #8.621
Geçmiş olsun canım,çok zor mide bulantısı.. Çarşambadan beri hergün varmı akıntın? Benim cumartesi başladı ve hergün bikaç damla oluyor. Doktor sorun yok dedi ama geçmeden içim rahat etmeyecekGunaydinlar kizlarrr
Yarın kontrolüm var geçen hafta çarşamba ilk defa kahverengi akıntı olmuştu. Progestan kullanıyorum ve yat kalk istifrah et yine yat bole gecio şimdilik. Hamile olmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum artık diye agliyorum. Sabah o kadar bulantı olmuyor ama 4 ten sonra anlatılmaz..
Benim akıntım da ilk başta koyuydu şimdi rengi açık oluyor olursada. Doktor olabilir kanama ultrason da yok demişti. Yarın epey bi tahlil de yapilcak yazarım sizede kolay gelsin

sen böyle deyince rahatladım şimdi.. Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz :)
 sen böyle deyince rahatladım şimdi.. Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz :) 

Çok şükür şimdi gecti, bol bol dua et içini ferah tut bebişini üzme annesi
 Çok şükür şimdi gecti, bol bol dua et içini ferah tut bebişini üzme annesi

ben 1 haftadır resmen sudan tiksiniyorum hatta sudan değil bütün sıvı şeylerden
 ben 1 haftadır resmen sudan tiksiniyorum hatta sudan değil bütün sıvı şeylerden 

doktor benden bir sürü tahlil istedi onları hala yaptırmadım hiç istemiyrm kan aldırmak... yaa özel olucak ama bize ilişki yasak
 doktor benden bir sürü tahlil istedi onları hala yaptırmadım hiç istemiyrm kan aldırmak... yaa özel olucak ama bize ilişki yasak  sizdede öyle bir durum warmı?? ayrıca göğüslerim şiş we ağrıyo benimde
sizdede öyle bir durum warmı?? ayrıca göğüslerim şiş we ağrıyo benimde