- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #86.421
Bizimki saçlıbizimkide öyle kulağı ikiye katlanıyor yatarken bir kulak büyük gibi geldi banada
Gliserin kansuk yarım atacaksın atarsan canım içinde yazıyor.Benim kociş haftada 2 kere falan şehir dışına gider. Gece gider ertesi sabah işini halleder akşama döner. Bu gece de gidiyo benim yawru gece huysuzlanırsa napcam yaa çok korkuyorum. Yarına kadar bekleyim fitil koymayım dedim önce. Sora akşam koyayım dedim aklımı başımdan aldı sıpa koyamadan uyudu bakalım nolcak halimiz 4 gözle kaka beklemekteyim..
Kızlar dün işyerimden arkadaşlarım geldi biri hariç hepsinin çocuğu var.o kadar rahatlar ki 1 buçuk yaşlarında fln çocukları 2 tanesinin mesela.zamanla alisirsin bunlar gecicek başka sorunlar olucak diyorlar.birininki de zaman zaman biberon almıyormus ama hep bırakıp çıkmış.arıyorlardi içmedi biberonla diyorlardı diyo.bende aç değildir diyodum sonraki öğünde deneyin diyordum diyo.yani acaip rahatlar.ben daha bebegimi birakamadim.bende dün gördüğüm rahatlik sonucu bugün aldım kızımı Kanguruyla AVM ye gittim dolaştım Starbucks ta lattemle keyif yaptım bebeğimi emzirdim orda.sonra sketchers dan bir ayakkabı aldım kuş gibi süper rahat para bayıldım baya bi ama kendimi çok mutlu hissediyom
Bizim ki mağazata girince durmuyorKızlar dün işyerimden arkadaşlarım geldi biri hariç hepsinin çocuğu var.o kadar rahatlar ki 1 buçuk yaşlarında fln çocukları 2 tanesinin mesela.zamanla alisirsin bunlar gecicek başka sorunlar olucak diyorlar.birininki de zaman zaman biberon almıyormus ama hep bırakıp çıkmış.arıyorlardi içmedi biberonla diyorlardı diyo.bende aç değildir diyodum sonraki öğünde deneyin diyordum diyo.yani acaip rahatlar.ben daha bebegimi birakamadim.bende dün gördüğüm rahatlik sonucu bugün aldım kızımı Kanguruyla AVM ye gittim dolaştım Starbucks ta lattemle keyif yaptım bebeğimi emzirdim orda.sonra sketchers dan bir ayakkabı aldım kuş gibi süper rahat para bayıldım baya bi ama kendimi çok mutlu hissediyom
Gliserin kansuk yarım atacaksın atarsan canım içinde yazıyor.
Anam çay gomuş..Yatabiliraen ne ala pembik..
Skechers spor ayakkabıdan bende almıştım. Hafif ama yamuluyor yürürken çok yumuşak ondan mmı. Benim ayakta mı var bi sorun. Yazıma diğerlerin yazıları karışıyor beceremıyorum tlf dan. Sayfa yenilenince kafayı yiyo tlfKızlar dün işyerimden arkadaşlarım geldi biri hariç hepsinin çocuğu var.o kadar rahatlar ki 1 buçuk yaşlarında fln çocukları 2 tanesinin mesela.zamanla alisirsin bunlar gecicek başka sorunlar olucak diyorlar.birininki de zaman zaman biberon almıyormus ama hep bırakıp çıkmış.arıyorlardi içmedi biberonla diyorlardı diyo.bende aç değildir diyodum sonraki öğünde deneyin diyordum diyo.yani acaip rahatlar.ben daha bebegimi birakamadim.bende dün gördüğüm rahatlik sonucu bugün aldım kızımı Kanguruyla AVM ye gittim dolaştım Starbucks ta lattemle keyif yaptım bebeğimi emzirdim orda.sonra sketchers dan bir ayakkabı aldım kuş gibi süper rahat para bayıldım baya bi ama kendimi çok mutlu hissediyom
Battaniyeye alıştırmaDün gündüz uyuttum. Gece uyumadı doğru düzgün saat başı uyandı. Fena dağıldım. Bi de uyku uykuyu getirir derler
Ayakta sallanmak yetmiyor. Akşam olunca battanıye içinde sallanacak illa. Ağlama krizi bitmiyor sallamayınca öyle. Ben anlamadım. Rutini biz değil o belirliyor nasıl olacak bu iş. Doğumdan sonra ilk bir ay beşiğinde yatırdım hep olmadı.
Anam çay gomuş..
Ben de çay yaptım kociş getirdi servise. İçip oturayım da streslerim gitsin acık
Valla canım evhamlısın. Şimdi atarsın fitil çıkmazsa içinde kaldı diye delilenirsin. Kaçta gidecek. Nasıl rahat edeceksen öyle yap. Acıtmıyorki. Alt değiştirir gibi olacak. Yarısı kes yağlayıp ittir. Yanlardan elinle az sık beklet biraz. Çıkmazsa panikleme bizde ertesi gün çıkmıştı bir kere. Hafif beyaz gibiydi kakaEvet canım baktım. Yine de korkuyorum yaa nasıl yapcam diye. Adam gitmeden yapsam diyorum bu sefer de uykusu kaçar uyumazsa mafeder beni. Sabah tek başıma yapamam tırsarım. Yarın akşama kalır. Kararsızım. Ama yarın 4. Gün beklesem mi ki
Kızım ayteni ağlatıp duruyonuz..biz bunları yazdık..anlattık..resimlerle söyledik..Gülme kız pembik bu analık nasıl bişe yaa oğlanın kakasını özlüyorum resmen. Bi yapsa ah bi yapsa bida hiç demicem oğluumm ne çok yapıyosun diye
Ikınması yoksa bekle yada yarın sıkıntısı var baktın atamadın fitilide al git sağlık ocağına hemşire atarAyyy b*k yoluna psikolojim bozuldu resmen
Valla canım evhamlısın. Şimdi atarsın fitil çıkmazsa içinde kaldı diye delilenirsin. Kaçta gidecek. Nasıl rahat edeceksen öyle yap. Acıtmıyorki. Alt değiştirir gibi olacak. Yarısı kes yağlayıp ittir. Yanlardan elinle az sık beklet biraz. Çıkmazsa panikleme bizde ertesi gün çıkmıştı bir kere. Hafif beyaz gibiydi kaka. Birşey olmaz yani
Ay atommm ortalığı karıştırdın ha...
30 cc ye 1 kaşık...
Koy suyu 120 at içine işte
Dara hesabına gir bide
Kocası yok başında sardı bize
Kızım ayteni ağlatıp duruyonuz..biz bunları yazdık..anlattık..resimlerle söyledik..
Ama ayten hala ağlıyor
Mama verince bizimki kakalandı ama 1 gün yapmamıştı..bilemicem bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?