2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gliserin kansuk yarım atacaksın atarsan canım içinde yazıyor.

Nerde bizde o rahatlııkk herşeyimiz evham herşeyimiz pimpirik.
Ayakkapyaların da hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Ayakkabı almak mutluluktur :))

Bizim ki mağazata girince durmuyor
Dışarda olacak. İnsanlara bakacak
QUOTE="Atom heart mother, post: 46645028, member: 357491"]Esim patronuyla yemege gitti, evde minnoslayiz. Zar zor bi makarna haslayabildim, uzerine ton baligi koydum domates salatalik yedim. Ekmek yemedim ama 2 tabak yedim genede doydum diyemem Skechers spor ayakkabıdan bende almıştım. Hafif ama yamuluyor yürürken çok yumuşak ondan mmı. Benim ayakta mı var bi sorun

Gliserin kansuk yarım atacaksın atarsan canım içinde yazıyor.

Evet canım baktım. Yine de korkuyorum yaa nasıl yapcam diye. Adam gitmeden yapsam diyorum bu sefer de uykusu kaçar uyumazsa mafeder beni. Sabah tek başıma yapamam tırsarım. Yarın akşama kalır. Kararsızım. Ama yarın 4. Gün beklesem mi ki

Skechers spor ayakkabıdan bende almıştım. Hafif ama yamuluyor yürürken çok yumuşak ondan mmı. Benim ayakta mı var bi sorun. Yazıma diğerlerin yazıları karışıyor beceremıyorum tlf dan. Sayfa yenilenince kafayı yiyo tlf

Battaniyeye alıştırma derim. Sonra surekli ister .suan küçük biraz daha büyüyünce agirlasinca ne yapacaksın kol bu kol ..ilk kızımda düştüm ben o hataya sen düşme. .11 saatlik ucak yolculuğunda bile istedi uçakta bile salladik. .kaç kez hostesler uyardı ..bebek susmayinca karismadilar da bi yere kadar kol bu kol.bi de suan uyuyor olabilir .o sallamanin tadını alınca hiç uyumu yo veletler

Valla canım evhamlısın. Şimdi atarsın fitil çıkmazsa içinde kaldı diye delilenirsin. Kaçta gidecek. Nasıl rahat edeceksen öyle yap. Acıtmıyorki. Alt değiştirir gibi olacak. Yarısı kes yağlayıp ittir. Yanlardan elinle az sık beklet biraz. Çıkmazsa panikleme bizde ertesi gün çıkmıştı bir kere. Hafif beyaz gibiydi kaka. Birşey olmaz yani

Gülme kız pembik bu analık nasıl bişe yaa oğlanın kakasını özlüyorum resmen. Bi yapsa ah bi yapsa bida hiç demicem oğluumm ne çok yapıyosun diye
Kızım ayteni ağlatıp duruyonuz..biz bunları yazdık..anlattık..resimlerle söyledik..
Ama ayten hala ağlıyor

Mama verince bizimki kakalandı ama 1 gün yapmamıştı..bilemicem bak

Haklısın mis
Kocişte diyo ki şimdi uyanorsa zaptolunmaz bu gündüz çok huysuzlanırsa koyuver ne güzel uyuyo çocuk diyo. Öyle yapim bari. Sen kullandığında kakayı yapmışmıydı o gün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…