2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İstifra ediyorum n bi kac gundur deminde oldu zorlanmfan olbilir dedi dun tam adet olucam gundu o zamnda olabiliyormus dunden beri az az devam etti endiseliyim yarin tekrar gidicem
Benimde tam adet günümde başladı. Doktora söyledim ama ondan olmaz dedi. Biran önce kesilsinde bizde rahatlayalım :(

benimde 8. haftada oldu.kalp atışı olduğu için birşey olmaz kolay kolay artık demişti dr.hatta benim iki gün sonra kanda geldi bikez.pruloton iğne oldum.bidaha gelmedi.dr tekrar olabilir, olursa hiç korkma herşey yolunda, oluyor böyle şeyler çoğunlukla dedi.ama istirahat verdi her ihtimale karşın.sende dinlen.eğilip kalkma yat birkaç gün canım.
ben de aynı iğneden oldum dün devam etmesi endişelendiriyo bn de dinleniyorum uzanıyorum bi şey yapmıyorum canım inşallah geçer :110:

Birçok kişide olmuş. İçini ferah tut. Bende bir kez oldu çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim. Bu olağan bir durum, kendine dikkat et. Ben de evdeyim hiç iş yapmıyorum. Uzaniyorum
Başkalarında olduğunu görmek rahatlattı,tek bende var sanıyordum :) ben çalışıyorum malesef.. Eve gelince hemen uzanıyorum sadece wc için kalkıyorum :)

bugun benimde lekelenmem basladi gec dollenme oldugu icin daha bebis gorunmedi hic 15 mm olmus kesesi ama endiselendim iste Allah insallah hayirli olani yazmistir .Cok uzuldum ama kalp atisini gormeye gidicektim ama boyle oldu doktor kesede degil kanama dedi ama yinede korktum

bugun benimde lekelenmem basladi gec dollenme oldugu icin daha bebis gorunmedi hic 15 mm olmus kesesi ama endiselendim iste Allah insallah hayirli olani yazmistir .Cok uzuldum ama kalp atisini gormeye gidicektim ama boyle oldu doktor kesede degil kanama dedi ama yinede korktum
Korkma canım bendede var aynısı.. Yaklaşık 1 haftadır devam ediyor. Yorma kendini dinlen. Ağrın olmadığı sürece ve kırmızı kan olmadığı sürece sorun yok

İçim rahatladı valla :)) bende hergün bişey olacak korkusuyla yaşıyorum,tuvalete gitmeye korkar oldum kan görücem diye :KK43: sen böyle deyince rahatladım şimdi.. Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz :)

Doktoruma 6.hafta civarı gittiğimde (Mayıs sonuydu) dedim ki "doktor bey yalnız kanamam oldu gecenlerde brz acile gittim igne oldum , sonra da hep kahverengi akıntım sürüyor dedim çok koyu bazen siyah falan dedim " bana ne dese begenirsin akıntım yeşil olsun mor olsun siyah olsun hiç bunları kafana takma kızım ,kalp atışlarını duydun büyüklük kese bebek hepsi sağlıklı ; bu akıntıların hiçbirinin önemi yok ,progestana devam dedi , dinlen vs bile demedi,normal yaşantına devam ediyorsun birşey yok hasta falan diilsin dedi..Sen de aynen böyle yap lütfen ama lütfen bak,bebişin için ..Muttlu anneler mutlu bebişler dünyaya getirsin böylece :anneadayı::KK200::21: Sevgiler..

Günaydın annelerrrrr :KK200::anneadayı: bugün hiiiiiiiç uyanmak istemedimmm ama kalkmak zorundaydım çünkü bugüüüüün meleğimi görmeye gidicem, hem de devlete. Çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır :KK200: bol bol dua edin nolurrr. 14.30 da randevumm :) ikili testi devletteki cihaz iyyi ise devlette yaptırmayı düşünüyorum. Devleti kontrole gidiyorum bir nevi :)))

Günaydın kızlar ; ( internet paketim bitmişti Çoktandır giremedim geçmişte 200 sayfayi geçmiş oku oku bitirmeden benim.mide bulantilarim uykular devam mesala suan hala kahvaltı sofrası toplanmadi... yemek yapamıyorum evi süpürmem lazım of of ben gibi olan varmı

Günaydın kızlar ; ( internet paketim bitmişti Çoktandır giremedim geçmişte 200 sayfayi geçmiş oku oku bitirmeden benim.mide bulantilarim uykular devam mesala suan hala kahvaltı sofrası toplanmadi... yemek yapamıyorum evi süpürmem lazım of of ben gibi olan varmı
Var var olmaz mı :/ ben bi de tek yaşıyorum 10 günden beri mutfağa giremiyorum yemek yapmak yemek hak getire

Cnm herkes sen gibiydi yavaş yavaş düzeliyoruz....kimsenin evle alakası yoktu full uyku :KK53: ev supurme konusunda bence eşinden yardım işte ben yapamıyordum hep soyluyordum eşim supuruyordu şimdi şükür iyiyim yavaş yavaş kendim yapıyorum ama yine gün içinde yokluyor bulantı zaten sıkıntıdayiz birde temizliği stres yapma bırak dağınık kalsın :KK53::KK48:

bisüre sonra geçtimi hakkaten ya valla bunu duyduguma sevindim :) bu hassasıyet ve duygusallıkla sonum son degıl cnku :)
ben o kadar çok aglıyordum ki en son kesin bebegimi öldürdüm benim yüzümden sakat kalacak falan diye doktora gitmiştim, çok şükür doktor sen git kendine bak dikkat et bu ufaklık bakar kendine maşllah cok da iyi dedi de rahatladım, sanırım o dönem salgılanan hormonlara vücut alışamıyor bir süre su an iyiyim arada geliyorlar ama az az :D

Benim de düngeceden beri sol kasığım ağrıyo bide vajinamdan îçeri doğru arada bir bi ağrı vuruyo saniyelik. Kanama yada leke yok ama eşîm doktoru ara söyle diyo da doktor kanaman yoksa normal cevabını vercek yüksek îhtimal. Sizce ne yapmalıyım dayanılmayacak bi ağrı değil ama hissettikçe rahatsız ediyo.

Back
X