2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ultrasonla bakılınca sen sor istersen kese etrafım temiz mi rahim kapalı mı diye bunlar normal olursa düşük ihtimali olmuyor çünkü

Kızlar günaydın, tatil için ne düşünüyorsunuz, tatil planlarını şimdiden yapmamız lazım ramazan sonrası fiyatlar iyice artar, hamişlere uygun tatil önerisi olan var mı?
Biz erken rezervasyondan otel almistik.bayramda gidecegiz allah nasip ederse.cocuk dusundugumuz icin o zaman olabilir diye yatabilecegimiz dinlenebilecegimiz bir yer tercih etttik.aslinda ben hergun biryer gezmeli tatilleri daha cok seviyorum ama o da cok yorucu oluyor,birde saat basi acikiyorum o yuzden ultra dahil otel en uygunu tabi bence.

Günaydın, okullar bugün kapanıyor, tatil başlıyor mutluyum, seminerler de biter nede olsa sip sak! Doğru zamanlama imiş hamilelikte tabi kismestte bu zaman varmış, su bulantilarda geçse , benim 10. Haftada tavan yaptı, geceleri oturarak uyuyorum, bide üstüne mide yanması, dun sağlık ocağına gittim, gaviscon verdi, rahatlattı baya, bi de zencefilli şekerler iyi diyorlar onu da denicem bulantiya, 2 hafta sonra inşallah 2 ki taramamiz var, bekliyoruz heyecanla,,, hem bulantıları azalır hem de yürüyüş hayatım baslar diye umuyorum, bizde 2. Trimesterin rahatligina kavusalim artik! Kocamla kahvaltı ve yemek yeme olayimiz bitti, zar zor aksam eslik ediyorum o kadar , sabah kahvaltı etmeden gitti, kendi hazırlamaktan o da bikti hep tost hep tost,

Aaa kadina bak baya nankormus valla insanlara yaranamiosun canim malesef kendi kendine triplere giriyo insanlar bosver ama Rabbim biliyo yaptığın iyiligi oda sana yeter tatlim

Canım ultrasonla bakılınca sen sor istersen kese etrafım temiz mi rahim kapalı mı diye bunlar normal olursa düşük ihtimali olmuyor çünkü
evet canim Allahin izniyle 30.haftalara geleyimde bakalim artik cunku 32.haftada falan ucaga binmek en son oyle hatirliyorum bi arkadastan..
Bu arada yeni isin hayirli ugurlu olsun kazancin bereketli olsun insallah...
Bende dun aile hekimine gosterdim o degeri atesli hastalkmi gecrdin dedi ama cok yuksek degil korkma dedi 11.hafta bidaha tekrarlanicak canim sanada tesekkur ederim ilgin icin..

Amiiiin kuzum yazini okuyunca agladimda birazcik ancak nete girebildim geri :)
Valla dedigin gibi yollarin dili olsada konussa.Her ayrilikta duam yeniden saglikla gorusebilmek saglikli uzun bereketli ömürleri olsun Insallah tum analarin

dün dr. kontrolüm vardı etlik zübeyde gittim dr buldum tanıdık vasıtasıyla kamber bey çok övdüler çok klablıktı zaten .çok ilgili konuşkan dr .ve tertemzi hastane z.tahirle kıyaslarsak tabiii...neyse bebeğim büyümüş artık kalbi nsıl atıyordu resminide verdi elime ...3 hafta sonra 2 li aramaya gelecen dedi ..tuz ve hamurişi yeme fala dedi ..i.şte böyle gzüeller :)

Masallah kuzucuga Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :)

bende yarın saat 9 da doktorda olucam .bugun heyecanlıyım bayag :) valla ben 1 kılo almısım ,acaba gaz şişlik flnmı bılmıorum ama pantolonlarımın belleri sıkmaya başladı

ya kızlar benim yüzümde minik minik şeyler çıkmaya başladı alnım ve boynum özellikle elimi sürüyorum pütür pütür ya neden olmuştur ne yapabilirim ..off bide ona dr gidicem acaba ...moralimi bozmaya başladı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…